ΝαιΚαι τα παλια που ειχα δοκιμασει με αυτην την μπαρουτι ηταν αλλα σε μεγαλυτερη δοσολογια?
ΝαιΚαι τα παλια που ειχα δοκιμασει με αυτην την μπαρουτι ηταν αλλα σε μεγαλυτερη δοσολογια?
Έτσι πρέπει να είναι, γιατί από όσο ξέρω οι ισπανικοί στην βάση τους έχουν 4 φορές το 12 και 4 αστεράκια, και όχι 2 + 2 όπως ο παραπάνω.Φιλε μου μπορει να κανω λαθος αλλα o @outlander ειχε αναφερει πως η fiocchi βγαζει και μια φθηνη σειρα που δεν αναγραφει τη φιρμα της...
Τους FIEM πάλι, εγώ τους ξέρω με 4 12αρια και 4 παύλες - ανάμεσα, και όχι αστεράκια * ... Και πράγματι, τις περισσότερες φορές τους έχω συναντήσει με καψούλι 686.Παλιότερα τους έβρισκα τους FIEM με διαφορα καψούλια κύριος με 686.
Εδώ και 3/4 χρόνια σταμάτησε η csb1 ( καλητερα (Ρε φιλε τι ψειρας εισαι? τη θυμαμαι τη συζητηση που αλλοι λεγανε ειναι ο αριθμος του καλουπιου και αλλοι ο αριθμος της μηχανης...για αλλη μια φορα εχεις δικιο...εγω ειδα τον αριθμο οποτε ειπα αυτο ειναι το υψος ουτε παχυμετρο χρησιμοποιησα ουτε τιποτα...για τις υπολοιπες λεπτομερειες(οπως παντα χρησιμες...) που αναφερεις δεν ειμαι ιδιογομωτης οποτε δεν γνωριζω σε τι υψη βγαινουν...Αλλη μια ερωτηση ποσο καιρο εχει σταματησει η παραγωγη των CSB και υπαρχουν ακομη φυσιγγια με αυτες?Αν ειναι οπως αυτα που ειχα παρει προ δεκαετιας με βλεπω να τα ριχνω στις τσιχλες....ηταν για τα μπαζα...δεν γ@μιεται πρωτη φορα θα 'ναι...
Αγαπημένη...Εδώ και 3/4 χρόνια σταμάτησε η csb1 ( καλητερα (
Η csb 1 για να αποδόση, θελει 1.65×30 σε νορμαλ καιρο κ μετα για ποιο κρυο πας 1.70×30 ή ×31+++ αναλογα το στησιμο εννοείται....Το καλό είναι ότι δεν είναι τόσο μεγάλη η δόση όση ήταν παλιά.δως τούς μια ευκαιρία.
Είναι τα 34 γρ αυτό και πίστεψε με μια χαρά είναι,πιο ισορροπημένο.( Για εμπορικό)Η csb 1 για να αποδόση, θελει 1.65×30 σε νορμαλ καιρο κ μετα για ποιο κρυο πας 1.70×30 ή ×31+++ αναλογα το στησιμο εννοείται....
Το 1.73 ειναι μαλακο στησιμο για τα γουστα μου.
Δηλαδη το 1,73x33,6 ειναι χαμηλα σε μπαρουτι?αλλα ο φιλος ο @outlander λεει οτι με την νεα χαμηλοτερη δοσολογια παει καλυτερα,οι αποψεις διιστανται....παντως εγω το θελω για ηπιους καιρους οχι κρυο...θα δουμεΗ csb 1 για να αποδόση, θελει 1.65×30 σε νορμαλ καιρο κ μετα για ποιο κρυο πας 1.70×30 ή ×31+++ αναλογα το στησιμο εννοείται....
Το 1.73 ειναι μαλακο στησιμο για τα γουστα μου.
Δεν κατηγορω τη δοσολογια, ο s.g να ξερεις ισως το σωζει σε αποδοση, διοτι οι s.g σβηνουν το θηραμα στην κυριολεξια, επιδη βγαζουν δυναμη...Δηλαδη το 1,73x33,6 ειναι χαμηλα σε μπαρουτι?αλλα ο φιλος ο @outlander λεει οτι με την νεα χαμηλοτερη δοσολογια παει καλυτερα,οι αποψεις διιστανται....παντως εγω το θελω για ηπιους καιρους οχι κρυο...θα δουμε
Μήπως είναι και το Navaro 30αρι που έχει ο Αλαγιαννης από το παλιό στοκ, για αυτό έχει και αυτή την τιμή;Είναι με csb αυτά μάλλον παλιό στοκ....τα άλλα υλικά είναι ότι καλύτερο
Με τόσο κατανάλωση που έχει ... Αποκλείεται να ναι στοκ!Μήπως είναι και το Navaro 30αρι που έχει ο Αλαγιαννης από το παλιό στοκ, για αυτό έχει και αυτή την τιμή;
Όχι, είναι με psb3Μήπως είναι και το Navaro 30αρι που έχει ο Αλαγιαννης από το παλιό στοκ, για αυτό έχει και αυτή την τιμή;
Στέλιο έτσι είναι πήγα και τα έψαξαΤους FIEM πάλι, εγώ τους ξέρω με 4 12αρια και 4 παύλες - ανάμεσα, και όχι αστεράκια * ... Και πράγματι, τις περισσότερες φορές τους έχω συναντήσει με καψούλι 686.
Όχι το άνοιξα πέρσι που πηραΜήπως είναι και το Navaro 30αρι που έχει ο Αλαγιαννης από το παλιό στοκ, για αυτό έχει και αυτή την τιμή;
Αξιζει μεγαλε γκουρου; Μας τρωει το χερι μαςΌχι, είναι με psb3
Κοίτα, ακόμα και με την csb τα παλιά ήταν τίμιο φυσιγγι τώρα με την psb έγινε ακόμα καλύτερο, οπότε πιστεύω αξίζει.Αξιζει μεγαλε γκουρου; Μας τρωει το χερι μας
@mixaliskav θες για τα γενέθλια σου δωρο μερικα;;Κοίτα, ακόμα και με την csb τα παλιά ήταν τίμιο φυσιγγι τώρα με την psb έγινε ακόμα καλύτερο, οπότε πιστεύω αξίζει.
Ναβαρο 30 Σπύρο? Αξίζει!Αξιζει μεγαλε γκουρου; Μας τρωει το χερι μας