Πατέντες

Όχι Γιάννη...δν επιρεάζεται η ελαστηκότητα.
Κατά την εκπυρσοκρότηση το χρώμα διαστέλλεται και "Σπάει" δηλαδή ραγίζει και δν προσφέρει σκληρότητα στο βύσμα!!
Δν είναι σαν τις μάλλινες τάπες που αν τις κερώσεις γίνονται πέτρα. ;)
Κωστα μια ερωτηση...μπορει και αφελης αλλα οκ θα την κανω: δεν μενουν υπολείμματα μπογιας στο εσωτερικό της καννης?

Πατέντα στην LEE για 3ο στάδιοIMG_20201112_152510.jpg
Και εδώ το τελείωμα της ιδέας μουIMG_20201112_152557.jpg
Και όσο για τα μπόσικα που είχε τα έχω μαζέψει με στραντζαριστό φτιαχτό και σύρετε μέσα σε αυτό όπως θα δείτε εδώIMG_20201112_153004.jpg

Όποιος συνάδελφος δουλεύει 3α στάδια μαχερι 3ο και ρελιασμα, στο 3ο στάδιο πρέπει να προσέξω κάτι?

Πατέντα στην LEE για 3ο στάδιοView attachment 18544
Και εδώ το τελείωμα της ιδέας μουView attachment 18547
Και όσο για τα μπόσικα που είχε τα έχω μαζέψει με στραντζαριστό φτιαχτό και σύρετε μέσα σε αυτό όπως θα δείτε εδώView attachment 18548

Όποιος συνάδελφος δουλεύει 3α στάδια μαχερι 3ο και ρελιασμα, στο 3ο στάδιο πρέπει να προσέξω κάτι?
Μπράβο ρε φιλε!!! Ωραία η πατέντα στη lee...

Και όσο για τα μπόσικα που είχε τα έχω μαζέψει με στραντζαριστό φτιαχτό και σύρετε μέσα σε αυτό όπως θα δείτε εδώView attachment 18548

ΜΠΡΑΒΟ Σπυρο!!!! ΑΞΙΟΣ.....φιλε μου!!!! :)

Εαν ειναι το 3το που μαγκωνει....πρεπει να βαλεις βαση ( εκει που παταει ο καλυκας ) που να εχει
εξωλκεα....αλλιως θα παιδευεσαι να βγαζεις καθε φορά το φυσιγγιο.
Ειναι πολυ κουραστικο...και παραλληλα σπασιμο νευρων!!!
Καλη επιτυχια φιλε....και καλα γεμισματα!!!:)
ΥΓ. Εαν δεν ξερεις πως ειναι η βαση με τον εξωλκεα...πες να βαλω φωτο.

ΜΠΡΑΒΟ Σπυρο!!!! ΑΞΙΟΣ.....φιλε μου!!!! :)

Εαν ειναι το 3το που μαγκωνει....πρεπει να βαλεις βαση ( εκει που παταει ο καλυκας ) που να εχει
εξωλκεα....αλλιως θα παιδευεσαι να βγαζεις καθε φορά το φυσιγγιο.
Ειναι πολυ κουραστικο...και παραλληλα σπασιμο νευρων!!!
Καλη επιτυχια φιλε....και καλα γεμισματα!!!:)
ΥΓ. Εαν δεν ξερεις πως ειναι η βαση με τον εξωλκεα...πες να βαλω φωτο.
Δεν είναι αυτό που μαγκώνει Νίκο είναι της OMV:)

Αρχηγος

Ναι, για μένα, αρκετά σταθερές ... Έχουν μια διακύμανση +/- 0,02 gr πυρίτιδας και +/- 0,3 gr σκάγια maximum, με το 70-80% των δόσεων στο +/-0,01 πυρίτιδα και +/-0,2 σκάγια.
Την έχω δουλέψει όμως μόνο με ψιλά σκάγια, κυρίως 8 και 9 νούμερο. Με χοντρά ίσως να έχει μικρότερη διακύμανση (πιστεύω - χωρίς όμως να έχω δοκιμάσει)...
Εγώ φροντίζω επίσης να διατηρώ σχετικά σταθερή τη στάθμη των υλικών στα δοχεία ... μεταξύ 1/2 και 3/4 του ύψους των.
Στέλιο καί εγώ κοιτάω πάντα να είναι στο ίδιο η στάθμη σχεδόν πάντα..
Αλλά εγώ στα σκάγια είχα παραπάνω αποκλειση.γιαυτο και δεν ξανά δούλεψα τά σκάγια.
Κάνω και δύο χτυπήματα στα ογκομετρια κάθε φορά ώστε να κάτσει σωστά.

Καλή πατέντα,αλλά έχεις καταργήσει το ογκομετρικό της πυρίτιδας...

Με αφορμη την παλιοτερη αναρτηση του gianblo, εφτιαξα μερικα κ γω να γουσταρουμε

Attachments

Καλημερα Κωστή !!!! Ισως να ''φταιει'' ο υπολογιστης μου....δεν ξερω....
Σε μενα δεν φαινεται καμια φωτο.....ουτε ανοιγει φιλε!!!
Νίκο δοκίμασε να κάνεις διπλό αριστερό κλικ, επάνω σε κάθε φωτογραφία, αν έχεις ποντίκι ή κάνε απλό άγγιγμα με το δάχτυλο, πάνω σε κάθε φωτογραφία, αν μπαίνεις από τηλέφωνο με οθόνη αφής.

Back