Προσφορές-Τιμές

Εγώ δεν έχω δει ποτέ να πέφτουν οι τιμές μετά την λήξη του κυνηγιού..ίσως επειδή είμαστε νησί;
Ξέχασε τα νησιά,ήταν κ είναι φαρμακείο...
Κ τωρα στις νέες παραλαβές θα δεις που θα πάνε οι τιμές....

Άμα πάει καλά η χρονιά στην τσίχλα του χρόνου θα κρατάμε καλάμι ψαρέματος.15€ το κουτί θα πάει.
Και το κακό είναι ότι σε πολλες περιοχες δεν έχει κάτι άλλο εκτός από τσίχλα, για να πεις οτι ο κυνηγός θα μπορέσει να κοιτάξει προς άλλο θήραμα που θα συμφέρει γιατί δεν θα έχει τόση κατανάλωση φυσίγγιων, μοιραία θα αναγκαστεί να σταματήσει το κυνήγι, το ίδιο κ οι φανατικοί τσιχλαδες...

Ναι Λαυρέντη κ βάλε....
Στην αρχή συνεταιρικα κ μετα παρέμεινε ο Θεοδωρίδης..
Αναμφίβολα από τις λίγες παλιές "φίρμες" με συνεχή πορεια μέχρι σήμερα......

View attachment 52899View attachment 52901

Ευχαριστω για την πληροφορια, ήμουν μικρός όταν τα είχε πάρει μια φορά ο πατέρας μου, σε πράσινο κάλυκα, έκτοτε για πολλά χρόνια δεν γνώριζα ότι υπάρχουν ακομα

Ξέχασε τα νησιά,ήταν κ είναι φαρμακείο...
Κ τωρα στις νέες παραλαβές θα δεις που θα πάνε οι τιμές....

Ναι φίλε αλλά έχουν που έχουν κλείσει οι μισοί θα κλείσουν και οι υπόλοιποι αν συνεχιστεί για πολύ αυτό..
Όταν ήμουν φοιτητής στην Αθήνα πήγαινα και έπαιρνα φυσέκια από κυνηγομαγαζο στο Αιγάλεω και τα εχωνα μέσα στη βαλίτσα στο καράβι και τα κατέβαζα Χίο..είχα να πατήσω σε μαγαζί στη Χίο 5 χρόνια!

Πέππας?
Ναι! Σε κάποια φάση είχαμε 3-4 άτομα πει να πάρω από Αθήνα και να τους τα κατεβάσω Χίο..μπαίνω μέσα και ξεκινάω ένα από αυτό ,3 από αυτά ,άλλο ένα από αυτό κοντά στα 150 ευρώ φυσέκια...σκάει μύτη ξαφνικά ένας τύπος και με βλέπει που έχω μαζέψει του κόσμου τα φυσέκια και πιάνει τον Πέππα και του λέει καλά σε ξένους δίνεις τα φυσέκια μας...τι με συγκράτησε εκείνη την ώρα και δε του πάτησα δύο μπουκέτα εκείνη την ώρα δε ξέρω. Ο Πέππας κύριος! Τι είναι αυτά που λες στο παλικάρι και τα σχετικά,τεσπα είχα είδη πληρώσει οπότε του έπαιξα να μη ξεσπασω

Ναι! Σε κάποια φάση είχαμε 3-4 άτομα πει να πάρω από Αθήνα και να τους τα κατεβάσω Χίο..μπαίνω μέσα και ξεκινάω ένα από αυτό ,3 από αυτά ,άλλο ένα από αυτό κοντά στα 150 ευρώ φυσέκια...σκάει μύτη ξαφνικά ένας τύπος και με βλέπει που έχω μαζέψει του κόσμου τα φυσέκια και πιάνει τον Πέππα και του λέει καλά σε ξένους δίνεις τα φυσέκια μας...τι με συγκράτησε εκείνη την ώρα και δε του πάτησα δύο μπουκέτα εκείνη την ώρα δε ξέρω. Ο Πέππας κύριος! Τι είναι αυτά που λες στο παλικάρι και τα σχετικά,τεσπα είχα είδη πληρώσει οπότε του έπαιξα να μη ξεσπασω
Το 94 στο παλιό μαγαζί είχα πάρει το inverstarm 73.000 δραχμές.

Αφού δε στο πήρε κανας Χιώτης πάλι καλά να λες - έρχονται και μας παίρνουν τα φυσέκια! .sarcastic.
Πλάκα θα έκανε.Πολλα τα πειράγματα και στα 3 μαγαζιά που άλλαξε ο Τάκης.Μια φορά μπήκα μέσα για να πάρω ένα μαχαίρι που μου άρεσε στην βιτρίνα.Μπαινω μέσα... Χαιρετάω τον Τάκη,του λέω το μαχαίρι της βιτρίνας.Πεταγεται ένας εκεί...Μου λέει...Δεν φαίνεσαι για γουρούνας,τι το θες?
Για να κοντενω γλώσσες του λέω και εγώ...

Πλάκα θα έκανε.Πολλα τα πειράγματα και στα 3 μαγαζιά που άλλαξε ο Τάκης.Μια φορά μπήκα μέσα για να πάρω ένα μαχαίρι που μου άρεσε στην βιτρίνα.Μπαινω μέσα... Χαιρετάω τον Τάκη,του λέω το μαχαίρι της βιτρίνας.Πεταγεται ένας εκεί...Μου λέει...Δεν φαίνεσαι για γουρούνας,τι το θες?
Για να κοντενω γλώσσες του λέω και εγώ...
Χαχαχα ωραίος! Φίλε δε ξέρω αν έκανε πλάκα, πάντως αν έκανε και ο Πέππας τσίμπησε!

Και φανταστείτε φέτος να επιτρεπόταν 5-6 φυσίγγια στις καραμπίνες.....
Οχι ρε γιατί μας το κάνετε αυτό μια χαρά βολευόμαστε κ με ένα... .sarcastic. .sarcastic.
Εγώ που φαγώθηκα να φτιάξω την καραμπίνα?Μια χαρά ήταν που έριχνε ένα και μπλοκαριζε.

Εγώ που φαγώθηκα να φτιάξω την καραμπίνα?Μια χαρά ήταν που έριχνε ένα και μπλοκαριζε.
Μόνο μην ακριβυνουν κ τα αγκιστρια κ σταματήσουμε τα πολυαγκιστρα...
Μοναγκιστρο κ αυτό σκουριασμενο κ χιλιοτροχισμενο...... .sarcastic.

Back