Προσφορές-Τιμές

Βρε μαχητες δεν ξερω πως την βρισκουν μερικοι επαγγγελματιες με μας τους κυνηγους.
Πας να αγορασεις : καμμια κουτα φυσιγγια , και δεν δεχονται ΚΑΡΤΑ, και σου λενε γιατι να τα παρι,
η τραπεζα , και να μην τα παρω ΕΓΩ.
Και απο ΕΚΠΩΣΗ παπαρια δεν παμε καλα με τους διφημιζομενους μαγαζατορες των σαιτ !!
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ..:)

αυτοι εχουνε χασει τη μπαλα η παιρνουνε ναρκωτικα.δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.ο καλκαντζακος παλι αυξησε τιμες.το classica απο 8 που ειχε προχθες 8,80 σημερα χαχαχαχα.το πορτοκαλι tordo 7,10 το κιτρινο 6,90 και το ευρωμιξ 7.ρεεεεε τι πινουνε??χαχαχα.κενταυροοοοοοοοοοοοοοος και παλι κενταυροοοοοοοοοοοοοοοοοος.τα λαμογια

αυτοι εχουνε χασει τη μπαλα η παιρνουνε ναρκωτικα.δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.ο καλκαντζακος παλι αυξησε τιμες.το classica απο 8 που ειχε προχθες 8,80 σημερα χαχαχαχα.το πορτοκαλι tordo 7,10 το κιτρινο 6,90 και το ευρωμιξ 7.ρεεεεε τι πινουνε??χαχαχα.κενταυροοοοοοοοοοοοοοος και παλι κενταυροοοοοοοοοοοοοοοοοος.τα λαμογια
Καλα η κατασταση εχει ξεφυγει επικινδινα,ελπιζω μονο οι μικροτεροι να μην ακολουθησουν σε αυτο το υψος γιατι και αυτοι θα ακολουθησουν...Πριν ενα μηνα ειχα παρει τα clasica 7.10...σε μαγαζι στα ιωαννινα

Αυτό με τα euromix Ευριπίδη το είδα & γω χτες.
Εντελώς τραγικοί λέμε.........

Οχι ρε ψιλε φετος δεν θα την φαμε θα παμε σε αυτον που εχει τις λογικοτερες τιμες και αστους να τα κανουν αποθηκη.....kkk. οταν θα λογικευτουν και κατεβασουν τιμες θα αγορασουμε .....τα εχω παρει με καποιους τυπου Καλκατζακος μεγαλα μαγαζια που κανουν τεραστιους τζιρους και εχουν τετοιες τιμες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!!!

Εγω ομολογω πως ψαρωσα με τα Due οταν τα πρωτοεβγαλε λιανικη εκει, και πηρα. Τωρα ετσι οπως τα πηγε, δεν παιρνω με τιποτα

Βίκτωρα & γω είδα να Uno & μου άρεσε πολύ η τιμή 5,10€ ,αλλά επειδή έλειπα & όταν πέρασα να πάρω χωρίς να ξέρω & είδα την αύξηση,ξενέρωσα.
Και στα 5,10 βγάζει & στα 5,80 βγάζει.
Ζημειωμένοι πάντως δεν είναι,

Back