Οκ τοτε γνησια θα ειναι......απο τα τελευταια αν δεν κανω λαθος.Έβαζε Ναι
Όταν τα έριξες πως σου φάνηκαν.Ειπαμε να μην κανει λακουβα προς τα κατω. Προς τα πανω ειπαμε?
View attachment 66746
Ο πυραυλος σε μερικα ξεπερναει ελαχιστα το υψος ρελιου
Αρνητικα εγω βρηκα:1ον συγγεντρωτηρας(ηθελε πιο μικρο ενα μεγεθος), 2ον κλεισιμο(αλλα πως να κλεισει με 9χιλ. κενο χωρο)
Από τα τελευταία, την ίδια μπαρούτι είχαν και τα μαύρα.Οκ τοτε γνησια θα ειναι......απο τα τελευταια αν δεν κανω λαθος.
ΥΓ. Ετυχε και επεσε ενα κουτι στα χερια μου και λεω θα σφαξω
Εριξα 3 φυσιγγια εγω και 1 ο πατερας. Του πατερα επεσε αλλα την κυνηγαγα ζωντανη.Όταν τα έριξες πως σου φάνηκαν.
Εβαζε διαφορα βυσματα...Κατι μου βρωμαει βλεποντας το συγγεντρωτηρα.....εβαζε τετοιους η πυρκαλ???? Τασσοοοοοο μολογα
View attachment 66741View attachment 66742View attachment 66743View attachment 66744View attachment 66745
Δυστυχως το παχυμετρο τα επαιξε οποτε δεν ξερουμε τελικο υψος κλεισιματος. Σιγουρα πανω απο 58.00 συγκρινοντας το με αλλα δικα μου μετρημενα
Ευχαριστώ!!! Αλλά θα τα ρίξω ένα σε ντενεκε και ένα σε χαρτί να δω τι σκ@τ@ κάνουν απορία έχω. Στο βουνό τα είδα που τα έριχνε ο φιλος ήταν κλαφτα.Για τα σκουπιδια.....σφαχτα ...παρε τα υλικα και κλεισε δικα σου.....Εαν δεν εχεις σεταπ θα σου δωσω
εγω.
Οκ....Κατι μου βρωμαει βλεποντας το συγγεντρωτηρα.....εβαζε τετοιους η πυρκαλ???? Τασσοοοοοο μολογα
View attachment 66741View attachment 66742View attachment 66743View attachment 66744View attachment 66745
Δυστυχως το παχυμετρο τα επαιξε οποτε δεν ξερουμε τελικο υψος κλεισιματος. Σιγουρα πανω απο 58.00 συγκρινοντας το με αλλα δικα μου μετρημενα
Aπο ένα σημείο κ μετα ναι, ισχυει.....Εβαζε διαφορα βυσματα...
Aμαν... Αυτό πονεσε.....και η δευτερη σε ενα ζευγαρι πρασινοκεφαλα.
Ναι πόνεσε αυτό η αλήθεια ειναιΟκ....
Gualandi συγκεντρωτηρας..
Κάπου στο '11-12 είναι η παρτιδα, την ίδια πυριτιδα είχα βρει κ στα ideal, μάλλον προκειται για κάποια απο τις Prima.....
Aπο ένα σημείο κ μετα ναι, ισχυει.....
Παλιό derby...
View attachment 66841
Aμαν... Αυτό πονεσε.....
Καλυτερα να τους έριχνες τρεις κ να είχες αστόχησε.....
Κατι μου βρωμαει βλεποντας το συγγεντρωτηρα.....εβαζε τετοιους η πυρκαλ???? Τασσοοοοοο μολογα
Ελα όμως που ΔΕΝ είναι Gualandi ο συγκεντρωτήρας !!!!Οκ....
Gualandi συγκεντρωτηρας..
Κάπου στο '11-12 είναι η παρτιδα, την ίδια πυριτιδα είχα βρει κ στα ideal, μάλλον προκειται για κάποια απο τις Prima.....
Aπο ένα σημείο κ μετα ναι, ισχυει.....
Παλιό derby...
View attachment 66841
Aμαν... Αυτό πονεσε.....
Καλυτερα να τους έριχνες τρεις κ να είχες αστόχησε.....
Όσο για την πυρίτιδα μήπως πρόκειται για διβασικη μάλλον s4 η sipe........ Από την ογκομετρια πηγαίνω σε αυτό το συμπέρασμα...... Δεν ξεχωρίζω από την φωτό εάν η πυρίτιδα έχει κολλημένα μεταξύ τους φυλλιδια......Ελα όμως που ΔΕΝ είναι Gualandi ο συγκεντρωτήρας !!!!
Από πότε άραγε άρχισε ο Καρδαράς να παράγει συγκεντρωτήρες "τύπου Gualandi" ??? Εγώ δεν έχω ιδέα !!!
Και πότε σταμάτησε η ΠΥΡΚΑΛ την παραγωγή φυσιγγίων ??? Ούτε αυτό το θυμάμαι !!!
Γι' αυτό δεν υπονοώ τίποτα ... Μπορεί να είναι φυσιολογικό ... Είναι ???????????
Όχι Βαγγέλη.Ειναι κάποια granular Μπορεί και gm3....Όσο για την πυρίτιδα μήπως πρόκειται για διβασικη μάλλον s4 η sipe........ Από την ογκομετρια πηγαίνω σε αυτό το συμπέρασμα...... Δεν ξεχωρίζω από την φωτό εάν η πυρίτιδα έχει κολλημένα μεταξύ τους φυλλιδια......
Απο ότι φάνηκε εδωσα βιαστική απάντηση γιατί είχα μείνει πίσω στα πυρκαλ δεκαετίας 90 κ πιο μετά που είχαν gualandi(το εγραφαν οι συγκεντρωτηρες)...Ελα όμως που ΔΕΝ είναι Gualandi ο συγκεντρωτήρας !!!!
Από πότε άραγε άρχισε ο Καρδαράς να παράγει συγκεντρωτήρες "τύπου Gualandi" ??? Εγώ δεν έχω ιδέα !!!
Και πότε σταμάτησε η ΠΥΡΚΑΛ την παραγωγή φυσιγγίων ??? Ούτε αυτό το θυμάμαι !!!
Γι' αυτό δεν υπονοώ τίποτα ... Μπορεί να είναι φυσιολογικό ... Είναι ???????????
Είναι καθαρά θέμα βελόνας,βάση της αποτύπωσης που φαίνεται στο καψύλι. Πολύ λίγο το βάθος.Διπλή αφλογιστία με 616.Η πρωτη σε τσιχλα και η δευτερη σε ενα ζευγαρι πρασινοκεφαλα.
View attachment 66835
Λουκακου 33gr(32 βρηκα) απο Μεσσηνη
View attachment 66834
Διπλή αφλογιστία με 616.Η πρωτη σε τσιχλα και η δευτερη σε ενα ζευγαρι πρασινοκεφαλα.
View attachment 66835View attachment 66836
Συγγεντρωτηρας 24αρης
View attachment 66837
Εχει και συνεχεια....
Σπάνια φταίει το φυσίγγι σε τέτοια αφλογιστία . Φταίει η βρωμια στο όπλο.Λουκακου 33gr(32 βρηκα) απο Μεσσηνη
View attachment 66834
Διπλή αφλογιστία με 616.Η πρωτη σε τσιχλα και η δευτερη σε ενα ζευγαρι πρασινοκεφαλα.
View attachment 66835View attachment 66836
Συγγεντρωτηρας 24αρης
View attachment 66837
Εχει και συνεχεια....
Έχεις δίκιο... Γέμιζε η πυρκαλ με gm3 τότε μάλιστα είχε γκρίζο χρώμα σκούρο με κάποιους λίγους ροζ κόκκους μέσα όπως της granular .......Όχι Βαγγέλη.Ειναι κάποια granular Μπορεί και gm3....
Οσες φορες πηρα ετσι ητανΜπορει να υποχώρησε το κλείσιμο τους λόγω πολύ μαλακού πλαστικού