Προσφορές-Τιμές

Κρίμα της Breda είναι το καλύτερο 25αρι που έχει βγει. Εγώ στην κοντή καννη το έχω μόνιμα, για αποστασεις 20-30 μέτρα θερίζει.
Το δικό σου πως το είδες;
πολύ καλό δεν έχω παράπονο

• Like
Reactions: jnp
Συγγνώμη έκανα λάθος στο τηλ. Διορθώνω παρδαλακης Αλέξιος μεγάλου Αλεξάνδρου 14 Αιγάλεω τηλ.210-5310035

• Like
Reactions: jnp
Αποτι ειδα στην ιστιοσελιδα του Καλκαντζακου FIOCCHI PL 32 58.50 € η κουτα των 10. Αποτι ξερω ειναι γεμισμενο με Rex και αποδιδει σε στεγνους καιρους.

Αποτι ειδα στην ιστιοσελιδα του Καλκαντζακου FIOCCHI PL 32 58.50 € η κουτα των 10. Αποτι ξερω ειναι γεμισμενο με Rex και αποδιδει σε στεγνους καιρους.
Παύλο τα εχεις δοκιμάσει ποτέ;

Παύλο τα εχεις δοκιμάσει ποτέ;

Oχι Δημητρη. Μονο απο κατι συζητησεις που ειχα με συναδελφους Ιταλους τα εχω ακουσει. Για να ειμαι ειλικρινης κανενας τους δεν μου ειπε οτι ειναι πολυ καλα απλως οτι κανουν καλα τη δουλεια τους κατω απο ορισμενες συνθηκες. Το κορυφαιο τσιχλοφυσιγγο της συγκεκριμενης εταιρειας συμφωνα παντα με τους ιδιους ειναι το effe, γεμισμενο με S4, το οποιο δεν το εχω δει Ελλαδα.

Παυλο γενικα οι Ιταλοι προτιμουν πολυ την S4 απ οσο ξερω. Εχει δοκιμασει κανεις τα s4 της nobel?
Nαι Σπυρο. Ειναι η πιο δημοφιλης πυριτιδα για τσιχλα τοσο ιδιογομωση οσο και εμπορικα. Δυστυχως κανενα απο τα top seller τσιχλοφυσιγγα με S4 δεν ερχονται Ελλαδα

Ειχα αγορασει οταν πρωτοβγηκαν τα S4 Νobelsport τοτε που εβγαιναν σε χακι καλυκα. Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασαν τοτε, δυο κουτια στα μπασιματα, τα εριξα και δεν ξαναασχοληθηκα. Ειλικρινα δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω γιατι υπαρχει τοσος πολυς φανατισμος με τις διβασικες.

με την s4 έχω δεί καλές βολές σε ημέρα με υγρασία και βοριά άπνοια
αλλά δεν την ξαναδούλεψα μετά από μια φόλα στο Μόδι(με ίδιες συνθήκες καιρού αλλά πιο ζεστά)
οι φίλοι μου φώναζαν άλλαξε φυσίγγια βρίσκεις τα πουλιά και δεν πέφτουν
τουφέκισα κότσυφα και άρχισε να πεταρίζει σαν γεράκι που σταματάει στον αέρα του έριξα άλλες 2 στα 15 μέτρα και όταν είπα πέφτει κάθησε σε 1 ελιά στο κλαρί κανονικά .sarcastic.

τουφέκισα κότσυφα και άρχισε να πεταρίζει σαν γεράκι που σταματάει στον αέρα του έριξα άλλες 2 στα 15 μέτρα και όταν είπα πέφτει κάθησε σε 1 ελιά στο κλαρί κανονικά .sarcastic.
Μην μου πεις οτι δεν έπεσε μετά ????

Παύλε αφού δεν εισάγονται μπορείς να δεις αυτό: http://lambro.gr/el/product/30-32/CLASSIC-32
Πάντως όταν ¨δούλευα" για βραδινό στον βάλτο τα διασποράς Νο 6 με S4 ήμουν πολύ ευχαριστημένος...

Πολυ καλο το συγκεκριμενο Χρηστο, αλλα πανακριβο για τσιχλοφυσιγγο

οι φίλοι μου φώναζαν άλλαξε φυσίγγια βρίσκεις τα πουλιά και δεν πέφτουν
Η Sipe που εχω δουλέψει αρκετά δεν θέλει ζέστη γιατί μάλλον ανεβάζει πιεσεις και σκορποσκαγιαζει, γιαυτο την δούλευα ικανοποιητικα στα ορτυκια αντί διασπορας.
Με κρύο, χιόνι κλπ δεν με απογοήτευσε.

ζωντανός .big smile.
Θα τον έβαλες στο κλουβί φαντάζομαι.... .my man.

Back