Φωτο ΝικουΠ....Mολις μπορεσει ο φιλος μου ο Αλεξ....Δεν ξερω να βαζω φωτο Γιαννη!!
Φωτο ΝικουΠ....Mολις μπορεσει ο φιλος μου ο Αλεξ....Δεν ξερω να βαζω φωτο Γιαννη!!
Φιλε πρεπει να ειναι μαλακο το υλικο και φορτωνεις το φυσιγγι λόγο ατσαλιου ανεβαζεις μεγαλες πιεσεις θερμοκρασιες μεγαλη διογκωση στενος αυλος και μεγαλυτερη εμφραξη απο οσο πρεπει και μαλλον σου γινεται οπως ανεφερε πιο πανω ο φιλος απο τις τρυπες διαφυγης αεριων της κανης λόγω των οσων ανεφερα πιο πανω με πιο βαδικο το μαλακό υλικό της τάπας
Νικο απο τις οπες εκτωνωσης των αεριων ειναι το παθενω και εγω με την μπαικαλ οταν το βυσμα εχει πολυ καλη εμφραξηΒρε Γιαννη μου....εχω ριξει ''μπουρλοτα'' με ΤΕΚΝΑ και οχι μονο..... με 52 γραμμαρια σκαγια και τα βυσματα
δεν εχουν τετοιο προβλημα...Τα ατσαλινα που εχω ριξει μεχρι τωρα....παιδικες τουφεκιες τις λες...ασχετα
με την ταχυτητα που εχουν!!!
Παραπανω από καλη μάλλον οταν προσπαθει να βγει η ταπα απο τις διαφυγες αεριων και πολυ μαλακη ταπαΝικο απο τις οπες εκτωνωσης των αεριων ειναι το παθενω και εγω με την μπαικαλ οταν το βυσμα εχει πολυ καλη εμφραξη
Νικο απο τις οπες εκτωνωσης των αεριων ειναι το παθενω και εγω με την μπαικαλ οταν το βυσμα εχει πολυ καλη εμφραξη
σε αυτο δεν μπορω να σου απαντησω γιατι εμενα μου το κανει σε αλλα βυσματα , ισως ειναι μαλακο !δεν θυμαμαι σε ποια βυσματα μου το εκανε αλλα μου το εκανε φετος στις αρχες !ΟΚ...ας πουμε οτι βρηκαμε ''ακρη''.... Γιατι δεν το κανει ΠΧ στο βυσμα ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ που μπαινει
πολυ εφαρμοστα μεσα στο καλυκα ??
Δεν εχω λογο να μην σε πιστευω....αλλα ρωταω γιατι δεν το κανει και σε αλλα βυσματα Δημητρη .
σε αυτο δεν μπορω να σου απαντησω γιατι εμενα μου το κανει σε αλλα βυσματα , ισως ειναι μαλακο !δεν θυμαμαι σε ποια βυσματα μου το εκανε αλλα μου το εκανε φετος στις αρχες !
υ.γ .μηπως λεω θελει να καθαρισουμε τουφεκιαπλακα κανω ετσι μην παρεξηγηθουμε !!!
Λογικά γιατί έχει μεγάλα χείλη.ΟΚ...ας πουμε οτι βρηκαμε ''ακρη''.... Γιατι δεν το κανει ΠΧ στο βυσμα ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ που μπαινει
Δεν εχω λογο να μην σε πιστευω....αλλα ρωταω γιατι δεν το κανει και σε αλλα βυσματα Δημητρη .
Καλημέρα. Μαλλον είναι συνδυασμός μαλακού υλικού με ψηλές πιέσεις σε εκείνο το σημείο. Η πυριτιδα καίγεται πολύ αργά.
Για να σου φύγει η απορία ρίξε το ίδιο φυσίγγι με όπλο αδρανείας..ΟΚ...ας πουμε οτι βρηκαμε ''ακρη''.... Γιατι δεν το κανει ΠΧ στο βυσμα ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ που μπαινει
Για να σου φύγει η απορία ρίξε το ίδιο φυσίγγι με όπλο αδρανείας..
Νικο καλησπερα και αυτο που εκανες με την μβ 32 δεν ειναι σωστο δεν θελω να με παρεξηγισεις οτι σου κανω τον εξυπνο ,αλλα ειναι λαθος το σετ απ δεν ειναι μολυβδηνα δεν βαζεις πυριτιδα χ32 για 32 γραμ. Ατσαλινα, να φανταστεις τοτε που αλλαξε η νομπελ την τεκνα το εκαναν για να την αλλαξουν προοδευτικοτιτα για να γεμιζουν 32 γραμ, ατσαλια να φανταστεις και η b&p την m92s 32 και 34 γρ. Σε ατσαλινο την γεμιζει ,και αν ψαξεις και στην αμερικη ολλα τα ατσαλινα ειναι γεμισμενα με υπερπροοδευτικες πυριτιδες μπλου ντοτ η την στιλ κ,τ,λΕκανα κατι αλλο Μπαμπη. Εκλεισα με ΜΒ32 ενα νορμαλ σεταπ...με 32 γραμμαρια σκαγια ατσαλινα Ν4
και βυσμα STEEL 32. ΣΕ 12/70 καλυκα ρελιασμενο στα 57 χιλιοστα.
Με ταχυτητα V1,5-417m/s η φουστα του βυσματος....ειχε τα δυο σημαδια... οχι τρυπες ομως.
Μετρησα το παχος της φουστας του STEEL και το συγκρινα με τα αλλα βυσματα....οντως ειναι ποιο λεπτη
η φουστα του....και απο εκει δημιουργειται το προβλημα...
ΥΓ. ΛΑΘΟς μου που δεν μετρησα διατρηση.... αλλα δεν νομιζω οτι το ατσαλι με V1,5-417m/s μπορει
να σκοτωσει.....στα 30 μετρα με 3 αστρα εδωσε 81% συγκεντρωση....και δεν το κρυβω οτι μου αρεσε!!!
Νικο καλησπερα και αυτο που εκανες με την μβ 32 δεν ειναι σωστο δεν θελω να με παρεξηγισεις οτι σου κανω τον εξυπνο ,αλλα ειναι λαθος το σετ απ δεν ειναι μολυβδηνα δεν βαζεις πυριτιδα χ32 για 32 γραμ. Ατσαλινα, να φανταστεις τοτε που αλλαξε η νομπελ την τεκνα το εκαναν για να την αλλαξουν προοδευτικοτιτα για να γεμιζουν 32 γραμ, ατσαλια να φανταστεις και η b&p την m92s 32 και 34 γρ. Σε ατσαλινο την γεμιζει ,και αν ψαξεις και στην αμερικη ολλα τα ατσαλινα ειναι γεμισμενα με υπερπροοδευτικες πυριτιδες μπλου ντοτ η την στιλ κ,τ,λ
οκ απλα σου ειπα γιατι ειπες οτι δεν ειχες ασχοληθει με τα ατσαλινα και επειδη εχω ακουσει διαφορα απο πολλους, και τους λες τι γυνεται και να μην λενε να καταλαβουν !!!! ειδα πριν το σαιτ της b&p και εχει ενα φυσιγγι με 28 γρ με την μβ36 και το δινει 430 μ/δΒρε φιλε για ποιον λογο να σε παρεξηγησω ?? Την γνωμη σου λες .....και πολυ καλα κανεις....αλιμονο αν
παρεξηγιομουν που λες την γνωμη σου....Παμε παρα κατω....ΟΛΑ αυτα που λες τα γνωριζω...το στησιμο
το εκανα....μονο και μονο για δω την συμπεριφορα της φουστας του steel Μητσαρα!!!
Δεν εκλεισα σεταπ για κυνηγι φιλε....
οκ απλα σου ειπα γιατι ειπες οτι δεν ειχες ασχοληθει με τα ατσαλινα και επειδη εχω ακουσει διαφορα απο πολλους, και τους λες τι γυνεται και να μην λενε να καταλαβουν !!!! ειδα πριν το σαιτ της b&p και εχει ενα φυσιγγι με 28 γρ με την μβ36 και το δινει 430 μ/δ