Προσφορές-Τιμές

Αρι τον προπερσινο οκτωβρη που τα χρησιμοποιησα σε 7αρι με την 302 εβλεπες το πουλι ετρωγε την ντουφεκια πεταγε για αλλα μερικα μετρα μετα διπλωνε και επεφτε και οταν το εβρισκα ηταν νεκρο..

Ηλια δεν εχω κυνηγησει ποτε τσιχλα με το F2, το θεωρουσα υπερβολη... Σε μπεκατσινια ομως ειναι πολυ καλο...

. ΣΤα μεγαλα ...και αν εχει κρυο , ε καλυτερα τσιμπα 2-3 γρμ επανω
Για μενα καλυτερα τσιμπα 2-3 νουμερα κατω... ;) Το εχω ριξει μια χρονια παλια στον Εβρο Γεναρη μηνα με θερομοκρασιες απο 0 εως 10 σε 5αρια κ 4αρια κ θεριζε...

Αρη και ομως φιλε ..... δες το σε Νο8 τι κανει σε τσιχλες και πες μου μετα , με το IM Carlson's επανω στα περπατητα ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ θεριζει λεμε!!! μετα γυριζω σε ΜΒ32 φυσικα Νο 9.
Για τα παπακια ρε φιλε ενα καλο 36αρι για 0 εως 10 σε 5αρια κ 4αρια πιστευω θα ηταν ανωτερο ... τοχω κυνηγησει με κρυο σε παπια ,αλλα ηταν σαρσελια.

Δεν βαζω 34 γρ στην τσιχλα Τολη, δεν μου παει ρε φιλε, δεν αμφιβαλω οτι ειναι καλο ομως...
Τωρα να σου πω την αληθεια δεν θεωρω οτι ενα 36αρι της σειρας θα ειναι καλυτερο απο το F2... Καλυτερο ως προς τι? Ως προς τη δυναμη? Δεν συμφωνω... Στο μονο που υπερτερει το 36αρι ειναι οτι θα εχει 20-30 παραπανω σκαγια σε σχεση με το 34αρι...

Ηλια δεν εχω κυνηγησει ποτε τσιχλα με το F2, το θεωρουσα υπερβολη... Σε μπεκατσινια ομως ειναι πολυ καλο...

Για μενα καλυτερα τσιμπα 2-3 νουμερα κατω... ;) Το εχω ριξει μια χρονια παλια στον Εβρο Γεναρη μηνα με θερομοκρασιες απο 0 εως 10 σε 5αρια κ 4αρια κ θεριζε...
Αρι επειδη ειναι αναμεικτα τα πουλια...περνανε αρκετα κοπαδια φασσες σε νορμαλ υψος μαξιμουμ τριαντα μετρα το θεωρησα χρυση τομη συν οτι το χειμωνα που το ειχα δοκιμασει και σε φασσα ειχα μεινει απολυτα ικανοποιημενος!

Παιδια πληροφοριες για προσφορες να μαζεψουμε και ουκ εν τω πολω το εφ ,σε γραμμαρια οπως λενε και στο χωριο μου.;)

Δεν βαζω 34 γρ στην τσιχλα Τολη, δεν μου παει ρε φιλε, δεν αμφιβαλω οτι ειναι καλο ομως...
Τωρα να σου πω την αληθεια δεν θεωρω οτι ενα 36αρι της σειρας θα ειναι καλυτερο απο το F2... Καλυτερο ως προς τι? Ως προς τη δυναμη? Δεν συμφωνω... Στο μονο που υπερτερει το 36αρι ειναι οτι θα εχει 20-30 παραπανω σκαγια σε σχεση με το 34αρι...
… τελευταίο Offtopic , είναι κ ψυχολογικό βρε Αρη, όταν με ιδίες συνθήκες με τα ΜΒ32 βλέπεις ξεπουπουλιάσματα …και με τα F2 να μένουν κόκαλο!!!
Όσο για το 36αρι ΝSI PERCORSO CACCIA, φιλέ κένταγα , μου άρεσε πολύ περισσότερο από τα Biturbo , είναι μάλλον κ ποιο συγκεντρωτικό.

Αρη και ομως φιλε ..... δες το σε Νο8 τι κανει σε τσιχλες και πες μου μετα , με το IM Carlson's επανω στα περπατητα ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ θεριζει λεμε!!! μετα γυριζω σε ΜΒ32 φυσικα Νο 9.
Για τα παπακια ρε φιλε ενα καλο 36αρι για 0 εως 10 σε 5αρια κ 4αρια πιστευω θα ηταν ανωτερο ... τοχω κυνηγησει με κρυο σε παπια ,αλλα ηταν σαρσελια.

Τολι οντως ετσι ειναι. Οσο εχει υγρασια το F2 ειναι καταπληκτικο για ολα τα θηραματα.

μιας που αρκετούς ενδιαφέρουν τα f2 (και εμένα ) Ας έρθουμε στο θέμα μας.... έχουμε εντοπίσει κάπου καλή τιμή? και αν ναι που?

Ειναι αληθεια αυτο εχει γενικα απο τις καλυτερες τιμες που εχω βρει σε κυνηγομαγαζο και πολυ καλο παιδι!

Άκου 6,50€ Μπραβο και απο μένα στον Παρδαλακη χωρις να τον ξέρω γιατί απο οτι διαβάζω εδώ κ χρόνια έχει πολυ καλές στα φυσίγγια...well done.
Εδώ έχουν ένα δεκάρικο ισως κ λίγο παραπάνω...fiurius.
Τέτοιο φυσίγγι με τέτοια τιμή αξίζει να φορτωθείτε μπολικα κουτιά με χοντρά σκαγια να έχετε για αρκετα χρονια..:)
Το κατά δύναμη βεβαια γιατί ειναι κ δύσκολες εποχές.Αλλα ειναι στα αλήθεια τρομερή η τιμη:)

Last edited:
Άκου 6,50€ Μπραβο και απο μένα στον Παρδαλακη χωρις να τον ξέρω γιατί απο οτι διαβάζω εδώ κ χρόνια έχει πολυ καλές στα φυσίγγια...well done.
Εδώ έχουν ένα δεκάρικο ισως κ λίγο παραπάνω...fiurius.
Τέτοιο φυσίγγι με τέτοια τιμή αξίζει να φορτωθείτε μπολικα κουτιά με χοντρά σκαγια να έχετε για αρκετα χρονια..:)
Το κατά δύναμη βεβαια γιατί ειναι κ δύσκολες εποχές.Αλλα ειναι στα αλήθεια τρομερή η τιμη:)
Ρε Τασο πολυ ακριβα γιατι ετσι.?ισως γιατι εκει βορρα το χρησιμοποιειτε πολυ

Back