Προσφορές-Τιμές

Επειδή αυτό τον καιρό είμαι Άρτα και μάλλον θα είμαι εδώ μέχρι τα περάσματα του Οκτώβρη έκανα μία έρευνα σε τιμές φυσιγγiων,απογοήτευση!!!
Τα πιο φτηνά είναι στα 6,80 τα ναβαρο 30 γρ.και κάτι wolf 30 γρ.
Αν είναι έτσι με βλέπω να παραγγέλνω από ίντερνετ.Έχω μία μικρή ελπίδα από ντόπιο κατασκευαστή,αλλά θα δούμε,θα επανέλθω με νεότερα.
Φίλε κ γω απο Αρτα ειμαι, τις προάλλες ήμουν εκει για διακοπές και σε έρευνα που έκανα για φυσιγγια....μου έφυγε το καφαση απο τις τιμές που μ είπανε!!!

Λοιπόν καναμε παραγγελία μ ενα φίλο φυσιγγια απο γνωστό Πατρινό έμπορα - βιοτέχνη, παραγγείλαμε 20 κουτάκια απ την δικιά του επονυμία, ως εδώ ολα καλα τα βρηκαμε κ στην τιμή και μας τα στέλνει Αθήνα. Παω τα παραλαμβάνω κ όταν παω σπίτι ανοίγοντας την κούτα απ τα 20 κουτιά...τα 6-7 ήταν imperial!!! Λέω λαθος έκανε ο άνθρωπος...τον πέρνω τηλ κ μ λέε...ι "φιλαράκι δεν ειχα αλλα απο τα δικα μ και σου έβαλα imperial"...και ρωτάω εγω......ειναι σοβαρος επαγγελματίας αυτος τωρα??? Που μ ζητάνε να τουσ στιρήξουμε?????

Επειδή αυτό τον καιρό είμαι Άρτα και μάλλον θα είμαι εδώ μέχρι τα περάσματα του Οκτώβρη έκανα μία έρευνα σε τιμές φυσιγγiων,απογοήτευση!!!
Τα πιο φτηνά είναι στα 6,80 τα ναβαρο 30 γρ.και κάτι wolf 30 γρ.
Αν είναι έτσι με βλέπω να παραγγέλνω από ίντερνετ.Έχω μία μικρή ελπίδα από ντόπιο κατασκευαστή,αλλά θα δούμε,θα επανέλθω με νεότερα.

Φίλος από Άρτα μου είπε τις προάλλες ότι βρήκε τα diana στα αγροεφοδια Άρτας σε καλή τιμή. Περισυ λέει ειχε λίγα superkill και φέτος έχει προσφορά τα diana. Δεν συγκράτησα τιμή αλλά επιφυλάσσομαι. Απ ότι κατάλαβα τα αγροεφοδια είναι απέναντι από το ξενοδοχείο βυζαντινό. Αν μπορείς τσεκαρε εκεί ή πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις τιμές.

Λοιπόν καναμε παραγγελία μ ενα φίλο φυσιγγια απο γνωστό Πατρινό έμπορα - βιοτέχνη, παραγγείλαμε 20 κουτάκια απ την δικιά του επονυμία, ως εδώ ολα καλα τα βρηκαμε κ στην τιμή και μας τα στέλνει Αθήνα. Παω τα παραλαμβάνω κ όταν παω σπίτι ανοίγοντας την κούτα απ τα 20 κουτιά...τα 6-7 ήταν imperial!!! Λέω λαθος έκανε ο άνθρωπος...τον πέρνω τηλ κ μ λέε...ι "φιλαράκι δεν ειχα αλλα απο τα δικα μ και σου έβαλα imperial"...και ρωτάω εγω......ειναι σοβαρος επαγγελματίας αυτος τωρα??? Που μ ζητάνε να τουσ στιρήξουμε?????

Εννοείται απαράδεκτη συμπεριφορά. Όταν σου παραγγέλνει ο άλλος κάτι και του στέλνεις κάτι άλλο. Πες μας και ποιος είναι. Έναν ξέρω στην Πάτρα, είχε ανοιχτεί και θέμα πριν κάποιες μέρες εδώ.

Εννοείται απαράδεκτη συμπεριφορά. Όταν σου παραγγέλνει ο άλλος κάτι και του στέλνεις κάτι άλλο. Πες μας και ποιος είναι. Έναν ξέρω στην Πάτρα, είχε ανοιχτεί και θέμα πριν κάποιες μέρες εδώ.
θα το πω δεν έχω πρόβλημα στο κατω κατω εγώ του έδωσα χρήματα....φυσιγγια "Στοχος".....βεβαια μου ειπε να του τα στειλω να μ τα αλλάξει αλλα και πάλι ρε φιλε αυτο δεν ειναι συμπεριφορα επαγγελματια!!

τα αγροεφοδια ειναι μολις περασεις το κομποτι και πας για αρτα μολις περασης την γεφυρα απο πανω απο τον καινουργιο δρομο στα 500 μετρα δεξια σου.ενα μεγαλο κτηριο οντως κανει προσφορες αξιζει να ριξεις μια ματια.

τα αγροεφοδια ειναι μολις περασεις το κομποτι και πας για αρτα μολις περασης την γεφυρα απο πανω απο τον καινουργιο δρομο στα 500 μετρα δεξια σου.ενα μεγαλο κτηριο οντως κανει προσφορες αξιζει να ριξεις μια ματια.
Καλα τα λες αλλα υπάρχει κ αλλο Αγροεφοδια απέναντι απ το βυζαντινο.

Προφανώς αυτά είναι άλλα αγροεφόδια, εγώ λέω για αυτά κοντά απέναντι από το ξενοδοχείο βυζαντινό.
agroef.png

Τα αγροεφοδεια μέχρι πέρσι είχαν μόνο καραμανιδη,φέτος δεν πέρασα από εκεί.Αλλά από τιμές δεν έλεγαν τίποτε ιδιαίτερο,αλλά θα ρίξω μια ματιά.Πλάκα πλάκα όμως αρκετοί Αρτινοί μαζευτήκαμε,α ρε πατρίδα.Αν έρθετε πάνω στείλτε να βρεθούμε,πλάκα θα χει.Και κάνα κυνήγι κανονίζουμε.

Φίλος από Άρτα μου είπε τις προάλλες ότι βρήκε τα diana στα αγροεφοδια Άρτας σε καλή τιμή. Περισυ λέει ειχε λίγα superkill και φέτος έχει προσφορά τα diana. Δεν συγκράτησα τιμή αλλά επιφυλάσσομαι. Απ ότι κατάλαβα τα αγροεφοδια είναι απέναντι από το ξενοδοχείο βυζαντινό. Αν μπορείς τσεκαρε εκεί ή πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις τιμές.
Ποσο τα ντιανα;

Καλημερα σας μετά απο αρκετό καιρό Απουσίας λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων επανήλθα στο όμορφο φορούμ μας
Εγω και φέτος φόρτωσα πυρομαχικά απο Πύργο απο τον κ Αντώνη
Και επειδή σας βλέπω πως κοιτάτε για ποιοτικά και καλα φυσίγγια σας παραθέτω
Ενδεικτικά
31γ 5,50 με psd1
32γ 6,00 με granular
33γ 6,50 με α1
Για να μη θεωρηθεί διαφήμιση γιατί δεν έχω σχέσεις με τον άνθρωπο απλά πελάτης είμαι όποιος θέλει με PM του δίνω λεπτομέρειες
Καλό μήνα σε όλους και καλή σεζόν πάντα με ασφάλεια!!!!

Καλημερα σας μετά απο αρκετό καιρό Απουσίας λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων επανήλθα στο όμορφο φορούμ μας
Ενδεικτικά
31γ 5,50 με psd1
32γ 6,00 με granular
33γ 6,50 με α1
Για να μη θεωρηθεί διαφήμιση γιατί δεν έχω σχέσεις με τον άνθρωπο απλά πελάτης είμαι όποιος θέλει με PM του δίνω λεπτομέρειες
Σου εστειλα κ πμ αν θες πες η στειλε σε παρακαλω λεπτομερειες

Ενδεικτικά
31γ 5,50 με psd1
32γ 6,00 με granular
33γ 6,50 με α1
Βρε πες μας δημοσια τις εντυπωσεις σου,τιμες,ονομα κ.λ.π να μαθαινουμε ολοι μας....στο κατω κατω τους σωστους επαγγελματιες που φτιαχνουν καλα φυσιγγια σε σωστες τιμες, θα πρεπει κι εμεις να τους βοηθαμε και να τους ενισχυουμε οπως μπορουμε.:)

Βρε πες μας δημοσια τις εντυπωσεις σου,τιμες,ονομα κ.λ.π να μαθαινουμε ολοι μας....στο κατω κατω τους σωστους επαγγελματιες που φτιαχνουν καλα φυσιγγια σε σωστες τιμες, θα πρεπει κι εμεις να τους βοηθαμε και να τους ενισχυουμε οπως μπορουμε.:)

Χαχαχα Οκκ λοιπόν το μαγαζί λέγετε http://fantomoutdoors.gr σε αλλη ανάρτηση πολυ παλιά το έχω ξανά αναφέρει
Ειναι ο κ Αντώνης
Να σας πω εμένα τι με κέρδισε
Σταθερή ποιότητα (Οχι οτι έχουμε στην αποθήκη )
Τιμές πολυ καλές για την εποχή και για τα δεδομένα σε σύγκριση με μεγάλες Εταιρείες
Και ντουφεκες πολυ καλές πάντα σε σύγκριση με επώνυμα φυσίγγια του εξωτερικού και Εγχώρια (σε χαρτόνια φυσικά 30 μέτρα 3 τσοκ Οχι ετσι απλα στο θυραμα )
Τα έχω συστήσει σε φίλους πολυ ποιο έμπειρους απο εμένα και μου έδωσαν θεττικες απαντήσεις οπως και παραγγελίες

Μιλάτε μαζι του και νομίζω θα σας καλύψει θεττικα

Αυτά τα ολιγα !!!

Και για Όσους κάνουν Ιδιογομωση ( εγω δεν ασχολούμε )εχει πολλά υλικά και απ οτι έχω δει και συγκρίνει και ποιο οικονομικά !!
Και είναι ο μοναδικός που έχει μάλλινη τάπα Και Οχι συνθετική
100% Μάλλινη απο Ρωσία νομίζω !

Τελικά του την έκανα την διαφήμιση δεν άντεξα ΑΧαχαχαχαχ

Last edited:
Back