όχι κάτι επίσημο ... από βδομάδα ακούγεται πως θα ανακοινωθούν τιμές από 2 καταστήματα / αντιπροσωπείες ... οψόμεθα ...4000??? πόσα περιμένουν να πουλήσουν?
άλλες τιμές έμαθες?
όχι κάτι επίσημο ... από βδομάδα ακούγεται πως θα ανακοινωθούν τιμές από 2 καταστήματα / αντιπροσωπείες ... οψόμεθα ...4000??? πόσα περιμένουν να πουλήσουν?
άλλες τιμές έμαθες?
Μακάρι Κώστα, αν και δεν το νομίζω ... όλα ανεβαίνουν ασταμάτητα κι αν δεν ανέβουν τα έσοδα του κοσμάκη, όλα αυτά θα γίνουν αποκτήματα ολίγων. Δες με τα ακριβά και καλά σούπερ ποζέ τί γίνεται ... πόσα όπλα πωλούνται πλέον με τιμές άνω των 2500-3000 ; ελάχιστα, σύμφωνα με τους οπλοπώλες... Για να δούμε, γιατί είπαν κάποια πουλάκια ότι θα φέρουν και όπλα κάτω των 2 χιλιάδων. Τώρα τι όπλα θα είναι αυτά και με τι υποστήριξη, είδομεν ...Πάντα όταν εμφανίζεται κάτι νέο στην αγορά είναι ακριβότερο, γι'αυτό σκέφτομαι ότι πρέπει να περιμένουμε να αγοράσουν οι πιο ενθουσιώδεις, να γεμίσουν όπλα τα μαγαζιά και να αυξηθεί η κατανάλωση των 5.56 κλπ. Αργότερα που θα ισορροπήσει η αγορά και θα σταθεροποιηθούν οι τιμές, θα έχουμε εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει και σε ποιους απευθύνεται τελικά η νέα κατηγορία όπλων.
Τούρκικα μήπως ;Μακάρι Κώστα, αν και δεν το νομίζω ... όλα ανεβαίνουν ασταμάτητα κι αν δεν ανέβουν τα έσοδα του κοσμάκη, όλα αυτά θα γίνουν αποκτήματα ολίγων. Δες με τα ακριβά και καλά σούπερ ποζέ τί γίνεται ... πόσα όπλα πωλούνται πλέον με τιμές άνω των 2500-3000 ; ελάχιστα, σύμφωνα με τους οπλοπώλες... Για να δούμε, γιατί είπαν κάποια πουλάκια ότι θα φέρουν και όπλα κάτω των 2 χιλιάδων. Τώρα τι όπλα θα είναι αυτά και με τι υποστήριξη, είδομεν ...
για αμερικανικα κ γερμανικα ξερω πως θα ειναι οι πρώτες παραλαβές...Τούρκικα μήπως ;
Ρώτα κάποιον χρήστη πριν κάνεις αγορά για το ταβορ. Η κάποιον που έχει έρθει σε επαφή. Ή κάνε υπομονή σε 5-6 μήνες κάτι θα βρεις στο car.gr (και με λίγα χιλιόμετρα).ααα τι να πρωτοθυμηθώ για το tavor...
Θυμάμαι πριν 13 περίπου χρόνια, που βιαζόμουν να βάλω την μεγάλη για ύπνο, να τσακώσω το tar21 για να δώσω επικές μεταμεσονύχτιες μάχες στο cod (call of duty) modern warfare 2!!!!! Ορκιζόμουν τοτε πως θα το αγόραζα αν ποτέ επιτρεπόταν Ελλάδα.... το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και πλέον επιτρέπεται η σκοπευτική κατοχή του! Μένει να δούμε αν θα το φέρει η "μετριότατη" αντιπροσωπία της iwi στην Ελλάδα - και σε τι τιμή θα έρθει... Πανέμορφο όπλο, και διαβάζω ότι είναι, αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα bullbup!
Επίσης θυμάμαι και την αείμνηστη γιαγιά μου που είχε τρέλα με το tavor... έπαιρνε μισό κάθε βράδυ, ταβλιαζόταν σε δευτερόλεπτα και κροτάλιζε σαν τον οδοντωτό των Καλαβρύτων...
Μέση τιμή για το φθηνοτερο pcc της ADC (AR9 standard 9mm) 1720euro, 2100 το ιδιο σε competition και 1595euro το ADC M5 Plus σε .223rem & 300aac (τα "βρίσκουμε" και λίγο φθηνότερα από μαγαζί φίλου).Λέγε πόσο!
Είναι εντελώς εκτός μπάτζετ μου Φάνη ... ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή.Ρώτα κάποιον χρήστη πριν κάνεις αγορά για το ταβορ. Η κάποιον που έχει έρθει σε επαφή. Ή κάνε υπομονή σε 5-6 μήνες κάτι θα βρεις στο car.gr (και με λίγα χιλιόμετρα).
οριακά εντώς budget είμαι...Μέση τιμή για το φθηνοτερο pcc της ADC (AR9 standard 9mm) 1720euro, 2100 το ιδιο σε competition και 1595euro το ADC M5 Plus σε .223rem & 300aac (τα "βρίσκουμε" και λίγο φθηνότερα από μαγαζί φίλου).
Δεν έχει βγει καλό ; ΕχουμεΡώτα κάποιον χρήστη πριν κάνεις αγορά για το ταβορ. Η κάποιον που έχει έρθει σε επαφή. Ή κάνε υπομονή σε 5-6 μήνες κάτι θα βρεις στο car.gr (και με λίγα χιλιόμετρα).
Είναι καλό. Το ερώτημα που δεν έχω εξακριβώσει ακόμη είναι αν είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.Δεν έχει βγει καλό ; Εχουμε
Πληροφορίες ;
Σκάρτο πράγμα … την βλέπω την δουλειάΕίναι καλό. Το ερώτημα που δεν έχω εξακριβώσει ακόμη είναι αν είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.
Δεν παίρνω ένα DT11 καλύτερα;Γιατί όχι ένα H&K MP5 με τα απαιτούμενα από το νόμο χαρακτηριστικά που έχει αποδείξει την αξιοπιστία του και μπορεί να κατασκευαστεί και εδώ;
Χωρίς να το έχω συναντήσει - μέχρι τώρα - από κοντά, το ΜΡ5 "μου φαίνεται" ακριβό για όπλο εξελιγμένο προ 60ετίας με λίγη - για τα χρονάκια του - εξέλιξη σε competition προσανατολισμούς ... Είναι κουκλάκι όμως ...λογικά όταν θα έρθει, θα παίζει στα 3000+...Γιατί όχι ένα H&K MP5 με τα απαιτούμενα από το νόμο χαρακτηριστικά που έχει αποδείξει την αξιοπιστία του και μπορεί να κατασκευαστεί και εδώ;
Ο Mauser έφτιαξε το 1898 το Mauser 98 το οποίο παραμένει αξεπέραστο μέχρι σήμερα (εκτός αν έχει σχεδιαστεί κάποιο άλλο, την ύπαρξη του οποίου αγνοώ).MP5 με έτος έναρξης το 1966… κοντό σειρά με το παραπάνω άσμα ….
Ήμαρτον θεε μου….
Ενα Ruger 22αρι να παιζω εγω και να μαθαινουν και τα παιδια .Το οπλο του φτωχου .Και φτηνα πυρομαχικα .Την πλακα μας να κανουμε