Παρουσίαση Φυσιγγίων

Δεν γνωριζω αν είναι η πυριτιδα Nobel όπως αναγράφει στο κουτι , το χρωμα της είναι γκριζοχακι . Ο κάλυκας πάντως ποιοτικός ο παλιός φιοκι με την μαύρη πατουρα , τα σκάγια επίσης ομοιόμορφα και γυαλιστερά παρά τα χρονάκια τους ξέχασα να μετρήσω αλλά νομίζω ότι πρόκειται για νο 9 όπως αναγράφει και στο φυσιγγι . Με τα υλικα του γέμισα σε κάλυκα ( bascieri & pellagri) με πρώτη ευκαιρία θα το ρίξω να δούμε.

Δεν γνωριζω αν είναι η πυριτιδα Nobel όπως αναγράφει στο κουτι , το χρωμα της είναι γκριζοχακι . Ο κάλυκας πάντως ποιοτικός ο παλιός φιοκι με την μαύρη πατουρα , τα σκάγια επίσης ομοιόμορφα και γυαλιστερά παρά τα χρονάκια τους ξέχασα να μετρήσω αλλά νομίζω ότι πρόκειται για νο 9 όπως αναγράφει και στο φυσιγγι . Με τα υλικα του γέμισα σε κάλυκα ( bascieri & pellagri) με πρώτη ευκαιρία θα το ρίξω να δούμε.
Η πυριτηδα ειναι δησκια η φηλιδια???

Οποτε νομπελ το ξεχνας.οι νομπελ ολες ανεξερετου πρωοδευτικοτητας ειναι δυσκια ειτε μονοχρωμα ειτε δηχρωμια
Γιάννη παίζει να χει γίνει και πατάτια μιας και μου χαν δώσει ένα κουτι και μερικά χύμα και ίσως να μην ήταν τα ίδια φυσιγγια με του βραχνού μιας και αυτό που έκοψα λέει Nobels και το άλλο Nobel και διαφορετική στάμπα. Να είναι καλα ο Τάσος που το παρατήρησε .

MYTHOS - N3 - MG2 Πυριτιδα.

Σεταπ CX2000 -2,10X40 -Z2M15- N3 - 58,14.
Θα εβγαζα ογκομετρια....αλλα ο πυθμενας του καλυκα εντελως διαφορετικος απο αυτους που
εχουμε....Επισεις κα ο Ζ2Μ15 αλλης ποιοτητας απο αυτους που εχουμε.
Να πω επισεις...πολυ καλης ποιοτητας σκαγια επινικελωμενα !!!

εικόνα_Viber_2023-01-31_21-02-03-972.jpg
εικόνα_Viber_2023-01-31_21-02-18-871.jpg
εικόνα_Viber_2023-01-31_21-02-30-550.jpg
εικόνα_Viber_2023-01-31_21-02-42-809.jpg
εικόνα_Viber_2023-01-31_21-02-59-245.jpg

Μόνο μύθος δεν είναι αυτό!!!

Ισως να εχεις Δικιο....αλλα και εγω τι να κανω ??? χαρακιρι ?? :D
Αυτο μου εδωσαν...αυτο εσφαξα .
Το θεωρουν καλο φυσιγγιο.....εγω το βρισκω φορτωμενο σε πυριτιδα !!!:)
Σε αρνητικες θερμοκρασιες μπορει να ειναι καλο....
Δεν το εχω ριξει ποτε....οποτε δεν εχω αποψη !!
Εσενα τι δεν σου αρεσε ???

Επισεις κα ο Ζ2Μ15 αλλης ποιοτητας απο αυτους που εχουμε.
αυτος ο z2m ειναι αλλο βυσμα ειναι αυτος που λεει η εταιρια οτι ειναι ειδικο για παγωνιες !!!το εχουν και στο mb winter σε εξιδηκευμενα φυσιγγια δλδ!!

αυτος ο z2m ειναι αλλο βυσμα ειναι αυτος που λεει η εταιρια οτι ειναι ειδικο για παγωνιες !!!το εχουν και στο mb winter σε εξιδηκευμενα φυσιγγια δλδ!!
Και δουλεύει όντως εξαιρετικά στις παγωνιες. Τολμώ να πω ότι είναι ο μόνος που δουλεύει στα πολλά μείον.

Σεταπ CX2000 -2,10X40 -Z2M15- N3 - 58,14.
Θα εβγαζα ογκομετρια....αλλα ο πυθμενας του καλυκα εντελως διαφορετικος απο αυτους που
εχουμε....Επισεις κα ο Ζ2Μ15 αλλης ποιοτητας απο αυτους που εχουμε.
Να πω επισεις...πολυ καλης ποιοτητας σκαγια επινικελωμενα !!!

View attachment 66037
View attachment 66038
View attachment 66039
View attachment 66040
View attachment 66041
Και δουλεύει όντως εξαιρετικά στις παγωνιες. Τολμώ να πω ότι είναι ο μόνος που δουλεύει στα πολλά μείον.
Έτσι ακριβώς ! Antigelo τον λέει η εταιρεία (ή anti-freeze στα αγγλικά):
Cartuccia caricata con 40 grammi di piombo nichelato e borra in plastica antigelo. La polvere MG2 permette di raggiungere altissime velocità pur manteneNdo le rosate concentrate.

Cartridge loaded with 40 gr. of nickel lead shots and anti-freeze plastic wad. MG2 powder allow to obtain extreme velocity , but at the same time concentrated shot pattern.

Είχα γράψει παλιότερα, ότι κακώς λένε πολλοί antigelo τον συγκεντρωτήρα αποσπώμενου πάτου της Maionchi/NSI ... και ότι η λέξη αυτή δεν είναι ονομασία βύσματος αλλά ιδιότητα του υλικού κατασκευής του. Ούτε η ίδια η NSI δεν τον λέει έτσι, αλλά "2 pieces wad".

Back