Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

24αρης διασπορεας "σταυρος" χωρις αποσπωμενα πτερυγια απο φυσιγγι πυρκαλ διασπορας..
Μοιαζει με καρδαρα αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι......τι λετε...
View attachment 4003
Καρδαρας είναι Τάσο, αλλά ο 19αρης ... 24αρης μάλλον δεν υπάρχει, και ο 22αρης έχει και 4 ποδαράκια στο αμορτισέρ πάνω από το δαχτυλίδι:
kard19disps.jpg
kard22disps.jpg

Ο διασπορέας Gualandi έχει κάποιες διαφορές σε λεπτομέρειες (στο χείλος του κυαθίου, στις νευρώσεις των πετάλων, στις ενώσεις τους με την κυρίως τάπα, κλπ), αλλά η πιο εμφανής διαφορά είναι ότι το κυάθιο διαχωρίζεται σε 2 πέταλα κι όχι σε 4 ...

Καρδαρας είναι Τάσο, αλλά ο 19αρης ... 24αρης μάλλον δεν υπάρχει
Τhanks Στελιο,λεω 24αρης γιατι αυτο τον αριθμο ειχε χτυπημενο στον πατο του κυαθιου..
Ο διασπορέας Gualandi έχει κάποιες διαφορές σε λεπτομέρειες (στο χείλος του κυαθίου, στις νευρώσεις των πετάλων, στις ενώσεις τους με την κυρίως τάπα, κλπ), αλλά η πιο εμφανής διαφορά είναι ότι το κυάθιο διαχωρίζεται σε 2 πέταλα κι όχι σε 4
Ετσι ακριβως,απλα δεν γνωριζα αν υπαρχει κ αλλος τυπος διασπορεα της gualandi με 4 πτερυγια..

Δημήτρη νομίζω δεν καιρδιζεις και Πόλα πράγματα με αυτή τη μίξη δοκημασε τη τέκνα με s4 να δεις έργα στο 50/50 από 34 γρ μέχρι 38
Σας θαυμάζω ρε παίδες!!!όλους εσάς τους ψαγμένους ιδιογωμοτες σας θαυμάζω!ευγε

Τhanks Στελιο,λεω 24αρης γιατι αυτο τον αριθμο ειχε χτυπημενο στον πατο του κυαθιου..
Οι αριθμοί αυτοί που υπάρχουν στον πάτο του κυαθίου σε κάποιες μάρκες συγκεντρωτήρων (νομίζω ότι σε κάποιους έχω δει και κεφαλαίο γράμμα αντί για αριθμό), μάλλον έχει να κάνει με το καλούπι, κάτι σαν κωδικός ή σειρ. αριθμός του καλουπιού. Υπόθεση κάνω βέβαια, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο είναι, γιατί δεν φαίνεται να έχει σχέση με το ύψος ή κάποιο χαρακτηριστικό του βύσματος ...
:oops: Λάθος φωτο !!!! Αυτός είναι ο γνήσιος Gualandi !!!!! ;)
.sarcastic.

Το νουμερο αυτό αλλαζει, κατι άλλο θα σημαίνει,μπορεί σε ιδιο κυάθιο να γράφει πχ.10...
Οι αριθμοί αυτοί που υπάρχουν στον πάτο του κυαθίου σε κάποιες μάρκες συγκεντρωτήρων (νομίζω ότι σε κάποιους έχω δει και κεφαλαίο γράμμα αντί για αριθμό), μάλλον έχει να κάνει με το καλούπι, κάτι σαν κωδικός ή σειρ. αριθμός του καλουπιού. Υπόθεση κάνω βέβαια, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο είναι, γιατί δεν φαίνεται να έχει σχέση με το ύψος ή κάποιο χαρακτηριστικο του βυσματος
Νουμερο 10 δεν ετυχε να δω!τα νουμερα που εχω δει ηταν ιδια με τα υψη των συγκεντρωτηρων,19,22,
24 κλπ..για αυτο κ θεωρησα πως εχουν να κανουν με το μεγεθος..

Νουμερο 10 δεν ετυχε να δω!τα νουμερα που εχω δει ηταν ιδια με τα υψη των συγκεντρωτηρων,19,22,
24 κλπ..για αυτο κ θεωρησα πως εχουν να κανουν με το μεγεθος..
Είναι το νούμερο από το καλούπι Τάσο που λέει και ο Στέλιος.. σε περίπτωση που βγαίνουν με κάποιο ελάττωμα οι συγκεντρωτηρες να ξέρουν σε ποια θέση να κοιτάξουν ώστε να λύσουν το πρόβλημα..;)

Οι αριθμοί αυτοί που υπάρχουν στον πάτο του κυαθίου σε κάποιες μάρκες συγκεντρωτήρων (νομίζω ότι σε κάποιους έχω δει και κεφαλαίο γράμμα αντί για αριθμό), μάλλον έχει να κάνει με το καλούπι, κάτι σαν κωδικός ή σειρ. αριθμός του καλουπιού. Υπόθεση κάνω βέβαια, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο είναι, γιατί δεν φαίνεται να έχει σχέση με το ύψος ή κάποιο χαρακτηριστικό του βύσματος ...

:oops: Λάθος φωτο !!!! Αυτός είναι ο γνήσιος Gualandi !!!!! ;)
.sarcastic.
Η περιγραφή μας ενδιαφέρει .sarcastic.

Σωστός !!! .well done. Το έχω προσέξει κι εγώ, γι'αυτό καταλήγω στο παραπάνω συμπέρασμα (αριθ. καλουπιού) ...;)
Πολυ σωστός. Χρησιμοποιούν διαφορετικούς αριθμούς ανά καλούπι ώστε σε περίπτωση κάποιου προβλήματος στους συγγεντρωτηρες να εντοπίζουν αμέσως ποιο καλούπι έχει βλαβη

Το νουμερο αυτό αλλαζει, κατι άλλο θα σημαίνει,μπορεί σε ιδιο κυάθιο να γράφει πχ.10...

Το νουμερο στην βαση του κυαθειου ειναι απο το νουμερο του καλουπιου.....σε περηπτωση αστοχειας να γνωρηζουν ποιο καλουπι μαμιετε και τα βγαζει μισα....

Γνωριζει καποιος ποιος ειναι αυτος ο συγκεντρωτηρας? Μηπως aquila? Διαφερει ομως αρκετα με τον 28αρη που εχω!Το υψος ειναι 24
View attachment 4163
View attachment 4164
View attachment 4165
Χωρίς να πέρνω και όρκο......σαν LBRS μου μοιάζει...οι LBRS έχω την εντύπωση πως έχουν πιο φαρδιά φούστα αντί των Aquila....:rolleyes:

Back