Οχι δεν είναι κερομενες αν κεράσω είναι ποιο σκούρες και είναι ξερες η μια μαζεύει πολύ μάλλον η πλέξει είναι στην μια.. μετι κερονουμε εκτός από εκείνο με τα καντήλια; ;Λογικο.η 1 ακεροτη η 2 κερομενη
Οχι δεν είναι κερομενες αν κεράσω είναι ποιο σκούρες και είναι ξερες η μια μαζεύει πολύ μάλλον η πλέξει είναι στην μια.. μετι κερονουμε εκτός από εκείνο με τα καντήλια; ;Λογικο.η 1 ακεροτη η 2 κερομενη
Κερι παραφηνης κερια απο τζαμποοοο.εχει και σε μιρουδια φραουλας το προτιμο γιατη με φτιαχνηΟχι δεν είναι κερομενες αν κεράσω είναι ποιο σκούρες και είναι ξερες η μια μαζεύει πολύ μάλλον η πλέξει είναι στην μια.. μετι κερονουμε εκτός από εκείνο με τα καντήλια; ;
Γιάννο τι κερδίζουμε όταν κερωνουμε τη μάλλινη;Κερι παραφηνης κερια απο τζαμποοοο.εχει και σε μιρουδια φραουλας το προτιμο γιατη με φτιαχνη![]()
Λιγο καλητερη εμφραξη.αλα γηνετε λιγο κουτσουρο η ταπα,οποτε θελη λιγο προσοχη στα σεταπΓιάννο τι κερδίζουμε όταν κερωνουμε τη μάλλινη;
Όταν λες προσοχή; ;;Λιγο καλητερη εμφραξη.αλα γηνετε λιγο κουτσουρο η ταπα,οποτε θελη λιγο προσοχη στα σεταπ
Λογο επηδη ειναι σκλιρες και με λιγο αμορτισερ,δεν θελουν στριμογμα καθολουΌταν λες προσοχή; ;;
Το προτιμο ακεροτεςΜε το τσιγκέλι στα βγάζουνε
γιατι δεν τα λες από την αρχη να μην κερονουν της μάλλινες πριν κάνουν δοκιμες
Γιάννη, γιατί προτιμάς μαλλινη από μια bior ;
Γιάννο τι κερδίζουμε όταν κερωνουμε τη μάλλινη;
Η απλή λιπασμένη , έστω με παραφινέλαιο, έχει διάφορα από την στεγνή?Σχεδον τιποτα....Ισως λιγη καλυτερη εμφραξη οπως εγραψε ο κουζουλος....αλλα μαζευεις bar για
πλακα ....
Εκτος αυτου ...το κερωμα εαν δεν ειναι το ιδιο σε ολες ομοιομορφο...οι τουφεκιες ειναι μια ετσι μια γιουβετσι...
Πολυ δυσκολο να εχουν ολες απορροφησει την ιδια ποσοτητα κεριου με αποτελεσμα να εχουν
διαφορετικη συμπιεσιμοτητα με οτι αυτο συναπαγεται...
Αυτα απο εμενα Αριστο !!!![]()
Η απλή λιπασμένη , έστω με παραφινέλαιο, έχει διάφορα από την στεγνή?
Ρωτώ γιατί έχω καμία 200αρια από τον Φάντομ, είναι ρωσικές, γνήσιες μαύρες (σκούρες) λιπασμένες όχι κερωμένες...το "λαδί" το καταλαβαίνεις ότι έχουν...
Το λάδι πάει στην πυρίτιδα για πλάκα,βάλε από κάτω μια χωρίς λάδι..
Εγώ την πάτησα...ακούστηκε ένα τσάφ,και η κάννη γεμάτη άκαυτη ...
...μια στεγνή η μια "κοντή" Ντιάνα όπως κάνεις εσύ σε διάφορα σετάπ ΝίκοΚαλες ειναι Καπτεν....Δεν τις δουλευω....δεν τις ξερω....αλλα σου απαντησε ο φιλος Gagarin.....
Οποτε το δικο μου ''καλες''.....μαλλον για προσαναμμα στο τζακι !!!!![]()
...μια στεγνή η μια "κοντή" Ντιάνα όπως κάνεις εσύ σε διάφορα σετάπ Νίκο...οτι είναι πολύ ποιοτικές είναι...δεν έχω φωτό τώρα...
... εννοούσα κουβέτ η φούστα μετά ντιάνα και μετά μάλλινη!Μου το ''μπερδευεις'' λιγο καπτεν μου !!!
Καμμια σχεση η μαλλινη ειτε στεγνη ειτε λιπασμενη ( οχι κερωμενη ) με την ΝΤΙΑΝΑ.
Το υψος της μαλλινης....ειτε στεγνη ειτε λιπασμενη θεωρειται ΟΛΟ αμορτισερ...
Στην ντιανα εντελως το αντιθετο !!!
ΥΓ. Ισως δεν καταλαβα αυτο που εννοεις ???
Και ο φάντομ έβαζε στα μάλλινα του μία στεγνή και από πάνω μια με παραφίνη.
Δεν ανέφερα καθόλου ότι είναι κακές,απλός θέλουν προσοχή να μην βραχεί το μπαρούτι (έχει διαφορά αυτό που'πα)επίσης είναι ασταθής στο ύψος