Προσφορές-Τιμές

Νικο ειναι μαλακα ? τα σκέφτομαι για φασα κ δίκαννο! με τι καιρό σου πάν καλά ?
Νικο ειναι μαλακα ? τα σκέφτομαι για φασα κ δίκαννο! με τι καιρό σου πάν καλά ?
Οχι τοσο για δικανο τα ριχνω με την 304 Νοεμβρη αλλαα σε ψηλα μερη με θερμοκρασια 2 εως 8. Ποιο μαλακα ειναι τα f2 και τα a1.σε 34 παντα.

Μα δεν είπαμε να κάνουμε στην άκρη τις καραμπίνες?κοροϊδευόμαστε?.sarcastic..sarcastic.
Και 34γρ να βάλεις στους Ρώσους δεν υπάρχει κανένα θέμα αν κ με ελαφρά φυσίγγια πάνε καλύτερα νομίζω.
Μα δεν είπαμε να κάνουμε στην άκρη τις καραμπίνες?κοροϊδευόμαστε?.sarcastic..sarcastic.
Και 34γρ να βάλεις στους Ρώσους δεν υπάρχει κανένα θέμα αν κ με ελαφρά φυσίγγια πάνε καλύτερα νομίζω.
Ειπαμε σιγα σιγα εχω μια ψχολογικη ανασφαλεια ακομα σε φασα και περδικα. Πρωτα ο θεος φετος θα τη λεισω. Φυσικα ο ρωσις τα παει αλλα εει ειμαι καθετος στα γραμμαρια που βαζω αλλα και σε τ ποο μαλακο φυσιγγι.
;)

Οποιος ψάχνει μαλακό και φονικοτατο 34αρι λαμπρο A1 speciale.

Με αυτο το φυσιγγι οσες φορες κ αν το δοκιμασα δεν μπορσουσα να βαρεσω ουτε γαιδαρο δεμενο... Δεν μου ταιριαξε καθολου κ καμια εποχη...

Παυλο σου πηγαινει ολες τις εποχες;

Μονο με τον ξηρο καιρο εχει ενα θεμα... Σε ολα τα υπολοιπα κ εγω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος...

Με αυτο το φυσιγγι οσες φορες κ αν το δοκιμασα δεν μπορσουσα να βαρεσω ουτε γαιδαρο δεμενο... Δεν μου ταιριαξε καθολου κ καμια εποχη...

Μονο με τον ξηρο καιρο εχει ενα θεμα... Σε ολα τα υπολοιπα κ εγω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος...
Αρι τον προπερσινο οκτωβρη που τα χρησιμοποιησα σε 7αρι με την 302 εβλεπες το πουλι ετρωγε την ντουφεκια πεταγε για αλλα μερικα μετρα μετα διπλωνε και επεφτε και οταν το εβρισκα ηταν νεκρο...αλλα οταν πεσει εκατο μετρα μακρυα θελει μια καποια ωρα να το βρεις ειδικα τοτε που ο συνκυνηγος μου ηταν μικρος και απειρος!

Γιατι δεν αντεχετε η ανακρουση.με παραπανω γραμμαρια.......η φοβασε για τα κλειδια και μην παρει τζογο το οπλο
Αργυρη γιατι πραγματικα για τα κυνηγια που κανω που το χοντροτερο ειναι η φασσα δεν χρειαζονται παραπανω...και με 38 που ερυχε μια φορα να ριξω απο ενα φιλο δεν με ενοχλησε η ανακρουση...μου ερχεται κιολας το οπλο και παιζει ρολο αυτο στην ανακρουση

Γιατι δεν αντεχετε η ανακρουση.με παραπανω γραμμαρια.......η φοβασε για τα κλειδια και μην παρει τζογο το οπλο
Εγω Αργυρη απο παντα ειμαι της άποψης οτι πάνω απο 36γρ (να μην πω οτι ειναι και πολλά)ειναι ιεροσυλία για οποιοδήποτε δίκαννο.
Οποίος θέλει να ρίχνει βαριές γομωσεις η λύση ειναι η καραμπίνα.
Το ξαναλέω οτι η γνώμη είναι δική μου..Άλλος μπορεί να διαφωνεί και πολυ καλα κανει:)

Εγω Αργυρη απο παντα ειμαι της άποψης οτι πάνω απο 36γρ (να μην πω οτι ειναι και πολλά)ειναι ιεροσυλία για οποιοδήποτε δίκαννο.
Οποίος θέλει να ρίχνει βαριές γομωσεις η λύση ειναι η καραμπίνα.
Το ξαναλέω οτι η γνώμη είναι δική μου..Άλλος μπορεί να διαφωνεί και πολυ καλα κανει:)
Τασο να ρωτησω.....αν καποιος με το δικαννο θελει να παει για παπια του φτανουν αυτα τα γραμμαρια ?

Εγω παντως δεν αλλαζω ιδια φυσιγγια βαζω στο δικανο ιδια στη καραμπινα σε τρυγονια ορτυκια και τσιχλοκοτσυφα. Μονο σε φασες και υδροβια αλλαζω γραμαρια στη καραμπινα αλλα ποτε πανω απο 36 γρ.

Τασο να ρωτησω.....αν καποιος με το δικαννο θελει να παει για παπια του φτανουν αυτα τα γραμμαρια ?
Εγω παντα 34 γρ εριχνα σε παπια και παντα g7. Πλεον εχω αλλαξει σε καραμανιδης αλλα και τα g7 ειναι φωτια σε βολες και σε τιμη:(

Δεν έχω κυνηγήσει ποτέ παπι.Αλλα ναι κατά την γνώμη μου του φτάνουν και του περισσεύουν.
Μην ξεχνάμε οτι ρίχνοντας πολλά γραμμαρια δεν σημαίνει οτι ντε και καλα θα μπει το θήραμα στην τσάντα πάση θυσία γιατί δυστηχως υπάρχει κ αυτη η αντιληψη..Καμιά φορά το αντίθετο γίνεται.

Μια χαρα φυανουν τα 34γρ στα παπια, εχω κυνηγηει με F2 πολυ παπι εξωτερικο ...ειδικα στα μικρα θεριζει. κ με νουμερο 6 παρακαλω. ΣΤα μεγαλα ...και αν εχει κρυο , ε καλυτερα τσιμπα 2-3 γρμ επανω

Back