...εγω τα εχω διαβασει και αν θυμαμαι καλλα πρεπει ο ενας απο αυτους να ηταν ο Ιορδανογλου Νικο....βέβαια έβαζε και με κουβέτ!...υπάρχει μια άποψη ότι η καθαρή μάλλινη μόνο με κουβέτ ανεβάζει πιέσεις και πρέπει να αποφεύγεται...
Ποιος τα λεει αυτα βρε Καπτεν μου ???![]()
Δεν ισχύει αυτο Γιαννη....αν οντως ίσχυε αυτο, δεν θα πατεντάραμε τις μαλλινες με φουστες απο βυσματα, για να παρουν γκαζια...υπάρχει μια άποψη ότι η καθαρή μάλλινη μόνο με κουβέτ ανεβάζει πιέσεις και πρέπει να αποφεύγεται...
...εγω τα εχω διαβασει και αν θυμαμαι καλλα πρεπει ο ενας απο αυτους να ηταν ο Ιορδανογλου Νικο..
Τωρα εγραψα επισις οτι δεν το εχω δοκιμασει...
Ρίχνεις με Ιταλίδα ή με παλιοσιδεριά ;;;Θεορητικα εκανα πυρινηκο αντιδραστηρα πρακτικα δεν μου βγενη καλος γιατη???![]()
![]()
![]()
![]()
Νίκο, και αυτός κάθε φορά που γινόταν συζήτηση με το υπουργείο δημ.ταξης, έπαιρνε θέση κατά των ραβδωτων και των ιδιογομωτων. Συντεχνιακη λογική παντού και εμείς τους θεωρούμε συμμάχους.Καλημερα καπτεν μου!!!
Ο Ιορδανογλου ειναι και φιλος μου....Που και που παμε μαζι κυνηγι.... Ειναι πολυ καλος θεωρητικος....
αλλα ενα φυσιγγιο ιδιογομωσης δεν εχει κλεισει ΠΟΤΕ...
Νίκο, και αυτός κάθε φορά που γινόταν συζήτηση με το υπουργείο δημ.ταξης, έπαιρνε θέση κατά των ραβδωτων και των ιδιογομωτων. Συντεχνιακη λογική παντού και εμείς τους θεωρούμε συμμάχους.
Έτσι είναι Νίκο δυστυχώς, αλλά αυτό ΊΣΩΣ να συγχωρείται στον ιδιώτη που εκπροσωπεί τον εαυτό του, όχι σε συνδικαλιστή του χώρου μας ή στον Μητσοτάκη επί τη ευκαιρία.Αλλωστε ο καθε ενας μας το συμφερον του κοιταει !!!!
Καταγωγή από Σάμο κ αυτός...Ο Ιορδανογλου ειναι και φιλος μου....Που και που παμε μαζι κυνηγι....
Κάποτε είχε γράψει ένα άρθρο ο Κοσκινας σχετικά με τους κυνηγούς εκείνους που αγοράζουν όπλα, τα πουλανε κλπ...Αλλωστε ο καθε ενας μας το συμφερον του κοιταει !!!!
Μην ξεχνας εμπορευεται δικα του φυσιγγια - JORDAN....!!!!
Ακρηβος αυτοΔυστυχώς το ατομικό συμφέρον ειδικά σε κάποιους που είχαν και δυνατά νταλαβερια έχει καταστρέψει πολλά πράγματα σε αυτό το τόπο.
Καλημέρα Νικόλα βάλε κ psb μέσαΚαλημερα και απο εδω παλικαρια !!!
Σκεφτηκα να ''ξεσκονησω'' και να ασχοληθω λιγο με βυσματα ΤΑΣΚΩΦ....
Και οταν λεω να ''ξεσκονησω'' εννοω να τα κλεισω με διάφορες πυριτιδες και διαφορετικες δοσολογιες
Απο 28 - 30 εως και 42-44 γραμμαρια....και διαφορετικα Νρα σκαγιων.
Πυριτιδες σκεπτομαι...Αυτες που δουλευουμε περισσοτερο δλδ - SIPE - S4 - MB32 -MB36 - TEKNA
ισως και GRANULAR...( ? ).
ΥΓ .Εαν εχετε καποιο σεταπ στο μυαλο σας η καποια αλλη προτιμηση σε πυριτιδα....αν και κουφος.... και βλεπω
και διαβαζω ...οποτε γραψτε την εαν θελετε....
![]()
Καλημέρα Νικόλα βάλε κ psb μέσα
Psb 1 N;iko
Psb1 cx2000 1.68x32 με 21 συγκεντρωτηραΟΚ....Εαν εχετε ''προχειρο'' σεταπ το θελω....
Psb1 cx2000 1.68x32 με 21 συγκεντρωτηρα
Cx2000 1.75x33 με 18αρη η 19αρη κ φελλο καλ 20
Το πρώτο πάτησε το όπως νομίζεις
Το δεύτερο στα 57.4-5.
Niko προσωπικά όταν θέλω να δοκιμάσω έναν άλλο συγκεντρωτηρα πχ. (βύσματα ΤΑΣΚΩΦ) θα τον συγκρινα με αυτόν που δουλεύω κ εμπιστεύομαι περισσότερο πχ. B&P.