Για ρίξε ένα τηλ στον Παρδαλακη Γεράσιμε.Παίδες έχει κανείς τιμές για F2 classic? Το χω βρεί στα 6,80..Κάτι φθηνότερο?
Για ρίξε ένα τηλ στον Παρδαλακη Γεράσιμε.
Τολι ολα τα χρόνια που το κυνηγάω δεν με εχει προδώσει ποτε σε υγρασίας ανεξάρτητα αν κάνει κρύο η ζέστη. Κάτω απο 3 βαθμούς δεν έτυχε να το ρίξω ακομη. Αντίθετα δεν το βάζω καθόλου σε καθαρό καιρο.Για ρίξε ένα τηλ στον Παρδαλακη Γεράσιμε.
Το θέμα είναι σαν οροφή + ποια θερμοκρασία θα βάζατε;;;
και εγω στο Αζερμπαιτζαν , αλλα ειχε καταχνια και σιγουρα πολυ υγρασια, σε σαρσελια κ οντως πηγαινε καλα. σε Ηλοφανεια δεν εχω δοκιμασειΤολη εγω το ειχα ριξει παλια Οκτωβρη στον Εβρο με 15 βαθμους κ βροχη κ κενταγε...
τα ρίχνει ο φίλος που πάμε μαζί κυνήγι στην γύρω περιοχή με τις καλύτερες εντυπώσειςΠαραγγείλαμε με ένα φίλο τα rocket junior 32γρ με granular 5,50€ το κουτι απευθείας απο τον Παπατριανταφυλλου(Θερμό Αιτωλ/νιας)..Σήμερα τα παραλάβαμε όποτε αυριο θα δοκιμαστούν σε περπατητο τσιχλοκοτσυφαδων..![]()
Θυμαμε Μάκη που τα είχες δοκιμάσει σε χαρτόνι κ εντυπωσιαστηκεςτα ρίχνει ο φίλος που πάμε μαζί κυνήγι στην γύρω περιοχή με τις καλύτερες εντυπώσεις![]()
Περιμένουμε εντυπώσεις Τάσο.Παραγγείλαμε με ένα φίλο τα rocket junior 32γρ με granular 5,50€ το κουτι απευθείας απο τον Παπατριανταφυλλου(Θερμό Αιτωλ/νιας)..Σήμερα τα παραλάβαμε όποτε αυριο θα δοκιμαστούν σε περπατητο τσιχλοκοτσυφαδων..![]()
όχι γύρω στα 10-15 έριξα πέρυσι που μου τα έδωσε ο φίλος πολύ καλά ήτανΘυμαμε Μάκη που τα είχες δοκιμάσει σε χαρτόνι κ εντυπωσιαστηκες
Δεν τα δοκίμασες κυνηγι?
Αυτο θα γίνει σύντομα..Περιμένουμε εντυπώσεις Τάσο.
Χρηστο τα rocket super ξέρεις με τι πυρίτιδα γεμίζονται? πόσο ταΤάσο ωραίο φυσίγγι το junior..Σε τσιχλοκυνήγι χρησιμοποιώ euromix και rocket junior 32γρ αλλα και τα rocket super 32γρ.Το junior μου φαίνεται πιο αργό απο τα άλλα!Τιμή στα 5,50 τα βρίσκω κ εγώ![]()