Ο Ναυπλιωτης τα έβγαζε Χρήστο.Η συσκευασία στα S4 θυμίζει Lampro. Ποιος τα βγάζει;
Νομίζω ήταν σειρά 4 φυσιγγιων.
Prima στα 30γρ,Gm3 στα 32 και Α1,s4 στα 33.
Ο Ναυπλιωτης τα έβγαζε Χρήστο.Η συσκευασία στα S4 θυμίζει Lampro. Ποιος τα βγάζει;
ΝαυπλιωτηςΗ συσκευασία στα S4 θυμίζει Lampro. Ποιος τα βγάζει;
Μικρη διορθωση Α1 στα 34Ο Ναυπλιωτης τα έβγαζε Χρήστο.
Νομίζω ήταν σειρά 4 φυσιγγιων.
Prima στα 30γρ,Gm3 στα 32 και Α1,s4 στα 33.
Εισαι γατος..ha haaaΗ συσκευασία στα S4 θυμίζει Lampro.
Ο ιδιος..Ναυπλιωτης..Ποιος τα βγάζει;
Τα prima είχα ρίξει σε τρυγονια και ήταν εξαιρετικό,αλλα μετά δεν τα έβρισκα στα μαγαζιά.Μικρη διορθωση Α1 στα 34
http://www.kalkantzakos.com/Product/4376/a1-28,-fusiggia-lambrohttps://www.lambro.gr/el/product/28-32/A1-SPECIALE-28
υπαρχει στην αγορα αυτο ? και σε τι τιμη
Για τα Φυσσιγγια δεν ....κατέχω πράμαΑκουω γνωμες....jk6 34 gr στα 9.9ευρω....και s4 33 gr sta 6.50
![]()
Της μανας....χαχαχαχαχαα....η πεθερα ειναι πεθερά....μανα μονο μια....Για τα Φυσσιγγια δεν ....κατέχω πράμα
Αφού ομως θες τη γνώμη μου :
Ωραίο το σεμεδάκι!!!
Της μαμάς ή της ...μητέρας (πεθεράς);![]()
Ο Στόκας ως γνωστόν έχει πεθάνει και η επιχείριση έχει κλείσει, διάβασα όμως στο fb ότι κάποιος (δεν ανέφεραν ποιος) ανέλαβε να κυκλοφορήσει την επωνυμία "ΜΑΧ32"...Μιλησα με ενα καταστημα στον Πυργο και μου εδωσε τιμη για τα MAX32 Stokas 5.5 ευρω το κουτι.
Δεν ξερω αν πρεπει να αναφερω το ονομα του καταστηματος...
Τα φυσιγγια ειναι τα παρακατω...
http://www.giannoulakis-outdoor.gr/fusiggia/cal-12-fusiggia/30-32gr/sporting-622-1583-detail
Ναι προφανως...Ουτε απ'εξω δεν περναω πλεον με τον φαρμακοποιο.....kkk...Εχω βρει ενα μαγαζακι στο αιγαλεω,το must-dive.gr που εκτος απο ελαχιστα φυσιγγια εχει οτι αλλο θες για υπαιθριες δραστηριοτητες(κυνηγια-ψαρεματα κλπ) στις καλυτερες τιμες και με μεγαλη γκαμα..Δεν εχω βρει πουθενα αλλου φθηνοτερα προϊντα γενικα..Μιλαω παντα για αγορες απο εδω,οχι παραγγελιες απο εξωτερικο..Απο καλκατζακο ούτε καρφίτσα πλεον...εγώ προσωπικά
Για σύγκρινε εάν θες του Μποστατζή(must dive - must hunt) , με τον Παρδαλάκη που είναι και αυτός στο Αιγάλεω στην Μεγάλου Αλεξάνδρου 14, 2105310035 και πές μας εντυπώσεις.Ναι προφανως...Ουτε απ'εξω δεν περναω πλεον με τον φαρμακοποιο.....kkk...Εχω βρει ενα μαγαζακι στο αιγαλεω,το must-dive.gr που εκτος απο ελαχιστα φυσιγγια εχει οτι αλλο θες για υπαιθριες δραστηριοτητες(κυνηγια-ψαρεματα κλπ) στις καλυτερες τιμες και με μεγαλη γκαμα..Δεν εχω βρει πουθενα αλλου φθηνοτερα προϊντα γενικα..Μιλαω παντα για αγορες απο εδω,οχι παραγγελιες απο εξωτερικο..
+1000 και με το ζόρι κρατάει ακόμη τις τιμές, σε όσα φυσίγγια μπορεί. Όμως διαφορά έχει και στα αξεσουάρ και στην ένδυση,εκτός από καλό παιδί που ανέφερε ο φίλος από πάνω. Το ξέρω καλά,γιατί από κει ψωνίζω σχεδόν τα πάντα,μετά από πολύ ψάξιμο φυσικά.οταν η προμηθευτες τα εχουν ανεβασει ολα στο θεο με το ετσι θελω φετος,τι περιμενεις να κανει ο ανθρωπος θοδωρη!
Τα εχω συγκρινει......και δεν εχει την ιδια γκαμα προϊοντων.....Μονο φυσιγγια παιρνω απο κει.......Για σύγκρινε εάν θες του Μποστατζή(must dive - must hunt) , με τον Παρδαλάκη που είναι και αυτός στο Αιγάλεω στην Μεγάλου Αλεξάνδρου 14, 2105310035 και πές μας εντυπώσεις.