Όχι μόνο ο λεο!( τα 4αρια μόνο σε μένα έμειναν)Σε εξαρια το έψαχνα ,αλλά τα είχε σηκώσει όλα ο Λέο
Όχι μόνο ο λεο!( τα 4αρια μόνο σε μένα έμειναν)Σε εξαρια το έψαχνα ,αλλά τα είχε σηκώσει όλα ο Λέο
Βγαίναν κ 4ωωωωωΌχι μόνο ο λεο!( τα 4αρια μόνο σε μένα έμειναν)
O yes! Ρωτά τον τασαρα!Βγαίναν κ 4ωωωωω
Αυτό από εσενα το έμαθα κ εξεπλάγην όταν μου εστειλες φωτο με τα συγκεκριμένα...O yes! Ρωτά τον τασαρα!
εμενα ηταν στο κουτι με το τρυγονι [αγριοπεριστερο]απο εξω .Αυτό από εσενα το έμαθα κ εξεπλάγην όταν μου εστειλες φωτο με τα συγκεκριμένα...
Τα πιο συνηθισμένα στο να βρεθούν ήταν τα ν6 κ ν7,5....
Ο Κοσκινας είχε γράψει για τα pigeon UEE (προφανως είχε ενημερωθεί από τον Βραχνό) ότι κυκλοφορουσαν κ σε ν7,8, και 8,5...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/rio-pigeon-uee-vs-rio-pigeon-maxam.2114/
Ωστόσο δεν αναφερει καν το ν6, όποτε είναι πιθανον να υπάρχει κάποιο τυπογραφικό λάθος...
Αλλά αυτό δεν το πιστευω κ τόσο..........
Νομίζω οτι ο λόγος που βγήκαν κ κάποια νουμερα σκαγίων που δεν συνηθίζονται στην περιστεροβολια είναι γιατί αυτό το φυσιγγι είχε πέραση κ κάποιοι θέλησαν να το χρησιμοποιήσουν κ σε αλλα θηράματα...
Εδώ είναι κ μια δοκιμή του 2016(maxam)....
View attachment 72396
εφαγε ενα φετος μια καλημανα ,ακομη το κλαιω!Αυτό από εσενα το έμαθα κ εξεπλάγην όταν μου εστειλες φωτο με τα συγκεκριμένα...
Ναι βρε το ξερω.. Για αυτό είπα UEE...εμενα ηταν στο κουτι με το τρυγονι [αγριοπεριστερο]απο εξω .
Γιατί το κλαίς???εφαγε ενα φετος μια καλημανα ,ακομη το κλαιω!
v10 είναι.Αυτά τα αποτελέσματα Τάσο που γράφει το άρθρο του 2016 από ποιόν βλητικο σταθμό είναι ; Ρωτάω γιατί πέρα από την αξιοπιστία των μετρήσεων, δεν νομίζω να υπάρχει βλητικός σταθμός στην Ελλάδα που να μετράει v20 ,δηλαδή ταχύτητα σκαγιων στα 20 μέτρα.
Αυτή δεν είναι δοκιμή, είναι τραγωγία για full αν το # είναι το #6.Αυτό από εσενα το έμαθα κ εξεπλάγην όταν μου εστειλες φωτο με τα συγκεκριμένα...
Τα πιο συνηθισμένα στο να βρεθούν ήταν τα ν6 κ ν7,5....
Ο Κοσκινας είχε γράψει για τα pigeon UEE (προφανως είχε ενημερωθεί από τον Βραχνό) ότι κυκλοφορουσαν κ σε ν7,8, και 8,5...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/rio-pigeon-uee-vs-rio-pigeon-maxam.2114/
Ωστόσο δεν αναφερει καν το ν6, όποτε είναι πιθανον να υπάρχει κάποιο τυπογραφικό λάθος...
Αλλά αυτό δεν το πιστευω κ τόσο..........
Νομίζω οτι ο λόγος που βγήκαν κ κάποια νουμερα σκαγίων που δεν συνηθίζονται στην περιστεροβολια είναι γιατί αυτό το φυσιγγι είχε πέραση κ κάποιοι θέλησαν να το χρησιμοποιήσουν κ σε αλλα θηράματα...
Εδώ είναι κ μια δοκιμή του 2016(maxam)....
View attachment 72396
Δεν λέει...Αυτά τα αποτελέσματα Τάσο που γράφει το άρθρο του 2016 από ποιόν βλητικο σταθμό είναι ; Ρωτάω γιατί πέρα από την αξιοπιστία των μετρήσεων, δεν νομίζω να υπάρχει βλητικός σταθμός στην Ελλάδα που να μετράει v20 ,δηλαδή ταχύτητα σκαγιων στα 20 μέτρα.
Παρόλο που δεν ασχολουμαι με δοκιμες κ εμένα μου φάνηκε πολυ αραιή τουφεκιά....Αυτή δεν είναι δοκιμή, είναι τραγωγία για full αν το # είναι το #6.
Λάθος έχουν κάνει ...
View attachment 72401
Κάτι που απλά δεν μπορεί να μετρήσει.Πάντως ο Κυργιας που διαθέτει βλητικο σταθμό δίνει ταχυτητες V20 για τα φυσίγγια που παραγει...
... Εκτός και αν το έριξαν με Benelli ...Αυτή δεν είναι δοκιμή, είναι τραγωδία για full αν το # είναι το #6.
Λάθος έχουν κάνει ...
View attachment 72401
Στο site του η v20 δεν αλλάζει αν αλλάξεις # σκαγιούΚάτι που απλά δεν μπορεί να μετρήσει.
Το σκέφτηκα και εγώ, αλλά ούτε η Benelli δεν βγάζει τόσο.... Εκτός και αν το έριξαν με Benelli ...
Σκορποσκαγιασμα βλέπω,αυλός 18,4 διαβάζω......... Μάλλον με μπενελι το ρίξε.......Αυτή δεν είναι δοκιμή, είναι τραγωγία για full αν το # είναι το #6.
Λάθος έχουν κάνει ...
View attachment 72401
Μάλλον θα μπέρδεψε τα χαρτόνια!Σκορποσκαγιασμα βλέπω,αυλός 18,4 διαβάζω......... Μάλλον με μπενελι το ρίξε.......
Ε μα δεν γίνεται να λένε πως εδωσε πολυ καλά αποτελέσματα κ στους πινακες κ να δείχνουν τέτοια εικόνα.....Δεν πατήθηκαν τα σκαγια με μαρκαδόρο κ όταν έγινε επεξεργασία για να μπουν στο περιοδικό από το γραφίστα τα μισά χάθηκαν όταν ξανοίξε το χρώμα μάλλον... Θέλουν πάτημα τα σκάγια με τελείες για να φαίνονται σωστά σε αυτές τις παρουσιάσεις κ να μην χάνονται πολλά από αυτά...
Μην χάσεις εσύ φαρμακόγλωσσα ...Σκορποσκαγιασμα βλέπω,αυλός 18,4 διαβάζω......... Μάλλον με μπενελι το ρίξε.......