Να και το άρθρο, μόνο που είχα κάμει ένα μικρό λάθος ... SAFE δεν ήταν η μάρκα, αλλά ... το μοντέλο !!!Κ στου ξαδερφου μαροκκι εγραψαν γιατι αυτο ηξεραν
Αλλα να βαλουν για μαρκα το safe .
Ναι Χρύσανθε αλλά απαιτείται καλός μάστορας......Σαραντο τι εννοεις ειναι ολα επισκευασιμα.
Στα φτηνα δικανα αμα λασκαρουν τα κλειδια υπάρχει τροπος να φτιαχτουν?
Πάντως κι εγώ ένα παλιό κοκοροντουφεκο που έχει ο πατέρας και κουνούσαν τα κλειδιά το πήγε σε οπλουργό και του είπε αν είναι να το μην το κυνηγάς για ένα κουτί μαλακά φυσίγγια τον χρόνο δεν αξίζει τον κόπο. Έχω ρίξει 3-4 κουτιά 32-34gr (rottweil και express μπλε, αυτά έβρισκα στο χωριό)και δεν είχε θέμα.Να τον περιγράψετε παρακαλω
Δεν μπορω να δω ακομη το βιντεο θα το δω στο σπίτι.
Με ενδιαφέρει γιατι έχω ενα δικανο 76 βελγικο φρανκοττε κληρονομια απο τον Μακαρίτη τον παππου - Ο Θεος ας αναπαψει την ψυχη του - που εχει κουνησει και λογω συλλεκτικης αξιας και συναισθηματικης φοβαμαι να το παρω κυνηγι.
Αλλιως θα το περνα μια φορα το χρονο και θα ριχνα ελαφρα φυσιγγια στο λαγο για χαρη του παππου μου.
Φοβαμαι να το παω να το φτιάξουν μη μου το χαλασει κανεις.
Ωωω πατριωτης της γυναικας μου λοιπον. Οπλουργος μουζουρης στη κυπρο με θητεια και στην ελλαδα.Ο Χρύσανθος είναι από Κύπρο Νίκο...Οπλουργο του βρήκα εγώ...off
Φίλος πολυ καλος κ επαγγελματιας.Ωωω πατριωτης της γυναικας μου λοιπον. Οπλουργος μουζουρης στη κυπρο με θητεια και στην ελλαδα.