Το κατέχει λίαν καλώς το πλαγιόκαννο (και όχι μόνον...) η Σπανιόλα κοπελιά, οπλουργός, ονόματι Χριστίνα Οράντες...!!!!
www.youtube.com/watch?v=QXK_YcA96dE
www.youtube.com/watch?v=QXK_YcA96dE
Και τι φυσιγγια ριχνεις μ'αυτο?Μόνον στα 15 χιλιάρικα!!!!!! Σπεύσατε!!!
www.gunandknifeclassics.gr/holland-holland-centenary-2ιντσο/
Αν έχεις να το αγοράσεις θα βρεις και φυσίγγιαΚαι τι φυσιγγια ριχνεις μ'αυτο?
Ο Χατζιώτης από ότι λένε όσοι έχουν κάνει αγοραπωλησίες είναι εγγύηση σε ότι λέει, εάν πουλάει τσιμπημένα είναι άλλο θέμαΟσοι τα περνουν αυτα συνηθως δεν τα κυνηγανε καθολου
Το οπλο αυτο δειχνει οτι εχει δει αρκετη χρηση στο παρελθον
Η πεταλουδα ειναι στην μεση, οι επαφες ξυλου βασης στο υψος τησνπεταλουδας εχουν εμποτιστει με λαδι και δειχνουν να εχουν εστω και ελαχιστο τζογο. ΣΤα οπλα αυτα με ελαχιστη χρηση οι επαφες αυτες ειναι οι πιο τελειες και αψεγασιαστες
Η χρηστικοτητα του σε πραγματικο κυνηγι θεωρω οτι ειναι περιορισμενη με βαση το κοστος του
Σαν επενδυση για καποιο συλλεκτη ειναι εντελως αλλο θεμα γιατι εκει ακομη και σαν εκθετικο οπλο αξιζει πολλα.Για τιυς συλλεκτες αυτο μπορει να ειναι κατι που θα εμπλουτισει τηννσυλλογη τους μεχρι και να την απογειωσει, αναλογα πως ειναι φτιαγμενη
Εκει μπαινουν εντελως αλλοι παραγοντες πιστευω που δεν ξερω να αναπτυξω σωστα
Ο Νικηφορος ειναι ο καταλληλος να μας πει μια σωστη αποψη καθως εχει τις γνωσεις και την εμπειρια
Εγω πιθανον να λεω μαλακιες τωρα, δεν εχω παρα μονο εγκυκλοπαιδικες γνωσεις απο τετοια οπλα
Απλα λεω αυτο που βλεπω με τα δικα μου ματια
Ειναι εγγυηηση και κατ εμενα ο ανθρωποςΟ Χατζιώτης από ότι λένε όσοι έχουν κάνει αγοραπωλησίες είναι εγγύηση σε ότι λέει, εάν πουλάει τσιμπημένα είναι άλλο θέμα
Για κάποιον που έχει την οικονομική επιφάνεια να το αγοράσει και να το υποστηρίξει σε φυσίγγια είναι όνειρο για κυνήγι φέρμας
Ειδικά εάν είναι και λίγο μεγάλης ηλικίας και δεν βαστάνε τα χέρια είναι ότι πρέπει με τέτοιο βάρος
Μόνον στα 15 χιλιάρικα!!!!!! Σπεύσατε!!!
www.gunandknifeclassics.gr/holland-holland-centenary-2ιντσο/
Και τι φυσιγγια ριχνεις μ'αυτο?
Συγνώμη που αργώ να απαντήσω αλλά είχα πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ.Οσοι τα περνουν αυτα συνηθως δεν τα κυνηγανε καθολου
Το οπλο αυτο δειχνει οτι εχει δει αρκετη χρηση στο παρελθον
Η πεταλουδα ειναι στην μεση, οι επαφες ξυλου βασης στο υψος τησνπεταλουδας εχουν εμποτιστει με λαδι και δειχνουν να εχουν εστω και ελαχιστο τζογο. ΣΤα οπλα αυτα με ελαχιστη χρηση οι επαφες αυτες ειναι οι πιο τελειες και αψεγασιαστες
Η χρηστικοτητα του σε πραγματικο κυνηγι θεωρω οτι ειναι περιορισμενη με βαση το κοστος του
Σαν επενδυση για καποιο συλλεκτη ειναι εντελως αλλο θεμα γιατι εκει ακομη και σαν εκθετικο οπλο αξιζει πολλα.Για τιυς συλλεκτες αυτο μπορει να ειναι κατι που θα εμπλουτισει τηννσυλλογη τους μεχρι και να την απογειωσει, αναλογα πως ειναι φτιαγμενη
Εκει μπαινουν εντελως αλλοι παραγοντες πιστευω που δεν ξερω να αναπτυξω σωστα
Ο Νικηφορος ειναι ο καταλληλος να μας πει μια σωστη αποψη καθως εχει τις γνωσεις και την εμπειρια
Εγω πιθανον να λεω μαλακιες τωρα, δεν εχω παρα μονο εγκυκλοπαιδικες γνωσεις απο τετοια οπλα
Απλα λεω αυτο που βλεπω με τα δικα μου ματια
Όλα πολύ όμορφα αλλά αυτό το Rizinni είναι το κάτι άλλο!
Δεν νομίζω να έχει 18.2 το συγκεκριμένο, αν και παλιό σύμφωνα με τις κάννες - μονομπλόκ σε πολλά είχαν και 18.4Με 18,2 αυλο, ειναι λογικο να κλωτσαει λιγο παραπανω.