Αυτή θέλει 2,10 κ πάτημα 57,5 τουλάχιστονSuper fiochi 12/70 616 m92s 2,05x40 z2m 15.
No 5n 6* 57,70mm
Αναμονή μέχρι να ανοίξει το σκοπευτήριο για δοκιμες στον πίνακα....
ATTACH=full]80619[/ATTACH]View attachment 80619
Αυτή θέλει 2,10 κ πάτημα 57,5 τουλάχιστονSuper fiochi 12/70 616 m92s 2,05x40 z2m 15.
No 5n 6* 57,70mm
Αναμονή μέχρι να ανοίξει το σκοπευτήριο για δοκιμες στον πίνακα....
ATTACH=full]80619[/ATTACH]View attachment 80619
Θα το δοκιμάσω....... Άρη ευχαριστώ........Αυτή θέλει 2,10 κ πάτημα 57,5 τουλάχιστον
Άρη το μπαφερ συμπεριλαμβάνεται στα 40 γρ. ή το στήνεις 40+μπάφερ?Κάθε παρτίδα είναι κ διαφορετική κ θέλει δοκιμές, ωστόσο κάτω από 2,10 ποτέ δεν δούλεψε όπως έπρεπε... έχω κάνει ωραία έργα με αυτό το φυσίγγι κ μπαφερ γενικά... έχω ρίξει πάρα πολλά...
Πάντως προτιμώ το 2000 σε αυτή τη ριξια...
Ιταλος το γεμιζει 688 2.15×40 Νο5 (6*) στα 57.7 και με κεντρική σύντηξη....5αρι δεν δουλεύω ,σε νουμ 3 απο αρχες Δεκεμβρίου 688 2,20 ×38 gt 15 + 1 μπαφερ πλαστικό.
αν κρινω απο αυτο που γεμιζω ειναι σκληρό σετάπ δεν ειναι για καθε μερα .Ιταλος το γεμιζει 688 2.15×40 Νο5 (6*) στα 57.7 και με κεντρική σύντηξη....
Φενεται απο το στήσιμο...συμφωνώ!!αν κρινω απο αυτο που γεμιζω ειναι σκληρό σετάπ δεν ειναι για καθε μερα .
Psb5Και μια απορια: το πατημα του συγκεντρωτηρα δινεται απο τη στατικη πιεση(2-3κιλα...) ή κατα το κλεισιμο ρελιασμα? μαλλον το δευτερο λεει η λογικη μου..
Την εχω στα αρχεία μου αυτη τη φωτο...οντως ειναι πανέμορφα.
Βγάζει τέτοια τώρα καμιά εταιρεία ;
... ήταν limited edition στην Ιταλία, στην Ελλάδα δεν έγιναν εισαγωγή ποτέ απ' όσο γνωρίζω, δεν θα πούλαγαν αλώστε ...οι ρομαντικοί είναι μειοψηφία στον τόπο μας...νομίζω... ...Βγάζει τέτοια τώρα καμιά εταιρεία ;
Με αυτές τις ωραίες ρετρό συσκευασίες;
Καλημέρα συνονόματε....!... ....Και μια απορια: το πατημα του συγκεντρωτηρα δινεται απο τη στατικη πιεση(2-3κιλα...) ή κατα το κλεισιμο ρελιασμα? μαλλον το δευτερο λεει η λογικη μου..
Το είχα κι εγώ απορία αυτό, δηλαδή πόσο επιτρέπεται να είναι συμπιεσμένο το οβάλ του συγκεντρωτηρα, κοιτάζοντας φυσίγγια του εμπορίου στο φως. Πολύ κατατοπιστική η ανάρτηση ευχαριστούμε.Καλημέρα συνονόματε....!... ....
Αν και off topic, ορισμένα χρήσιμα ίσως για την απορία που διατύπωσες, απο τα λίγα που γνωρίζω…
Από το βιβλίο του Χ.Χατζιώτη που προσωπικά εγώ ακόμα το συμβουλεύομαι, και τέλος μια φώτο από σαιτ ιδιογόμωσης που δείχνει πως – πόσο πρέπει να είναι σωστά πιεσμένο το αμορτισέρ του συγκεντρωτήρα ( οβάλ ) για να επιτύχουμε σωστές καμπύλες καύσης , χωρίς υπερπιέσεις η ατελή καύση…
View attachment 80831
View attachment 80832
View attachment 80833