Επιλέξτε οποιοδήποτε ιταλικό τουφέκι αυτής της κατηγορίας και είναι όλα ίδια! Μην σκάτε με τις μάρκες...δεν τα εισάγει κανείς αυτα? είναι ομορφα όπλα
Επιλέξτε οποιοδήποτε ιταλικό τουφέκι αυτής της κατηγορίας και είναι όλα ίδια! Μην σκάτε με τις μάρκες...δεν τα εισάγει κανείς αυτα? είναι ομορφα όπλα
δεν τα εισάγει κανείς αυτα? είναι ομορφα όπλα
Επιλέξτε οποιοδήποτε ιταλικό τουφέκι αυτής της κατηγορίας και είναι όλα ίδια! Μην σκάτε με τις μάρκες...
Όλα φτιάχνονται από το ίδιο εργοστάσιο, όπως και όλα τα απάρτια τους το ίδιο και οι κάννες και τα ξύλα.Κι εγώ το πιστεύω αυτό Νικηφόρε! Έτσι είναι... Όλα τα πλάγια τής μεσαίας, μαζικής κατηγορίας και παραγωγής είναι πάνω-κάτω όμοια μεταξύ τους...
Αυτό με έβαλε σε σκέψεις...Όλα φτιάχνονται από το ίδιο εργοστάσιο, όπως και όλα τα απάρτια τους το ίδιο και οι κάννες και τα ξύλα.
Το μόνο που αλλάζει είναι το όνομα και σε κάποια, αδικαιολόγητα η τιμή.
Ένα Battista Rizzini άς πούμε είναι στα ίδια επίπεδα ποιότητας υλικών, κατασκευής, φινιρίσματος και συναρμογής με ένα Sabbatti ή F.A.I.R ή κάτι σαν αυτά;
Τα B Rizzini είναι ένα επίπεδο ανώτερα. Και το ανώτερο τι σημαίνει? Ότι το επίπεδο λειάνσεων, σκλήρυνσης των έσω μερών και εφαρμογών είναι πιο καλό.Αυτό με έβαλε σε σκέψεις...
Ένα Battista Rizzini άς πούμε είναι στα ίδια επίπεδα ποιότητας υλικών, κατασκευής, φινιρίσματος και συναρμογής με ένα Sabbatti ή F.A.I.R ή κάτι σαν αυτά;
Για ανατρέξτε σε βίντεο το όνομα Σαμπάτι και θα δείτε πολλά...
Τα B Rizzini είναι ένα επίπεδο ανώτερα. Και το ανώτερο τι σημαίνει? Ότι το επίπεδο λειάνσεων, σκλήρυνσης των έσω μερών και εφαρμογών είναι πιο καλό.
Και εγώ έχω διαβάσει και ακούσει ότι τα BRIZZINI είναι ποιοτικότερα όπλα.Τα B Rizzini είναι ένα επίπεδο ανώτερα. Και το ανώτερο τι σημαίνει? Ότι το επίπεδο λειάνσεων, σκλήρυνσης των έσω μερών και εφαρμογών είναι πιο καλό.
Και ανέφερες τον έναν από τους 2 κατασκευαστές όλων! Για ανατρέξτε σε βίντεο το όνομα Σαμπάτι και θα δείτε πολλά....
Η Σαμπάτι είναι ένα μεγάλο εργοστάσιο με μηχανές cnc και παράγουν όλα τα βιομηχανικά όπλα της Ιταλίας.Δηλαδή Νικηφόρε...? Τι εννοείς ακριβώς για την Sabatti...?
(Εγώ πάντως, για τίμια και σχετικά καλά όπλα τα γνωρίζω τα Sabatti...)
Πολύ χρήσιμες πληροφορίες φίλε χρειάζεται για να ανοίγουν τα μάτια μαςΗ Σαμπάτι είναι ένα μεγάλο εργοστάσιο με μηχανές cnc και παράγουν όλα τα βιομηχανικά όπλα της Ιταλίας.
Μια χαρά όπλα παράγει,δεν κατηγορίσα την Σαμπάτι για μη ποιότητα, απλά μια ενημέρωση για το ποιος τα κατασκευάζει.
Ψάξτε επίσης για την Brugar να δείτε ποιος βάφει τα όπλα για να μην τσακονεστε για το ποιος είναι ποιος ποιότηκός
Η Σαμπάτι είναι ένα μεγάλο εργοστάσιο με μηχανές cnc και παράγουν όλα τα βιομηχανικά όπλα της Ιταλίας.
Μια χαρά όπλα παράγει,δεν κατηγορίσα την Σαμπάτι για μη ποιότητα, απλά μια ενημέρωση για το ποιος τα κατασκευάζει.
Ψάξτε επίσης για την Brugar να δείτε ποιος βάφει τα όπλα για να μην τσακονεστε για το ποιος είναι ποιος ποιότηκός
Πρέπει να τις ξεκολλήσει και να τις κολλήσει πάλι ... γ@ματα ...Δηλαδή αν οι κάννες δεν είναι σωστές δεν υπάρχει τρόπος ώστε κάποιος οπλουργος να το φέρει?
Εδώ απ' όσο γνωρίζω όχι. Στην Ευρώπη αρκετοί.Δηλαδή αν οι κάννες δεν είναι σωστές δεν υπάρχει τρόπος ώστε κάποιος οπλουργος να το φέρει?