Dimitris benelli
Banned
Θέλεις κ αρχικές κ μενουσες; Rt; Tc;Ανάκρουση ; Μπαρ ; Πιέσεις στο στόμιο της κάννης ;
Θέλεις κ αρχικές κ μενουσες; Rt; Tc;Ανάκρουση ; Μπαρ ; Πιέσεις στο στόμιο της κάννης ;
Εγώ σε ξέρω πολύ καλά εσύ μάλλον με ξεχασεςΤεο δεν με ξέρεις καλα. Μια απλή συνταγή στα 30 γρ έγραψα να παρουν μια ιδέα μερικοί φίλοι
Ναι αμερικανικό της downrange.Κωστα δεν το ξερω αυτο βυσμα....Αμερικανικο ειναι ??
Κωστα δεν το ξερω αυτο βυσμα....Αμερικανικο ειναι ??
https://www.downrangemfg.com/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=105&Itemid=52Ναι αμερικανικό της downrange.
Σωστός ο Στελαραςhttps://www.downrangemfg.com/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=105&Itemid=52
Παραλλαγή του Remington Figure-8 target wad ... με 8 προ-κομμένα πτερύγια ... Ωραίο βύσμα !!!![]()
Όχι όλα κύριε Νίκο όσα είναι φτιαγμένα για κάλυκες federal κάνουν και για ευρωπαϊκούς αφού είναι ίδιοι οι αμερικανοί τους ονομάζουν straight hulls, οι αμερικανικοί έχουν την ονομασία tapered hulls και έχουν κωνική πατουρα.Σε Ευχαριστω Στελιο!!!! Να ρωτησω και κατι ακομα. Σε ευρωπαικους καλυκες μπαινουν??
Όχι όλα κύριε Νίκο όσα είναι φτιαγμένα για κάλυκες federal κάνουν και για ευρωπαϊκούς αφού είναι ίδιοι οι αμερικανοί τους ονομάζουν straight hulls, οι αμερικανικοί έχουν την ονομασία tapered hulls και έχουν κωμική πατουρα.
Ναι Νίκο, έτσι είναι, οι Remington και οι Winchester, που ο σωλήνας και η βάση (πατούρα) κατασκευάζεται ενιαία (πρεσσαριστός - "compression-formed" - από μονοκόμματο πλαστικό) έχουν μια ελαφρά κωνικότητα, όπως σου είπε κι ο Κώστας. Προς τον πάτο γίνεται πιο παχύ το τοίχωμα και στενεύει η εσωτερική διάμετρος. Αυτοί θέλουν βύσματα με στενή φούστα, τα ευρωπαικά βύσματα δεν μπαίνουν αρκετά βαθιά ώστε να κάτσουν στην πυρίτιδα !!Κωστα ειχα την εντυπωση ( ετσι μου ειχαν πει.....) οτι υπαρχει μικρη διαφορά στην εσωτερικη διαμετρο του καλυκα
δεν ξερω εαν ιχσυει κατι τετοιο....σε ευχαριστω για την ενημερωση!!!! Γηράσκω αεί διδασκόμενος ....φιλε!!!!![]()
24αρης διασπορεας "σταυρος" χωρις αποσπωμενα πτερυγια απο φυσιγγι πυρκαλ διασπορας..
Μοιαζει με καρδαρα αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι......τι λετε...
View attachment 4003
Τα βύσματα του Καρδαρά αν θυμάμαι καλά έχουν δοντάκια κάτω από τη φούστα τους.....Οι Gualandi γράφουν μέσα στο ποτήρι τους στα αγγλικά την εταιρία. Ο καρδαρας γράφει κάποια νούμερα. Από την φώτο νομιζω Καρδαρας