Νασαι καλα φιλε αλλα γεμιζε καργα απο σημερα φιλοξενω φιλο απο την Ορεστιαδα λεω τα λογια του ακριβως Τα παπια και οι φασσες που εχουν μπει φετος δεν του εχουν ξανα τυχει στα χρονια που πέρασαν. Και αυτο γιατι ήρθαν πολυ πρωιμα με υψηλες θερμοκρασιες το γιατι πιθανον διαισθανθηκαν βαρυ χειμώνα δεν ξερω. Ο φιλαρακος ειναι χειριστής θεριζομηχανης και γυριζει ολο το βορειο εβρο και συναμα κυνηγος.Πληροφορια αμμεση και απο 1ο χερι που λενε.Κανω κυνηγι καθε χρονο εκει μετα τις 15 Γεναρη και περνουμε μαζι με το αδελφο μου μεγαλη ευχαριστηση.Εχετε το νου σας ειστε στο κατεβασμα στην ιδια ευθεια.Καλημερα Παναγιωτη μου!!! Κοντα ειμαστε φιλε....τωρα με τα μεσα επικοινωνιας που εχουμε ολοι
''κοντα'' ειμαστε'' φιλε !!!!
Για μενα ξερεις ποιο ειναι το ''μακρια'' ???
Αυτο που βλεπω σε ορισμενα ζευγαρια που δεν ανταλλασσουν ουτε μια κουβεντα ή στην ταβερνα ή στην
καφετερια.....απλα χαζευουν τους γυρω τους.....αυτο και αν ειναι ''μακρια'' φιλαρα μου!!!!
ΥΓ. Πρωι - πρωι....το εριξα στην αμπελοφιλοσοφια.....καλυτερα να γιομιζω φυσεκια....παρα να μιλαω!!!
ΥΓ. Εχω γεμισει καποια φυσεκια σεταπ φιλων....και δικα μου....δεν με αφηνει η βροχη να τα δοκιμασω...και
το εριξα στην αμπελοφιλοσοφια!!!![]()
![]()
![]()