Πλαγιόκαννο

Χαιρετε συνάδελφοι!!προσεχως κάτοχος ενός AyA 67 εκ κάννες με σταθερα τσοκ 1*και 3* επί του αυλου..αρκετά ελαφρύ κσι μου κάθεται όσο κανένα απο οσα όπλα έχω ποτέ επωμισει.κυνηγαω με μια beretta es 100 Vitoria 66 κάννες κι έχω μόνιμα 4* μέσα, δεν τ αλλάζω ποτέ..
το ερώτημα τώρα..σκέφτομαι σοβαρά νσ ανοίξω τα τσοκ σε 3* και 4* αντίστοιχα με σκοπό να το χρησιμοποιήσω σαν κύριο όπλο και να δώσω την καραμπίνα..τι λέτε για μια τέτοια ενέργεια..(άνοιγμα τσοκ);
κάθε γνώμη χρήσιμη!!

Χαιρετε συνάδελφοι!!προσεχως κάτοχος ενός AyA 67 εκ κάννες με σταθερα τσοκ 1*και 3* επί του αυλου..αρκετά ελαφρύ κσι μου κάθεται όσο κανένα απο οσα όπλα έχω ποτέ επωμισει.κυνηγαω με μια beretta es 100 Vitoria 66 κάννες κι έχω μόνιμα 4* μέσα, δεν τ αλλάζω ποτέ..
το ερώτημα τώρα..σκέφτομαι σοβαρά νσ ανοίξω τα τσοκ σε 3* και 4* αντίστοιχα με σκοπό να το χρησιμοποιήσω σαν κύριο όπλο και να δώσω την καραμπίνα..τι λέτε για μια τέτοια ενέργεια..(άνοιγμα τσοκ);
κάθε γνώμη χρήσιμη!!
Το άνοιγμα των τσοκ είναι , κατά την προσωπική μου πάντα γνώμη, κατά πολύ προτιμότερο από κόψιμο καννών η άλλες παρεμβάσεις. Τώρα όσον αφορά την καραμπίνα μην την δώσεις. Για 2 λόγους. Ο ένας είναι ότι ένα δεύτερο όπλο πάντα χρειάζεται . Ο άλλος είναι ότι αν και δεν συμπαθώ τις καραμπίνες με μια ίδια σαν την δική σου ήμουν κατενθουσιασμένος, Την έδωσα όταν έκανα εγχείρηση καταρράκτη στα μάτια.

Ο Λιακος θα το φτιάξει..ανησυχώ μόνο μη χαλάσουν οι κατανομές..καθώς ο πωλητής επιμένει να μην το πειράξω..Η μόνη ένσταση..
Ασε τα τσοκαρίσματα όπως είναι και παίξε με φυσίγγια. Εχω και εγώ δίκανο με 3-1 και με μεσόταπα φυσίγγια έχω λύσει το πρόβλημα.

Ο Λιακος θα το φτιάξει..ανησυχώ μόνο μη χαλάσουν οι κατανομές..καθώς ο πωλητής επιμένει να μην το πειράξω..Η μόνη ένσταση..
Χρόνια και χρόνια το κάνουν ο Άγγλοι

Δεν πιστεύω ότι θα χαλάσουν οι κατανομές

Ο λιακος είναι σοβαρός άνθρωπος και εξερετικος μάστορας. Και σε τέτοιες επεμβάσεις έχει την φήμη ότι βγάζει εργοστασιακες λειανσεις και όχι άδικα.

Κάθε επέμβαση έχει ρίσκο έστω και μικρό αυτό είναι δεδομένο

Στο τέλος εσύ θα αποφασίσεις

Περπατητα κυνήγια κάνω και τσίχλες σε σφιχτά μέρη...οι τουφεκιεςδεν είναι άνω των 30 μέτρων συνήθως..γι αυτό το σκέφτομαι..
Με μεσόταπο στην δεξιά και διασπορας στην αριστερή κάννη θα είσαι πρώτος.

Περπατητα κυνήγια κάνω και τσίχλες σε σφιχτά μέρη...οι τουφεκιεςδεν είναι άνω των 30 μέτρων συνήθως..γι αυτό το σκέφτομαι..
Νίκο πιο μοντέλο είναι το aya και αν δεν γίνομαι αδιάκριτος ποιά η τιμή του? Σε ρωτάω γιατι έχω κλείσει και εγώ ένα aya στα 500 ευρώ.

Όταν έχεις 1-3 και θέλεις να το κάνεις 3-4 είναι καλύτερα να ανοίξεις και τις δύο κάννες κατά 2και 1 δέκατο αντίστοιχα ,η να ανοίξεις τη φουλ κάννη 3δεκατα;; Το λέω για να μην πειράζεις -αποχρωμείωση και τις δύο κάννες όσο κρατάει το τσοκ.

Όταν έχεις 1-3 και θέλεις να το κάνεις 3-4 είναι καλύτερα να ανοίξεις και τις δύο κάννες κατά 2και 1 δέκατο αντίστοιχα ,η να ανοίξεις τη φουλ κάννη 3δεκατα;; Το λέω για να μην πειράζεις -αποχρωμείωση και τις δύο κάννες όσο κρατάει το τσοκ.
Δεν το κατάλαβα Παναγιώτη αυτό που έγραψες. Το εξηγείς πάλι σε παρακαλώ!

Νίκο πιο μοντέλο είναι το aya και αν δεν γίνομαι αδιάκριτος ποιά η τιμή του? Σε ρωτάω γιατι έχω κλείσει και εγώ ένα aya στα 500 ευρώ.
δεν ξέρω ακριβώς πιο μοντέλο είναι αλλά κ γω στα 450 το έκλεισα..

Back