Mafia Calabria
Moderator
Αυτός ήταν ο συγκεντρωτηρας του Στόκα , παραγωγής του ίδιου , το παράξενο ήταν ότι έχω βρει φυσιγγια του με άλλους δεν ξέρω αν είναι Giovanni η gualandi.Μαχ 36 τέτοιο συγκεντρωτηρα πρώτη φορά βλέπω
Αυτός ήταν ο συγκεντρωτηρας του Στόκα , παραγωγής του ίδιου , το παράξενο ήταν ότι έχω βρει φυσιγγια του με άλλους δεν ξέρω αν είναι Giovanni η gualandi.Μαχ 36 τέτοιο συγκεντρωτηρα πρώτη φορά βλέπω
Το καλο με τέκνα και drago συγκεντρωτηρα, ωραία σκάγια, καλή τιμή, άσε! Μην πάρεις αλλά !Θα μας πει κανείς τι συγκεντρωτηρα έχουν , στήσιμο κτλπ κτλπ ; Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω .αχχα
Στην στροφή με έφαγες ρε .Το καλο με τέκνα και drago συγκεντρωτηρα, ωραία σκάγια, καλή τιμή, άσε! Μην πάρεις αλλά !
Τα σκάγια για Νο6 μου φαίνονται. Αν ήταν Νο5 θα έπρεπε να ήταν 2,90 χιλιοστά.Μαχ 36 τέτοιο συγκεντρωτηρα πρώτη φορά βλέπω
Χάρος το φυσίγγι του...μπράβο του!!!Ζωχιός Phoenix 32γρ ν9...
Κάλυκας cheddite μέταλλο 12mm, καψουλι cx2000...
Πυρίτιδα granular 1,57γρ
Συγκεντρωτηρας giovanni
Σκάγια 31,65γρ διαμετρου 2,00-16mm
Κλείσιμο 57,60
View attachment 82948View attachment 82949
Ξέρει να φτιάχνει φυσηγγια η σταθερότητα του λοιποιΧάρος το φυσίγγι του...μπράβο του!!!
Καθαρά χειμερινό!!
Και τα φυσιγγια beretta καααποτε γεμιζονταν σε κάλυκες FN( το λέει κ το "κείμενο" στο κουτί) ...καθώς και ο κατασκευαστής του κάλυκα Fn
Δεν ξέρω το φυσιγγι αλλά σίγουρα είναι εργοστασιακο...Επίσης αν είναι εργοστασιακό το ανάγλυφο 3 διότι προσωπικά πρώτη φορά βλέπω ανάγλυφο το νούμερο των σκαγιών και όχι τυπωμένο...
Εχει τυχει να δω σε παλιο εμπορικό φυσιγγι τέτοια ανάγλυφη γραφή στο νουμερο των σκαγιων..Και αυτό το ανάγλυφο νούμερο? Δεν είναι καμμένο με πόντα μοιάζει να είναι σαν από laser...με χρώμα κίτρινο στο εσωτερικό του αριθμού...πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί...Να είναι τίποτα ιδιογομωτή?
Σήμερα στα Οινόφυτα το βρήκα
Διπλή πλαστική τάπα FN , εχεις ιδέα Τάσο πως είναι αυτό το κυαθιοΚαι τα φυσιγγια beretta καααποτε γεμιζονταν σε κάλυκες FN( το λέει κ το "κείμενο" στο κουτί) ...
Δεν γνωριζω όμως ποια ήταν η ακριβή προελευση του καλυκα δλδ αν όντως ήταν από Βελγιο.....
View attachment 83047
Δεν ξέρω το φυσιγγι αλλά σίγουρα είναι εργοστασιακο...
Κώστα δεν εχω ανοίξει καποιο γιατί αν χαλασω ένα η κασετινα χάνει την "αξια" τηςΔιπλή πλαστική τάπα FN , εχεις ιδέα Τάσο πως είναι αυτό το κυαθιο
Εχω ανοιξει εγω Τασο ναι....αργοτερα θα ποσταρω, γιατι ειχε ενα ιδιετερο βυσμα, αν θυμαμαι καλα....Κώστα δεν εχω ανοίξει καποιο γιατί αν χαλασω ένα η κασετινα χάνει την "αξια" της
( κ φυσικά δεν εννοώ την εμπορική)....
Αλλά αν θυμάμαι καλά έχει ανοίξει ο @Kostas ContraDosi κ δεν ήταν είχε κάτι το ιδιαίτερο...
Σαν κάτι να θυμόμουν πως είχες βρει αυτό το βυσμα..Τάσο & Κώνσταντίνε....
View attachment 83076
Το βύσμα στον πυθμένα των σκαγίων εγραφε ΜΒ.....το θυμάμαι καλά ΚΑΙ ειχε κ 3 διαπνοές στη φουστα εσωτερικα.....ειναι απο το φυσιγγι της Beretta FN στα 34.5gr.....εβγαινε κ σε μπλε.