Πλαγιόκαννο

Επιλέξτε οποιοδήποτε ιταλικό τουφέκι αυτής της κατηγορίας και είναι όλα ίδια! Μην σκάτε με τις μάρκες...

Κι εγώ το πιστεύω αυτό Νικηφόρε! Έτσι είναι... Όλα τα πλάγια τής μεσαίας, μαζικής κατηγορίας και παραγωγής είναι πάνω-κάτω όμοια μεταξύ τους...

Κι εγώ το πιστεύω αυτό Νικηφόρε! Έτσι είναι... Όλα τα πλάγια τής μεσαίας, μαζικής κατηγορίας και παραγωγής είναι πάνω-κάτω όμοια μεταξύ τους...
Όλα φτιάχνονται από το ίδιο εργοστάσιο, όπως και όλα τα απάρτια τους το ίδιο και οι κάννες και τα ξύλα.
Το μόνο που αλλάζει είναι το όνομα και σε κάποια, αδικαιολόγητα η τιμή.

Όλα φτιάχνονται από το ίδιο εργοστάσιο, όπως και όλα τα απάρτια τους το ίδιο και οι κάννες και τα ξύλα.
Το μόνο που αλλάζει είναι το όνομα και σε κάποια, αδικαιολόγητα η τιμή.
Αυτό με έβαλε σε σκέψεις...
Ένα Battista Rizzini άς πούμε είναι στα ίδια επίπεδα ποιότητας υλικών, κατασκευής, φινιρίσματος και συναρμογής με ένα Sabbatti ή F.A.I.R ή κάτι σαν αυτά;

Ένα Battista Rizzini άς πούμε είναι στα ίδια επίπεδα ποιότητας υλικών, κατασκευής, φινιρίσματος και συναρμογής με ένα Sabbatti ή F.A.I.R ή κάτι σαν αυτά;

Ναι Κώστα, όλα αυτά που αναφέρεις είναι στο ίδιο επίπεδο. Ουδεμία ουσιαστική διαφορά αναμεταξύ τους.

Αυτό με έβαλε σε σκέψεις...
Τα B Rizzini είναι ένα επίπεδο ανώτερα. Και το ανώτερο τι σημαίνει? Ότι το επίπεδο λειάνσεων, σκλήρυνσης των έσω μερών και εφαρμογών είναι πιο καλό.
Και ανέφερες τον έναν από τους 2 κατασκευαστές όλων! Για ανατρέξτε σε βίντεο το όνομα Σαμπάτι και θα δείτε πολλά....

Τα B Rizzini είναι ένα επίπεδο ανώτερα. Και το ανώτερο τι σημαίνει? Ότι το επίπεδο λειάνσεων, σκλήρυνσης των έσω μερών και εφαρμογών είναι πιο καλό.

Nαι, μάλλον έτσι είναι Νικηφόρε, δεν έχεις κι άδικο...
Και μαζί με τα Battista Rizzini, ένα ''σκαλάκι'' επάνω από τον μέσο όρο, κατατάσσονται και τα Beretta φυσικά, καθώς και τα Browning, αλλά και τα Caesar Guerini...
Συμφωνείς...;

Και ανέφερες τον έναν από τους 2 κατασκευαστές όλων! Για ανατρέξτε σε βίντεο το όνομα Σαμπάτι και θα δείτε πολλά....
Και εγώ έχω διαβάσει και ακούσει ότι τα BRIZZINI είναι ποιοτικότερα όπλα.

Δηλαδή Νικηφόρε...? Τι εννοείς ακριβώς για την Sabatti...?
(Εγώ πάντως, για τίμια και σχετικά καλά όπλα τα γνωρίζω τα Sabatti...)
Η Σαμπάτι είναι ένα μεγάλο εργοστάσιο με μηχανές cnc και παράγουν όλα τα βιομηχανικά όπλα της Ιταλίας.
Μια χαρά όπλα παράγει,δεν κατηγορίσα την Σαμπάτι για μη ποιότητα, απλά μια ενημέρωση για το ποιος τα κατασκευάζει.
Ψάξτε επίσης για την Brugar να δείτε ποιος βάφει τα όπλα για να μην τσακονεστε για το ποιος είναι ποιος ποιότηκός

Η Σαμπάτι είναι ένα μεγάλο εργοστάσιο με μηχανές cnc και παράγουν όλα τα βιομηχανικά όπλα της Ιταλίας.
Μια χαρά όπλα παράγει,δεν κατηγορίσα την Σαμπάτι για μη ποιότητα, απλά μια ενημέρωση για το ποιος τα κατασκευάζει.
Ψάξτε επίσης για την Brugar να δείτε ποιος βάφει τα όπλα για να μην τσακονεστε για το ποιος είναι ποιος ποιότηκός
Πολύ χρήσιμες πληροφορίες φίλε χρειάζεται για να ανοίγουν τα μάτια μας

https://www.brugar.com/home-en/

Δείτε χαμηλά τους πελάτες ... και ίσως κάποιοι να μην εμφανίζονται λόγω όρων των συμβολαίων.

Untitled 1.jpg

Εγω βρε παλικαρια...με τοσα που διαβαζω απο εσας για την συγκλιση και την ευθυβολια των κανων
εχει φοβηθει το ματι μου !!!
Εχω πολυ καλο φιλο....που αγορασε μπερετα ποζε ( πριν αρκετα χρονια ) δεν ξερω τυπο και μοντελο...αυτο
που ξερω ειναι οτι την πληρωσε καπου 5000 ευρω....και λογω επαγγελματος...αργησε να την δοκιμασει...
Οταν την δοκιμασε...η μια κανη κεντρο...και η αλλη φευγατη...
Και οταν μιλησε με την μπερετα στην Ιταλια....''αλλα λογια να αγαπιωμαστε''.....δεν αναγνωριζαν τιποτα
γιατι ειχε περασει ο χρονος εγγυησης...
Και το οπλο δεν εχει ριξει 100 φυσεκια...
Αντε τωρα εγω να πιστεψω σε ποιοτητα....οταν ενα οπλο των 5000 ευρω βγηκε φολα !!!

Δηλαδή αν οι κάννες δεν είναι σωστές δεν υπάρχει τρόπος ώστε κάποιος οπλουργος να το φέρει?
Πρέπει να τις ξεκολλήσει και να τις κολλήσει πάλι ... γ@ματα ...
Η πιο εύκολη λύση είναι έκκεντρα τσοκ ... η briley φτιάχνει ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

https://www.briley.com/c-457-excentrix-chokes.aspx

Μέχρι 8" (20cm) το διορθώνει, περισσότερο από 20cm σε σφιχτά τσοκ.

Back