Αν ειναι μαρκα rm ειχα ριξει τα 31 γραμμ που μου ειχε δωσει ενας φιλος με καλες εντυπωσεις με καλο καιρο. Αλλα εντυπωση μου κανει η ενδειξη 1050 μαξ για 32 γραμμαρια φυσιγγιΤα φυσίγγια αυτά τα έχει ρίξει κανείς? Μου τα έδωσε ένας φίλος για δοκιμή.
Καλά είναιΤα φυσίγγια αυτά τα έχει ρίξει κανείς? Μου τα έδωσε ένας φίλος για δοκιμή.
Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ όταν είδα την ένδειξη 1050barsΑν ειναι μαρκα rm ειχα ριξει τα 31 γραμμ που μου ειχε δωσει ενας φιλος με καλες εντυπωσεις με καλο καιρο. Αλλα εντυπωση μου κανει η ενδειξη 1050 μαξ για 32 γραμμαρια φυσιγγι
Με την παλια τα παο καλα,με την κενουρια δενAO σκοτώνει ακαριαία σε όλες τις συνθήκες καί σχετικά ευκολοδούλευτη .
Καλά είναι
Τα ίδια set up + 1 gr σκάγια επιπλέον για την νέα .Με την παλια τα παο καλα,με την κενουρια δεν
Σπηλιωτοπουλος Πύργος Ηλείας...αποκλειστικός αντιπρόσωπος R&M.Τα φυσίγγια αυτά τα έχει ρίξει κανείς? Μου τα έδωσε ένας φίλος για δοκιμή.
χωρις υπερβολη εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα φασοφυσιγγα του εμποριου ευρωπαικα αμερικανικα,ελληνικα κλπ κλπ, Τα τελευταια 10 χρονια ριχνω μονο φυσιγγια της nsi μου κανουν τα χατιρια και ειμαι ευχαριστημενος ,Καλα δεν μιλαμε για τσοκ εκει εχει γινει ενας χαμοςΟ Νίκος είναι άλλη περίπτωση και πραγματικά πολύ ψαγμενος στην ιδιογομωση και με δείγματα γραφής όχι λόγια.Αλλα υπάρχουν και εμπορικά που σου κάνουν το κέφι μια δοκιμή χρειάζονται σε πραγματικές συνθήκες στις αποστάσεις και με το όπλο και τσοκ που χρησιμοποιείς ,πράγμα που δεν το κάνει σχεδόν κανείς.
Καλα ειμαι στην ησυχία μου τελικά.....Καλα δεν μιλαμε για τσοκ εκει εχει γινει ενας χαμος
Δεν κάνουν οι παλιεεεεες!!Με την παλια τα παο καλα,με την κενουρια δεν
Τη νόμιζες ότι η εταιρίες όπλον δεν ξέρανε τη κάναν όταν έβγαζαν όπλα με τσοκακια ;; εγώ προσωπικά έχω πάρει δεύτερο όπλο με τα τσοκακια που έχω.Καλα ειμαι στην ησυχία μου τελικά.....
Αυτηννν.πυριτηδα τρακτερρρρΔεν κάνουν οι παλιεεεεες!!
Στειλτην μαζί με την C7!!
Μιλάμε για την λαδοχρωμη εεε?
Γι'αυτο θα κανω κοντακι στο άμεσο μελλον στο δικαννο κ βαφη στις καννες, να γινει brandnew....Τη νόμιζες ότι η εταιρίες όπλον δεν ξέρανε τη κάναν όταν έβγαζαν όπλα με τσοκακια ;; εγώ προσωπικά έχω πάρει δεύτερο όπλο με τα τσοκακια που έχω.
Κανονική ανάκρουση είχαν νομίζω όλους τους κάλυκες τους είχαν τυπωμενους έτσι αν έχει κάποιος ας ανοίξει να το δούμεΓια το χιονι καλα ?? Δεν το λεω ειρωνικα....ρωταω γιατι μου εκανε εντυπωση το 1050 bar !!
Μέσα στις επόμενες μέρες πρώτα ο Θεός, θα ριχτούν σε τσίχλες (ελπίζω)!Σπηλιωτοπουλος Πύργος Ηλείας...αποκλειστικός αντιπρόσωπος R&M.
Τα βλεπω πολυ φετος ριγμενα σε καρτερια κ περπατητα...
Δεν έχω ζυγαριά και παχυμετρο, αλλιώς θα είχα ανοίξει ένα από περιέργεια. Η πυρίτιδα μάλλον D20 (ή drago? πράσινα στρογγυλά δισκάκια) έρχεται λίγο πάνω από τον παφυλλα ύψους 12 χιλιοστών, αν αυτό βοηθάει.Κανονική ανάκρουση είχαν νομίζω όλους τους κάλυκες τους είχαν τυπωμενους έτσι αν έχει κάποιος ας ανοίξει να το δούμε
Σε τι συνθήκες τις κυνηγάς και με τι νουμ και σε τι αποστάσεις ντουφεκας συνήθως ,αν και το τελευταίο είναι δύσκολα να προβλεφθεί.χωρις υπερβολη εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα φασοφυσιγγα του εμποριου ευρωπαικα αμερικανικα,ελληνικα κλπ κλπ, Τα τελευταια 10 χρονια ριχνω μονο φυσιγγια της nsi μου κανουν τα χατιρια και ειμαι ευχαριστημενος ,Καλα δεν μιλαμε για τσοκ εκει εχει γινει ενας χαμος
Κυνηγάει με benelli ο Βάγγος ... θέλει κάνη ...Σε τι συνθήκες τις κυνηγάς και με τι νουμ και σε τι αποστάσεις ντουφεκας συνήθως ,αν και το τελευταίο είναι δύσκολα να προβλεφθεί.
Θα την έχει βρει την άκρη αυτός....Κυνηγάει με benelli ο Βάγγος ... θέλει κάνη ...