Συνεχεια....με το εξειδικευμενο......
σε αυτη την δοσολογια ηταν ο ιταλος εκει και εριχνε μπινελικια στον πακιστανο γιατι στο αλλο φυσιγγι του επεφτε παραπανω μπαρουτι!Αυτή είναι η δοσολογία ή το λάθος;Τ
View attachment 66075
Αυτή είναι η δοσολογία ή το λάθος;Το άλλο μπορεί να είναι 1.85..Ποιο είναι το σωστό...Άντε να βγάλεις άκρη..Ταχογραφησες κανένα κ Νίκο;
Γιατί κοροιδεύεις τα ιταλικά εξειδικευμένα Νικ ???
Αυτά τα B&Ρ δεν τα χώνεψα ποτέ ...
Φίλος μου πρίν κανά μήνα έμπειρος λαγας, με ένα μίνι μαγκνουμ ποια εταιρεία τα βγάζει δεν ξέρω, καθόμαστε στην καφετέρια και μου λέει, τουφεκισα ένα λαγό στο απέναντι πεζοδρόμιο 2τουφεκιες με το δίκανο και ο λαγός με κοιτούσε, και έφυγε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, και εσύ τι έκανες του λέω, έμεινα μαλακας και τον κοιτούσα και εγώ μου λέει δεν μου έχει ξανα συμβεί, τι να πω ότι τα έχουν κάνει όλα μπουρδέλο.Με εξειδικευμενο Ιταλικο μπουρδελο.....πεταλωσα τον λαγο με τρεις τουφεκιες !!!!
Ξεχνιεται τετοιο χουνερι ???
Φίλος μου πρίν κανά μήνα έμπειρος λαγας, με ένα μίνι μαγκνουμ ποια εταιρεία τα βγάζει δεν ξέρω, καθόμαστε στην καφετέρια και μου λέει, τουφεκισα ένα λαγό στο απέναντι πεζοδρόμιο 2τουφεκιες με το δίκανο και ο λαγός με κοιτούσε, και έφυγε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, και εσύ τι έκανες του λέω, έμεινα μαλακας και τον κοιτούσα και εγώ μου λέει δεν μου έχει ξανα συμβεί, τι να πω ότι τα έχουν κάνει όλα μπουρδέλο.
εσυ και ο σταματηςΕγω παλικαρια μου.....Τα ΜΠΑΣΙΕΡΙ....τα εχω σαν εικονισμα !!!
Κ Νίκο,της nobel νομίζω ...Εγω παλικαρια μου.....Τα ΜΠΑΣΙΕΡΙ....τα εχω σαν εικονισμα !!!
Αυτα ηταν η αφορμη που εγινα ιδιογομωτης.....Βαρεθηκα τα πεταλωματα και τα ξεπουπουλιασματα!!!
Κ Νίκο,της nobel νομίζω ...
Κύριε Νίκο μου το έλεγε, σταματημένος ο λαγός, συν τα γαλλικά και ότι άλλοι ξένη γλώσσα ξέρει, και να μην το πιστεύω, και να επιμένει μου λέει είναι έτσι όπως το λέω, και να έχω πέσει κάτω από τα γέλια.Το ιδιο ''εργο'' ειδα και εγω Τριανταφυλλε.....μονο που εγω του εριξα τρεις τουφεκιες φιλε !!!
Εικονομια στην μπαρουτη ειναι ακρηβη στα 38γρ χειμωνικο σεταπ θαχε 2γρ το ληγοτεροView attachment 66075
Αυτή είναι η δοσολογία ή το λάθος;Το άλλο μπορεί να είναι 1.85..Ποιο είναι το σωστό...Άντε να βγάλεις άκρη..Ταχογραφησες κανένα κ Νίκο;
Κύριε Νίκο μου το έλεγε, σταματημένος ο λαγός, συν τα γαλλικά και ότι άλλοι ξένη γλώσσα ξέρει, και να μην το πιστεύω, και να επιμένει μου λέει είναι έτσι όπως το λέω, και να έχω πέσει κάτω από τα γέλια.
ειναι ενας συναδελφος που εχει αλεργια στα λαμπρο,κατι τετοιο εχω και εγω!
Κι ο λαγός το ίδιο....Το βράδυ που βγήκε για βοσκή κι είδε τους κάλυκες , κατάλαβε...Να τον πιστεψεις....ΑΛΗΘΕΙΑ λεει.....Ακριβως το ιδιο επαθα και εγω....Μετα απο τρεις τουφεκιες
εφυγε ο λαγος....και εγω εμεινα μαλακας !!!
Το συγκεκριμενο φυσίγγι είναι έτσι αρκετά χρόνια. Πολύ ελαφρύ για τα γραμμ που είναι φορτωμένο.Εικονομια στην μπαρουτη ειναι ακρηβη στα 38γρ χειμωνικο σεταπ θαχε 2γρ το ληγοτερο