Πλαγιόκαννο

Με βάζεις σε μεγάλο πειρασμό Νίκο! Δεν σου κρύβω ότι δεν ειμαι ακόμη σίγουρος αν φτιάξω το όπλο του πεθερού μου.
Γιώργη σκέψου να κρατήσεις του πεθερού όπως είναι για ενθύμιο, και κοίτα μη σου κάνει καλύτερη τιμή ή ευκολίες πληρωμής για το aya, να το πάρεις εσύ. Του κάνεις κι ενα φρεσκαρισματάκι στα έπιπλα και είσαι αρχηγόπουλο.

Με βάζεις σε μεγάλο πειρασμό Νίκο! Δεν σου κρύβω ότι δεν ειμαι ακόμη σίγουρος αν φτιάξω το όπλο του πεθερού μου.

Γιώργο, άσε το πλάγιο του παππού και άδραξε την ευκαιρία για τούτο το ΑΥΑ!!

Πίστευα ότι είναι το iberia αλλά έκανα λάθος. Αξίζει τα λεφτά που ζητάει?
Το Iberia το έχω βάλει στο μάτι πρίν χρόνια - δεν είναι αυτό.
Καλύτερα να το δεί πρώτα οπλουργός και να πεί τι θέλει (άν θέλει κάτι) και να το εκτιμήσει γενικώς.
Η πιστολέ λαβή συμβαδίζει με τα Γερμανικά πρότυπα (μιάς και μάλλον προοριζόταν για την Κεντροευρωπαϊκή αγορά) - το ότι δεν έχει πειραχτεί (να μετατραπεί σε αγγλαί) δείχνει πώς δεν έχουν γίνει επεμβάσεις.
Άν δεν έχει κούνημα στα κλειδιά - ξεκολλημένες ρίγες - σκουριά στον μηχανισμό ή φθορές στις κάννες τότε θα κάνει μια χαρά τη δουλειά που θα του ανατεθεί.

Γιώργο ρωτά τον γιατί το παράτησε έτσι μήπως τον ταλαιπωρούσε ,πως έσπασε το κοντάκι ;
Παναγιώτη ο πεθερος δεν ηταν ποτε κυνηγός. Το κυνήγησε για λίγο και μετα το διπλωσε σε ένα σεντονι και στο παταρι. Ουτε θηκη δεν ειχε. Στη συνέχεια 8 μετακομισεις το οπλο ταλαιπωρηθηκε. Λογικο δεν ειναι να σπάσει το κοντακι?

Παναγιώτη ο πεθερος δεν ηταν ποτε κυνηγός. Το κυνήγησε για λίγο και μετα το διπλωσε σε ένα σεντονι και στο παταρι. Ουτε θηκη δεν ειχε. Στη συνέχεια 8 μετακομισεις το οπλο ταλαιπωρηθηκε. Λογικο δεν ειναι να σπάσει το κοντακι?
Έσπασε εκεί που υποφέρουν τα κοντάκια με τις ολοκληρες φωτιές ,με πολλά χρόνια χρήση , πότισμενα στο λάδι .

Έσπασε εκεί που υποφέρουν τα κοντάκια με τις ολοκληρες φωτιές ,με πολλά χρόνια χρήση , πότισμενα στο λάδι .
Δεν σου κρύβω ότι καλοκοιτάζω το Aya. Του παππού δεν ξέρω αν συμφέρει να το φτιάξω προς το παρόν. Τι λες και συ?

Δεν σου κρύβω ότι καλοκοιτάζω το Aya. Του παππού δεν ξέρω αν συμφέρει να το φτιάξω προς το παρόν. Τι λες και συ?
Αν είναι σε καλή κατάσταση καθαρές κάννες δεν έχει κουνήσει , ξεκολλήσει ρίγες είναι προτιμότερο τι τσοκαρισμα έχει;

Καλησπέρα στην παρέα,
Έχω ένα Aya που είχε πάρει ο πατέρας μου την δεκαετία του 70'. Νομίζω ότι είναι το 'κόντρα'. Σταθερό τσοκάρισμα 1-3, με 71 πόντους κάννες. Μ αυτό ξεκίνησα να κυνηγώ για τα πρώτα 2-3 χρόνια και έχω να πω το εξής που μου είχε κάνει εντύπωση. Σε τουφεκιές τραβέρσα, το πουλί σταματούσε σαν να έπεφτε ξαφνικά σε τοίχο! (Και έπεφτε κάθετα). Δεν έχω ξαναδεί τέτοιες τουφεκιές ούτε σε βίντεο. Σε κάθε τραβερσα που έβρισκα στόχο, το ίδιο φαινόμενο! Σε ρουαγιάλ βολή, θα καταλάβαινα γιατί συμβαίνει. Αλλά σε τραβέρσα, πως?! Επίσης να πω ότι τουφεκούσα σε αποστάσεις που με την καραμπίνα δεν τα κοιτάω καν (ίσως είναι και ψυχολογικό αυτό).

Back