Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Τι λεει σαν βυσμα βρε κουζουλε....δεν με ενδιαφερει που κατασκευαζεται!!!
Πολη καλο,με σφηκτα κεντρααααα.τα ποδαρακια με ενα μιτοτσιμπηδο θελουν ληγισμα προς τα μεσα να ληγισουν,και μετα θα τους βαλης.λογο οτη ειναι πολη σκλιρα και στραβοπατανε ορησμενες φορες

Πολη καλο,με σφηκτα κεντρααααα.τα ποδαρακια με ενα μιτοτσιμπηδο θελουν ληγισμα προς τα μεσα να ληγισουν,και μετα θα τους βαλης.λογο οτη ειναι πολη σκλιρα και στραβοπατανε ορησμενες φορες

ΟΚ...Αυτες ειναι πληροφοριες...και σε ευχαριστω πολυ κουζουλε μου !!! :)

Μπαινουν....αλλα δεν εχουν την ιδια εμφραξη με το κουβετ....Θα εχεις διαφυγη αεριων Βασιλη!!
Ναι Νίκο. Απλά θέλω να φτιάξω ένα φυσίγγι με μάλλινη, που να "δουλέψει" η μάλλινη σαν μέσο έμφραξης και όχι το couvette. Δεν έχω φτιάξει ποτέ και θέλω να το δοκιμάσω.

Του εβαλα ''τρικλοποδια'' κουζουλε !!! :)

ΤΕΚΝΑ του 2011 με 14 χιλιοστα κενο χωρο και στα 56,50 τελικο υψος ρελιασματος....και το αμορτισερ του
σχεδον απατητο...;)

View attachment 68686
View attachment 68687
View attachment 68688

Δεν του αφησα περιθωρεια στραβοπατηματος ;)
To βύσμα μου αρέσει πολύ σαν κατασκευή !!!!
Βάλτου λίγο βάρος (η αντίβαρο όπως το λέτε, ... για εμένα είναι λάθος όρος), ας κόψεις σκάγια δεν πειράζει και νομίζω ότι θα γαζώσει Νίκο.
Αν το φτιάξεις μην βάλεις αλεύρι.

Ναι Νίκο. Απλά θέλω να φτιάξω ένα φυσίγγι με μάλλινη, που να "δουλέψει" η μάλλινη σαν μέσο έμφραξης και όχι το couvette. Δεν έχω φτιάξει ποτέ και θέλω να το δοκιμάσω.

Βασιλη δεν θυμαμαι με ποια πυριτιδα το δοκιμασα το στησιμο με overpowder + γνησια μαλλινη....αυτο
που θυμαμαι ειχα πολλες διαφυγες....
Για μενα αυτα ειναι ειδανικα οταν εχεις κερωμενη μαλλινη....ή χαρτινο καλυκα φιλε !!

To βύσμα μου αρέσει πολύ σαν κατασκευή !!!!
Βάλτου λίγο βάρος (η αντίβαρο όπως το λέτε, ... για εμένα είναι λάθος όρος), ας κόψεις σκάγια δεν πειράζει και νομίζω ότι θα γαζώσει Νίκο.
Αν το φτιάξεις μην βάλεις αλεύρι.

Βασιλη μου...εχω καποια ''κολληματα'' και εγω....36 γραμμαρια σκαγια Ν5 και χωρις αλευρι....και με την
ποιοτητα σκαγιων που εχουμε εδω.....νομιζω οτι πεταω τα υλικα...φιλε !!!
Ας βγει συγκεντρωτικη η τουφεκια ( εαν βγει ) και την ανοιγω με αλλο τσοκ πχ 4* αστρα.
Το αντιβαρο για ποιον λογο ?? Ενα ''απλο'' βυσμα βλεπω...
Η δοκιμη θα με καθοδηγησει...ας το δοκιμασω ως εχει....και βλεποντας και κανοντας φιλε !!

Όταν έχεις χρόνο Γιάννη, γράψε καμιά συνταγή για χοντρά σκάγια. Μπαρούτια έχω αρκετά.
Σε ότι
Βασιλη μου...εχω καποια ''κολληματα'' και εγω....36 γραμμαρια σκαγια Ν5 και χωρις αλευρι....και με την
ποιοτητα σκαγιων που εχουμε εδω.....νομιζω οτι πεταω τα υλικα...φιλε !!!
Ας βγει συγκεντρωτικη η τουφεκια ( εαν βγει ) και την ανοιγω με αλλο τσοκ πχ 4* αστρα.
Το αντιβαρο για ποιον λογο ?? Ενα ''απλο'' βυσμα βλεπω...
Η δοκιμη θα με καθοδηγησει...ας το δοκιμασω ως εχει....και βλεποντας και κανοντας φιλε !!
Σε ότι καλό με βύσμα πλαστικό set up έχεις πρόσθεσε + 0.10 πυρίτιδα

Βασιλη δεν θυμαμαι με ποια πυριτιδα το δοκιμασα το στησιμο με overpowder + γνησια μαλλινη....αυτο
που θυμαμαι ειχα πολλες διαφυγες....
Για μενα αυτα ειναι ειδανικα οταν εχεις κερωμενη μαλλινη....ή χαρτινο καλυκα φιλε !!
Σε δουλειά να βρισκόμαστε Νίκο. Αφού ξέρεις.

Back