Παρουσίαση Φυσιγγίων

Είναι δεν είναι d20 το φυσεκι δε μαρεσε πέρσι,άφηνε ζωντανά σε ημέρες υγρασίας. Η d20 στα μέρη μου απλά δεν ,με ότι σετ απ και αν φτιάξαμε. Μόνο σε μεσημέρια,προς απόγευμα Οκτωβρίου σκότωνε της προκοπής. Τουλάχιστον σε εμάς
Ανέβα cx2000 1.57 x 33 z2m 18 6* για πρωινά υγρά .

Είναι δεν είναι d20 το φυσεκι δε μαρεσε πέρσι,άφηνε ζωντανά σε ημέρες υγρασίας. Η d20 στα μέρη μου απλά δεν ,με ότι σετ απ και αν φτιάξαμε. Μόνο σε μεσημέρια,προς απόγευμα Οκτωβρίου σκότωνε της προκοπής. Τουλάχιστον σε εμάς
Τα νησια ΟΛΑ θελουν μονο διβασικες για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο....στον ηπιο καιρο, ολες λιγο ή πολύ, δουλεύουν.

Με 688 είναι φουρνελο στο 1,70...τώρα αν είναι κανένα Λοτ ποιο λάιτ πάω πασο
Σιγα το φουρνελο του σαλεπιτζή ρε....αν το εχει 1.70 κ 688, θα το εχει ψηλα κλεισμενο...σε τετοιου ιδους συνταγες, πλασαρει συνηθως με 686 αυτος...τον μάρανε το C.I.P. βλεπεις.

Τα νησια ΟΛΑ θελουν μονο διβασικες για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο....στον ηπιο καιρο, ολες λιγο ή πολύ, δουλεύουν.
Όχι Κώστα εδώ η α1 και η gm3 έχουν αφήσει ιστορία και μηλαμε για νησί που βαράει 90%για πλάκα στην υγρασία...

Sad but true!
Και η Α και η g3000 και η gm3 τις δουλεύαμε,η καθεμία στον καιρό της ,το μήνα της και στο στο θήραμα της. Αλλά οι δικαστικές όντως είναι σχεδόν εγγύηση για όλους τους καιρούς εδώ.

Σιγα το φουρνελο του σαλεπιτζή ρε....αν το εχει 1.70 κ 688, θα το εχει ψηλα κλεισμενο...σε τετοιου ιδους συνταγες, πλασαρει συνηθως με 686 αυτος...τον μάρανε το C.I.P. βλεπεις.
Είναι πολύ καλό φυσηγγι το άδικης φίλε..απλά με 688 είναι για ποιο κρύο καιρο

Είναι πολύ καλό φυσηγγι το άδικης φίλε..απλά με 688 είναι για ποιο κρύο καιρο
Τον κατασκευαστή δε γουσταρω....οχι το φυσιγγι....κ το 1.70×34 δεν ειναι φουρνελο με 688.
Με cx2000 στο 1.75×34 δινει 415m/s...οποτε, υπολόγισε... ;)

Φέτος με ζεστό καιρό έκανα κάποια επιτυχημένα κυνήγια με το C7 34gr της kalco που μου τα έδωσε ένας φίλος, ξέρεις κανείς αν είναι γεμισμένα με C7 ή άλλη πυρίτιδα; έχει κάνει κάποιος δοκιμές με αυτά να ανεβάσει καμία εικόνα; Ευχαριστώ.

Διαφωνο κάθετα αλλά μεχρει εδω;)
Ηλία φίλε μη ξεχνάς ότι είσαι ιδιογομωτής,και στήνεις όπως θέλεις.Αλλα υπάρχουν και φυσίγγια που δουλεύουν , υπάρχουν όμως και κάποιες μέρες που δεν δουλεύουν ,νομίζω το έχεις ζήσει, απλά αν ρίχνεις φυσίγγι με διβασικη δε θα έρθει ποτέ η μέρα αυτή να πεις με πούλησε το φυσίγγι .Έγραψα στη λογική του φίλου για να έχεις το κεφάλι σου (πάντα) ήσυχο.

Ηλία φίλε μη ξεχνάς ότι είσαι ιδιογομωτής,και στήνεις όπως θέλεις.Αλλα υπάρχουν και φυσίγγια που δουλεύουν , υπάρχουν όμως και κάποιες μέρες που δεν δουλεύουν ,νομίζω το έχεις ζήσει, απλά αν ρίχνεις φυσίγγι με διβασικη δε θα έρθει ποτέ η μέρα αυτή να πεις με πούλησε το φυσίγγι .Έγραψα στη λογική του φίλου για να έχεις το κεφάλι σου (πάντα) ήσυχο.
Τελικά φταίει το φυσίγγι για η κάννη που δε σκοτώνει το ρημαδι;;;

Της μεγαλύτερες ήττες της έχω φάει από της διβασικες Γιάννη σε ψιλασκαγια τόσο στην ιδιογωμοση όσο και στα εμπορικά ....κανό κυνήγι 98% με μοναβασικες η τροποποιημένες...δεν εχουν κανένα πρόβλημα αρκη να είναι σωστό σεταπ για της συνθήκες του τόπου που ζουμε ..η ιδιογωμοση τελοιωσε για εμένα στα ψιλά σκάγια με αυτές της τιμές στα υλικά δεν θα τους κάνω την χάρη να εσχροκερδισουν στην πλάτη μου

Back