Πλαγιόκαννο

Εδώ απ' όσο γνωρίζω όχι. Στην Ευρώπη αρκετοί.
Γίνεται και εδώ με ρίσκο που με συννενόηση είναι και των δύο χειρότερο δε μπορεί να γίνει και στο εξωτερικό για να στείλεις θα πληρώσεις άλλο ένα τουφέκι σε λεφτά.

Πως ελεγχουμε την ευθυτητα των καννων και αν ειναι σωστα τοποθετημενες γενικα,πριν απο μια αγορα???
🤔
Η σύντομη απάντηση είναι ότι δεν μπορείς πριν την αγορά ...
Ίσως μπορείς να κάνεις μια δοκιμή με ελεγμένα laser αλλά και πάλι παίζεται.
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Προσοχή γιατί αντί των κανών μπορεί να φταίνε στραβοκομμένα τσοκ.

Πρέπει να τις ξεκολλήσει και να τις κολλήσει πάλι ... γ@ματα ...
Η πιο εύκολη λύση είναι έκκεντρα τσοκ ... η briley φτιάχνει ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

https://www.briley.com/c-457-excentrix-chokes.aspx

Μέχρι 8" (20cm) το διορθώνει, περισσότερο από 20cm σε σφιχτά τσοκ.
Το ρωταω αυτό γτ μου έτυχε ποζε έτσι και το έδωσα αν ήξερα αυτό που λες θα το κοίταζα αλλιώς

Δηλαδή για να καταλάβω ρε παιδιά! Οταν αγοράζουμε ένα δίκαννο μαζικής παραγωγής ουσιαστικά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για σύγκλιση καννών? Και αναφέρομαι σε όπλα άνω των 1000 ευρώ.

Μια χαρά θα είναι οι κάννες του Γιώργο!!
Όλα τα άλλα είναι... υπερβολές...!

Ως προς τα Sabatti βρε παιδιά, ενθυμούμαι λίαν καλώς, μίαν εκτεταμένην διαφήμισην εις ένα ογκώδες, ετήσιον κυνηγητικόν σύγγραμμα του Νικήτα Κυπρίδημου προ 12ετίας περίπου... Μάλιστα, εδιαφημίζετο, ως αντιπρόσωπος των Sabatti εις την χώραν μας, ένας ονόματι ''Πίσσας'' εις το επώνυμον... Αμέσως μετά δε, ακολουθούσε και η ολοκληρωμένη παρουσίαση όλων των αλληλεπίθετων τής εν λόγω εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου και του μοντέλου που παρουσιάζει ο γνωστός, Εγγλέζος ψηλέας στο προηγούμενο βίντεο που ανέβασε ο φίλος Γιάννης...

Δηλαδή για να καταλάβω ρε παιδιά! Οταν αγοράζουμε ένα δίκαννο μαζικής παραγωγής ουσιαστικά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για σύγκλιση καννών? Και αναφέρομαι σε όπλα άνω των 1000 ευρώ.
Όταν ρίχνεις σκάγια μπορεί να μην είναι πρόβλημα , φυσικά να μην ρίχνει η μια στην ανατολη και η άλλη στη δύση,στα μονοβολα όμως....Έληξε και το κυνήγι να πάς να ρίξεις μερικά φυσίγγια σε κανένα χαρτόνι.Τωρα μόνο στο σκοπευτήριο αν επιτρέπεται.

Βοηθήστε με ρε παιδιά με το μοντέλο του aya! .pray to God. .hair.
Γιατί δεν στέλνεις ένα e-mail στην ίδια την εταιρεία στην Ισπανία (γραμμένο στα Αγγλικά) ώστε να το δούν και να σου πούν με σιγουριά περί τίνος πρόκειται;

Γιατί δεν στέλνεις ένα e-mail στην ίδια την εταιρεία στην Ισπανία (γραμμένο στα Αγγλικά) ώστε να το δούν και να σου πούν με σιγουριά περί τίνος πρόκειται;
Ηλπιζα κάποιος συνάδελφος από το forum να γνώριζε. Εχω στείλει και φωτο στο Κυπρίδημο αλλά δεν μου έχει απαντήσει ακόμη.

Το κακό είναι ότι δεν έχω βρεί ακόμη τι μοντέλο είναι το Aya και προβληματίζομαι.

Mην σκοτίζεσαι καθόλου Γιώργο για το όνομα του συγκεκριμένου μοντέλου... Μας αρκεί και μόνον που είναι ένα ΑΥΑ...!!

Εμένα μου είπαν σε 20 μέρες, μάλλον θα κάνω καμιά βόλτα από το τμήμα.

Α, καλά... Εγώ τι να πω που τήνε περιμένω ακόμη την άδεια αγοράς από τις 14 του περασμένου... Και εννοείται με αίτηση και πλήρη τον φάκελο με τα δικαιολογητικά πάντα ε... Τέλος πάντων, με την υπομονή θα τήνε πάρω την ''πουτάνα''!! Πού θα μου πάει, θα τήνε πάρω ''με παπά και με κουμπάρο''...! :confused::confused:
Ας όψεται που το όπλο βρίσκεται ακόμη στην Ιταλία... Γι' αυτό και δεν βιάζομαι και δεν με νοιάζει ιδιαίτερα... Κοντεύει να καταφθάσει όμως...

Back