Kostas ContraDosi
Moderator
Ζήτω η Ελευθερία!!!!Πολλοι σταμάτησαν ήδη να βγάζουν άδεια και πάνε όλο το χρόνο
.....η Ευτυχία
.....ή Ελπίδα
.....η Αγάπη
.....η Ευγενία
.....η Σωτηρία και ολες μαζί γενικά...
Ζήτω η Ελευθερία!!!!Πολλοι σταμάτησαν ήδη να βγάζουν άδεια και πάνε όλο το χρόνο
μαζι με την ποσοτητα που παιρνουν ,παιρνουν και καποια διαλογης σε πολυ καλυτερη τιμη και αυτα τα αξιοποιουνε συνηθως σε τσιχλοφυσιγγα.Ισως κάποιοι ( ακόμα και Έλληνες) το κάνουν επί τουτου
Ναι βγαίνουν. Νομίζω έχει ο Πέππας (πέρασα πριν λίγο καιρό). Επίσης, τα βλέπω σε πολλά σκοπευτήρια πρακτικής σκοποβολής.ρε παιδια τα diana του τατση βγαινουν ακομα?
Από τιμές περίπου φίλε στον Πέππα;Ναι βγαίνουν. Νομίζω έχει ο Πέππας (πέρασα πριν λίγο καιρό). Επίσης, τα βλέπω σε πολλά σκοπευτήρια πρακτικής σκοποβολής.
Τι μου θύμησες...Ειχα πάρει ένα κουτί 30γρ με Αquila 7αρια.Τελειωσε το κουτί και δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει ο σκηνοθέτης.ρε παιδια τα diana του τατση βγαινουν ακομα?
Φίλε δεν θυμάμαι καθόλου, πάντως ήταν ανεβασμένες σε σχέση με πέρισυ, δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη προσφορά...Από τιμές περίπου φίλε στον Πέππα;
Στη σελίδα του φέτος δεν αναγράφει τίποτα
ουτως η αλλως ηταν ακριβως ο τατσης φαντασου τωρα!Από τιμές περίπου φίλε στον Πέππα;
Στη σελίδα του φέτος δεν αναγράφει τίποτα
Κοντά στα 8 πιστεύω το 30,32αρι χαλαρά τώρα. Κρίμα και έχω ακούσει ότι είναι καλά φυσίγγιαουτως η αλλως ηταν ακριβως ο τατσης φαντασου τωρα!
αμα παω πανω θα σου πω.Κοντά στα 8 πιστεύω το 30,32αρι χαλαρά τώρα. Κρίμα και έχω ακούσει ότι είναι καλά φυσίγγια
Ο Αλέξης πρέπει να έχει την υποστήριξη μας, γιατί έχει καλές τιμές και είναι και γαμω τα παιδιάRc 32γρ νο10 και νο12 στα 7,7€, παρδαλάκης.
Δεν έχεις αφήσει κυνηγομαγαζο αγύριστο.Rc 32γρ νο10 και νο12 στα 7,7€, παρδαλάκης.
Στο φβ τα είδα φίλε!Δεν έχεις αφήσει κυνηγομαγαζο αγύριστο.
Πολύ καλός άνθρωπος ο Αλέξης και εξαιρετικός επαγγελματίας.
Θέλω να περάσω όταν βρω την ευκαιρία να δω αν έχει φέρει τα φυσίγγια του καρδαρα και σε τι τιμές .
7,70 θα δώσεις πάλιΠολύ καλός άνθρωπος ο Αλέξης και εξαιρετικός επαγγελματίας.
Χαχαχαχα άξιζε η προσπάθεια.7,70 θα δώσεις πάλι
Δεν έχει φέρει ακόμα αλάνι θα αργήσειΔεν έχεις αφήσει κυνηγομαγαζο αγύριστο.
Πολύ καλός άνθρωπος ο Αλέξης και εξαιρετικός επαγγελματίας.
Θέλω να περάσω όταν βρω την ευκαιρία να δω αν έχει φέρει τα φυσίγγια του καρδαρα και σε τι τιμές .
Καμία σχέση με τα Ισπανικά DianaΚοντά στα 8 πιστεύω το 30,32αρι χαλαρά τώρα. Κρίμα και έχω ακούσει ότι είναι καλά φυσίγγια
Aυτο αξίζει μόνο 8 7 για τρυγωνια το χειμώνα δεν είναι το ίδιο καλό μόνο στη νότια δουλεύει τα μέγισταRc 32γρ νο10 και νο12 στα 7,7€, παρδαλάκης.