Προσφορές-Τιμές

Βασικά έχει μαλακώσει πολύ και ο καιρός και ο Χειμώνας...Είναι τώρα 2 χρόνια που αναρωτιέμαι αν χρειαζόμαστε πλέον τόσο πολύ τις διβασικες πυριτιδες...
Λαβε υποψιν οτι πέρα απο τις χαμηλες θερμοκρασίες ,ειναι περιοχές που ειναι μέσα στην υγρασία

Βασικά έχει μαλακώσει πολύ και ο καιρός και ο Χειμώνας...Είναι τώρα 2 χρόνια που αναρωτιέμαι αν χρειαζόμαστε πλέον τόσο πολύ τις διβασικες πυριτιδες...
υπαρχει μια σταθεροτητα σε αυτες ανεξαρτητους καιρους.

Εξερετικο εμένα μου άρεσε πολύ εχει θέμα όμως με της πολλες υγρασιες του χειμώνα σε ξεροκαιρο πολύ καλο...για 9 € που έχει είναι οκ
κανονικα επρεπε να δουλευει με υγρασιες με τα παντα ,καπου δεν το εχουν βρει.

κανονικα επρεπε να δουλευει με υγρασιες με τα παντα ,καπου δεν το εχουν βρει.
Και στην μαξους και στης Μπερέτες μου (390/302).. δεν τράβαγε στην νοτιαδουρα με φουλ υγρασία ....μπορεί να εφτεγα και εγώ...το σεταπ είναι 1,55×32 με gt σε κάλυκα 12/70/12 ρελιασμα 57,8 καψουλι 688

Ο μέσος όρος τιμής είναι γύρω στα 10,5€ αλλά δεν έχει καμία σημασία εκεί που έχουνε φτάσει....
Παλιότερα το χρησιμοποιούσα περισσότερο τον Ιανουάριο και φεβρουάριο σε πρωινά που είχε πολύ υγρασία Μπορώ να πω ότι σε αυτές τις συνθήκες , για τη μόνο σ αυτές το δούλεψα , ήταν πολύ καλό.

Παρα το μεγάλο στοκ που εχω ,εκανα μια παραγγελια την Παρασκευή πρωί στον Αλλαγιάννη και σε συγκεκριμένα φυσίγγια και νούμερα .
Δεν χρειάζεται να κάνω μεγάλη ανάλυση και να γράφω κατεβατά. Ο άνθρωπος με μια λέξη ειναι απλά
ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό ς !

Παρα το μεγάλο στοκ που εχω ,εκανα μια παραγγελια την Παρασκευή πρωί στον Αλλαγιάννη και σε συγκεκριμένα φυσίγγια και νούμερα .
Δεν χρειάζεται να κάνω μεγάλη ανάλυση και να γράφω κατεβατά. Ο άνθρωπος με μια λέξη ειναι απλά
ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό ς !
Καλορικτα με υγεία μιτσο ...εμείς θα κάνουμε τέλος Ιουνίου οι παρέα μου

Back