ακριβως. κι εγω τορντο 30 φορτωσα με 5.60Οταν βρισκω lambro tordo 30(20 κουτια) με 5.5 και 5.6, γιατι να προτιμησω τα πιο πανω φυσιγγια σε 28 και 30γρ. που ειναι και ακριβοτερα?Μονο τα 36γρ.πιστευω ειναι καλη τιμη.![]()
ακριβως. κι εγω τορντο 30 φορτωσα με 5.60Οταν βρισκω lambro tordo 30(20 κουτια) με 5.5 και 5.6, γιατι να προτιμησω τα πιο πανω φυσιγγια σε 28 και 30γρ. που ειναι και ακριβοτερα?Μονο τα 36γρ.πιστευω ειναι καλη τιμη.![]()
Δεν τπαρχει περιπτωση να παρω ουτε κουτι αν δεν μειωσουν τις τιμες. Ακου να θελουν και αυξηση, θα γελασει ο καθε πικραμενος θα παει το λουκετο συνεφο...Φιλος απο μεγάλη βιοτεχνία που στελενει σχεδον σε ολη την ελλαδα με ενημερωσε για τιμες στο 1 κ 1,50 πανω. Πλεων νομιζω οτι πρπεπει να μπαίνουν και ποιστοποιησεις μεσα και αλοι οροι το οποιο τους ανεβαζει το κοστος. Οι μικροι θα χαθουν αν δεν εκσυχρονιστουν. Ίδωμεν!
Kαι για το 40αρι είναι καλη η τιμη σε σχεση με ποσο πουλάνε αλλοι κατασκευαστες..Δεν θυμάμαι να έχω ξανά βρει φυσίγγι στα 36γρ με διβασική B&P στα 8,40 το κουτί.
Σε ποιον αυτη η τιμη?Οταν βρισκω lambro tordo 30(20 κουτια) με 5.5 και 5.6, γιατι να προτιμησω τα πιο πανω φυσιγγια σε 28 και 30γρ. που ειναι και ακριβοτερα?Μονο τα 36γρ.πιστευω ειναι καλη τιμη.![]()
τορντο 30 οπλοτεχνικη 5,60Σε ποιον αυτη η τιμη?
τορντο 30 οπλοτεχνικη 5,60
Specialforces.gr, 5.6 τα 20 κουτια και ανω.Σε ποιον αυτη η τιμη?
Specialforces.gr, 5.6 τα 20 κουτια και ανω.Μπορει κι αλλου με λιγο ψαξιμο....
τα euromix ειναι ακατεβατα 6,30.ολοι εκει τα δινουν στα 20 κουτια. στο ραφι 6,60
Βάση υλικών και χαρακτηριστικών που έχουν τα Alectoris εμένα οι τιμές μου φαίνονται πολύ καλές.
Δεν θυμάμαι να έχω ξανά βρει φυσίγγι στα 36γρ με διβασική B&P στα 8,40 το κουτί.
Εχθές είχα επικοινωνήσει μαζί του και μου είπε πως το 36άρι δεν μπήκε ακόμη στην παραγωγή και υπολογίζει ότι θα είναι διαθέσιμο έως τέλη Ιουλίου. Μου τόνισε ο άνθρωπος ότι κάνει ό,τι μπορεί για τις τιμές, χωρίς καμμιά έκπτωση στην ποιότητα των υλικών και χωρίς να αλλάξει το παραμικρό.Kαι για το 40αρι είναι καλη η τιμη σε σχεση με ποσο πουλάνε αλλοι κατασκευαστες..
6,40 τασο ακατεβατα το πορτοκαλι. το μαμηκανε. 6,80 στο ραφι. φιλε τα εψαξα ολα. γι αυτο κατεληξα στο κιτρινι. ητανε τι φτηνιτερο απ αυτα που βρηκαΠηρα τηλ χτες αντιπρόσωπο ιταλικων φυσιγγιων 32γρ γεμισμενα με GM3 κ μου ειπε 6,50€ του λεω μπορουμε να κανουμε κατι καλυτερο στην κουτα,οχι μου λεει η τιμη ειναι πολυ καλη.....
Σε lambro tordo 32 μαλλον θα καταληξω αλλα απο οτι βλεπω στα υψη κ αυτα.
ο παρδαλακης φετος δινει ευρωμιξ πιο ακριβα απ τους αλλους. κι εκει ρωτησαΑυτός που έχει πολύ καλές τιμές είναι ο Παρδαλάκης στο Αιγάλεω,πέρσυ που πήγα & πήρα βρήκα σημαντικές διαφορές.
Πόσο σου είπε;;ο παρδαλακης φετος δινει ευρωμιξ πιο ακριβα απ τους αλλους. κι εκει ρωτησα