Απο το 90 που κυνηγαο ποτε δεν το βρηκα με κετρικες...ποιο παλια δεν ξερο
Last edited:
Και σε rotweill cal 16 της εποχης εκεινης έκανεΝαι καπου εκει ηταν η δοσολογια του..κεντρικη ειχε την δεκαετια του '80 κ πιο πισω..απο τα πιο παλια και ξακουστα(δεν νομιζω να υπαρχει κυνηγος που να μην τα ξερει)φυσιγγια...
Οτι φυσιγγια εβγαζε τοτε ολα την ειχαν...Ηταν κ κατι το πολυ διαδεμενο εκεινες τις εποχες για ολους σχεδον τους κατασκευαστες....Και σε rotweill cal 16 της εποχης εκεινης έκανε
Για βάλτο τα θες;;;Αυτό το γνωρίζει κανείς να μου πει την γνώμη τού. Σε Ν5View attachment 17105
Ωχχχ.....Αυτό το γνωρίζει κανείς να μου πει την γνώμη τού. Σε Ν5View attachment 17105
Φυσιγγαρα για μπενελαρα, αντιλαμπριστες πονάτεΑυτό το γνωρίζει κανείς να μου πει την γνώμη τού. Σε Ν5View attachment 17105
Δεν είχε αυτά που συνήθως παίρνω και συμπλήρωσα με μερικά από αυτά και δεν τα ξέρω. Σε ευχαριστώΑπό τα πολύ καλά 34άρια που έχουμε ρίξει η παρέα μου! Τα δουλεύαμε σε 7άρια και 6άρια στην φάσσα και παράπονο δεν είχαμε!
Συμφωνω αλλα εδω δεν φταιει η nsi..Εδώ δεν ξέρω ποτέ και αν έρθουν γιατί μας έχει καταλάβει η NOBELSPORT. Καλή δεν λέω αλλά υπάρχουν και άλλες
που πονας αφεντη μου??Ωχχχ.....
Μπουφάν έψαχνα στην ντουλάπα άλλο βρήκα Κωνσταντίνε.Φαντασου ότι εγώ έκοψα την ασφάλεια για να τα ανοίξω. Ακόμα τρέμει το χέρι μου να το σφάξω.
best brunch hampstead
Τι έγινε ξεκίνησε η παράσταση ήχου?Ωχχχ.....
Τέτοια Θέλω. .γιατί ο άλλος ξεκίνησε τα ωχ .Φυσιγγαρα για μπενελαρα, αντιλαμπριστες πονάτε
Άσε με εμένα Γιάννη... Εσένα να δω να σηκώνεσαι για τριπλετα και να στάζει η κάνη σαλεπι.Τι έγινε ξεκίνησε η παράσταση ήχου?
Τι το θες το μπουφάν. ...κρυωνεις.Μπουφάν έψαχνα στην ντουλάπα άλλο βρήκα Κωνσταντίνε.Φαντασου ότι εγώ έκοψα την ασφάλεια για να τα ανοίξω. Ακόμα τρέμει το χέρι μου να το σφάξω.
best brunch hampstead
Όχι καλέ... Απλά να ετοιμάζομαι....Τι το θες το μπουφάν. ...κρυωνεις.
Άσε με εμένα Γιάννη... Εσένα να δω να σηκώνεσαι για τριπλετα και να στάζει η κάνη σαλεπι.
Καλό ειναι αυτό η κακό.Άσε με εμένα Γιάννη... Εσένα να δω να σηκώνεσαι για τριπλετα και να στάζει η κάνη σαλεπι.