100 φυσιγγια,δηλαδη 4 κουτια,με 6.25 ευρω το κουτι..Δεν το λες και προσφορα για 29γρ...Αν ηταν 32-33γρ ποσο θα τα εδινε??.xm.7.5?.xm...Μην παρεξηγηθεις Τζιμη,κουβεντα να γινεται
100 φυσιγγια,δηλαδη 4 κουτια,με 6.25 ευρω το κουτι..Δεν το λες και προσφορα για 29γρ...Αν ηταν 32-33γρ ποσο θα τα εδινε??.xm.7.5?.xm...Μην παρεξηγηθεις Τζιμη,κουβεντα να γινεται
εγω απλα το ειδα κ το εβαλα εδω κ μενα ακριβα μου φαινονται100 φυσιγγια,δηλαδη 4 κουτια,με 6.25 ευρω το κουτι..Δεν το λες και προσφορα για 29γρ...Αν ηταν 32-33γρ ποσο θα τα εδινε??.xm.7.5?.xm...Μην παρεξηγηθεις Τζιμη,κουβεντα να γινεται
Fantom f32 σημερα με υγρασια και 11βαφμουσ ξυριζανε
Πετρο τα Wolf παρατηρισες αν αφηνουν πολα καταληπα στην κανη?ΜΠΑΦΑΣ! Wolf sporting 28gr 8.1/2 με 5€ το κουτί στην 20αδα (100€=500φυσίγγια) τα τσιχλάκια κλαίνε..
ναι,δεν αφήνει κατάλοιπα ούτε και το σκητ στα 24γρ στο σκοπευτήριο πολλοί δεν τα προτιμούν γιατί είναι πολύ δυνατά, αλλά στα μικρά φτερωτά τα προτιμούνε αρκετοί..Πετρο τα Wolf παρατηρισες αν αφηνουν πολα καταληπα στην κανη?
σε ποιον τα βρηκες προσφορα Πετρο?ναι,δεν αφήνει κατάλοιπα ούτε και το σκητ στα 24γρ στο σκοπευτήριο πολλοί δεν τα προτιμούν γιατί είναι πολύ δυνατά, αλλά στα μικρά φτερωτά τα προτιμούνε αρκετοί..
απο τον ίδιο.. Πληροφορίες στο ίντερνετ "Μπάρας Γρηγόρης, βιοτεχνία φυσιγγίων wolf"σε ποιον τα βρηκες προσφορα Πετρο?
απο τον ίδιο.. Πληροφορίες στο ίντερνετ "Μπάρας Γρηγόρης, βιοτεχνία φυσιγγίων wolf"
Μήπως μπορείς να μας κάνεις μια περιγραφή για το φυσίγγιο...από τι αποτελείται και πως σου φαίνονται από ταχύτητα!ΜΠΑΦΑΣ! Wolf sporting 28gr 8.1/2 με 5€ το κουτί στην 20αδα (100€=500φυσίγγια) τα τσιχλάκια κλαίνε..
η αλήθεια είναι δεν ξέρω, θα σφάξω ένα και θα ανεβάσω φωτογραφία, όσο για ταχύτητα πολύ γρήγορα το σκήτ πιάνει 460 με 480 μ/δΜήπως μπορείς να μας κάνεις μια περιγραφή για το φυσίγγιο...από τι αποτελείται και πως σου φαίνονται από ταχύτητα!
...κοψε καμια 50-60 μ/δ απο την σαρδελα ... αχαχαη αλήθεια είναι δεν ξέρω, θα σφάξω ένα και θα ανεβάσω φωτογραφία, όσο για ταχύτητα πολύ γρήγορα το σκήτ πιάνει 460 με 480 μ/δ
Μια δυσοσμία την αφηνουν μετα την καυση..Πετρο τα Wolf παρατηρισες αν αφηνουν πολα καταληπα στην κανη?
θυμαμε αφηνα πολυ μαυριλα στην κανη αλλα ηταν πολυ παλια που ειχα ριξει λογικα θα πρεπει να εχει αλλαξει μετα απο τοσα χρονιαΜια δυσοσμία την αφηνουν μετα την καυση..
Στο σκοπευτήριο όταν ξεκινουσε η γυρα του σπορτινγκ.buy buy..llk.