Λαβε υποψιν οτι πέρα απο τις χαμηλες θερμοκρασίες ,ειναι περιοχές που ειναι μέσα στην υγρασίαΒασικά έχει μαλακώσει πολύ και ο καιρός και ο Χειμώνας...Είναι τώρα 2 χρόνια που αναρωτιέμαι αν χρειαζόμαστε πλέον τόσο πολύ τις διβασικες πυριτιδες...
Λαβε υποψιν οτι πέρα απο τις χαμηλες θερμοκρασίες ,ειναι περιοχές που ειναι μέσα στην υγρασίαΒασικά έχει μαλακώσει πολύ και ο καιρός και ο Χειμώνας...Είναι τώρα 2 χρόνια που αναρωτιέμαι αν χρειαζόμαστε πλέον τόσο πολύ τις διβασικες πυριτιδες...
υπαρχει μια σταθεροτητα σε αυτες ανεξαρτητους καιρους.Βασικά έχει μαλακώσει πολύ και ο καιρός και ο Χειμώνας...Είναι τώρα 2 χρόνια που αναρωτιέμαι αν χρειαζόμαστε πλέον τόσο πολύ τις διβασικες πυριτιδες...
Εξερετικο εμένα μου άρεσε πολύ εχει θέμα όμως με της πολλες υγρασιες του χειμώνα σε ξεροκαιρο πολύ καλο...για 9 € που έχει είναι οκΤα nsi sipe τι λένε ? Τα έχει δοκιμάσει κανείς
κανονικα επρεπε να δουλευει με υγρασιες με τα παντα ,καπου δεν το εχουν βρει.Εξερετικο εμένα μου άρεσε πολύ εχει θέμα όμως με της πολλες υγρασιες του χειμώνα σε ξεροκαιρο πολύ καλο...για 9 € που έχει είναι οκ
Το παλιό με τον κοντό παφυλα δούλευε όλη τη σεζόν.κανονικα επρεπε να δουλευει με υγρασιες με τα παντα ,καπου δεν το εχουν βρει.
Και στην μαξους και στης Μπερέτες μου (390/302).. δεν τράβαγε στην νοτιαδουρα με φουλ υγρασία ....μπορεί να εφτεγα και εγώ...το σεταπ είναι 1,55×32 με gt σε κάλυκα 12/70/12 ρελιασμα 57,8 καψουλι 688κανονικα επρεπε να δουλευει με υγρασιες με τα παντα ,καπου δεν το εχουν βρει.
Στα 12€ έχει φτάσει μαζί με το s4παλια δεν λεγανε ,τωρα λενε οτι μαλακωσε και οτι εγινε καλυτερο,εγω δεν το εχω ριξει ακομα το καινουργιο αλλα δεν με τραβαει σαν φυσιγγι και σε αυτην την τιμη.
Σε εμάς 12 φίλεΕξερετικο εμένα μου άρεσε πολύ εχει θέμα όμως με της πολλες υγρασιες του χειμώνα σε ξεροκαιρο πολύ καλο...για 9 € που έχει είναι οκ
Αυτά ανέβηκαν όλα τώρα, και που είσαι ακόμα.9€ τα σιπε... 9,5€ τα s4 τα έχει ο αλλαγιανησ
Την ανάρτηση την έκανα 14 Μαϊου μετά της ανέβασε.....Αυτά ανέβηκαν όλα τώρα, και που είσαι ακόμα.
Οποιος προλαβει....Την ανάρτηση την έκανα 14 Μαϊου μετά της ανέβασε.....
Φετος τελευταια χρονια;Μέχρι 8/8,50€ είναι καλά για τσίχλα 9 και 9,5 δεν δίνω με τίποτα
Μέχρι του χρόνου είναι πολύ καιρός δεν ξέρει κανείς τι θα γίνειΦετος τελευταια χρονια;
Καλορικτα με υγεία μιτσο ...εμείς θα κάνουμε τέλος Ιουνίου οι παρέα μουΠαρα το μεγάλο στοκ που εχω ,εκανα μια παραγγελια την Παρασκευή πρωί στον Αλλαγιάννη και σε συγκεκριμένα φυσίγγια και νούμερα .
Δεν χρειάζεται να κάνω μεγάλη ανάλυση και να γράφω κατεβατά. Ο άνθρωπος με μια λέξη ειναι απλά
ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό ς !