Ποιος εχει προβλημα στις μπιχτες?? Γιαυτο τις εχει καψει?...Αν και πιστευω οτι με το προβλημα που εχεις στις μπικτες το οπλο που θα επρεπε να εχεις ειναι ενα πλαγιο στα μετρα σου...
Σκεψου και να μην ειχε προβλημα....θα τους εκοβε το σπορο!
Ποιος εχει προβλημα στις μπιχτες?? Γιαυτο τις εχει καψει?...Αν και πιστευω οτι με το προβλημα που εχεις στις μπικτες το οπλο που θα επρεπε να εχεις ειναι ενα πλαγιο στα μετρα σου...
Τι τα βαζεις αυτά αφού εμείς ψωνιζουμε εισαγόμενα.
Το πλαγιο με χαρτινα ιδιογομωση...Με πυρκαλ φυσίγγια
Όνειρα θερινής νυκτός.Το πλαγιο με χαρτινα ιδιογομωση...
Ουτε η χραπες χρουπες μου αρέσουν
Τζάμπα πεταμένα λεφτάΚώνο που πήγε το μυαλό σου;;
Τα νύχια τα κόβεις;Έχω μεγάλα χέρια σκέψου καλύπτουν τα χέρια όλο το όπλο έως την ρίγα που να βολέψει
Πως θα γδέρνουν τις μπεκάτσεςΤα νύχια τα κόβεις;
Με τα δόντιαΠως θα γδέρνουν τις μπεκάτσες
Θα γεμίσει το στόμα πούπουλα και θα ξεροφτύνει καμιά ώρα !Με τα δόντια
Βγηκαν αυτα ποτε στην αγορα?...δεν νομιζω...κριμα...
Κάτι ελάχιστα για δοκιμη κάπου είχε γράψει κάποιος εδώ πριν χρόνιαΒγηκαν αυτα ποτε στην αγορα?...δεν νομιζω...κριμα...
Γιατι κριμα φιλε; Εχεις πληροφοριες γι αυτα τα οπλα;Βγηκαν αυτα ποτε στην αγορα?...δεν νομιζω...κριμα...
Μαλλον εισαγομενα, πιθανον Ιταλικης προελευσης. Για να φτιαχτει εστω ενα, χρειαζονται επενδυσεις σε μηχανηματα +ανθρωπινο δυναμικο και δεν γινεται να φτιαξεις δειγματα και μετα να ακυρωσεις την επενδυση σταματωντας την παραγωγη.
Αν ειχα πληροφοριες δεν θα εκανα την ερωτηση αυτη...το κριμα παει στο οτι θα ειχαμε κυνηγετικα οπλα ελληνικης παραγωγης....Γιατι κριμα φιλε; Εχεις πληροφοριες γι αυτα τα οπλα;
Αυτη ηταν και η δικη μου σκεψη, αλλα σκεφτηκα οτι μπορει να ειχαν παρει καμμια παροπλισμενη ιταλικη γραμμη παραγωγης (οπως οι τουρκοι....) και να εκαναν το εγχειρημα αλλα τελικα δεν ευδοκιμησε...Μαλλον εισαγομενα, πιθανον Ιταλικης προελευσης. Για να φτιαχτει εστω ενα, χρειαζονται επενδυσης σε μηχανηματα +ανθρωπινο δυναμικο και δεν γινεται να φτιαξεις δειγματα και μετα να ακυρωσεις την επενδυση σταματωντας την παραγωγη.
Πραγματικά, πόσες βιομηχανίες κλείσανε από την δεκαετία 90 και μετά; Και όχι γιατί δεν βγάζανε ποιοτικά προϊόντα απλά τα συμφέροντα ήταν αλλά...Υπηρχε καποια Ελληνικη βιομηχανια την δεκαετια του 80 που δεν εβγαζε ποιοτικα προιοντα?
Θυμαμαι οτι ηταν ολα ονομαστα!
Απο μαχαιροπιρουνα μεχρι οτι φανταστεις.
Εχει αμφιβολια καποιος οτι αν παρηγαμε οπλα δεν θα ηταν ποιοτικα?
Εγω οχι.