Προσφορές-Τιμές

...κοψε καμια 50-60 μ/δ απο την σαρδελα ... αχαχα
αν έχει κάποιος ταχογράφο ας το μετρήσει, εμείς δυο φυσίγγια τα μετρήσαμε στα 481 και 483 Ιούνιο και νομίζαμε ότι τα έπαιξε ο ταχογράφος γιατί έχει φάει κανα δυο τουφεκιές..τον πήραμε τηλέφωνο από περιέργεια,και αυτός τόσο μας είπε,για το σκητ μιλάμε..

θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας αν καποιος εχει χρησιμοποιησει τα super kill κιτρινα 33γρ. και τα μαυυρα 33,5γρ. ευχαριστω πολυ
Εχω ριξει τα κιτρινα! Παρα πολυ καλα και σε χαμηλες θερμοκρασιες με υγρασια. Για τα μαυρα μονο οτι ακουω οτι θεωρουνται τα καλυτερα φυσιγγια του Καραμανιδη. Για τσιχλες τα προοριζεις?

θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας αν καποιος εχει χρησιμοποιησει τα super kill κιτρινα 33γρ. και τα μαυυρα 33,5γρ. ευχαριστω πολυ
Το κίτρινο φέτος το δοκίμασα σε δύσκολες συνθήκες υγρασίας...αρκετά καλό....το μαύρο γαμ..... Θερίζει ήθελα να πω!

Κοκκινο kill32 6.40.αν ψαχνεις σε αυτη τη χρηματικη κατηγορια φορτωσε τοtsihla 33gr καλυτερο απο το κοκκινο τιμη 6.5
Αλλο
Κοκκινο kill32 6.40.αν ψαχνεις σε αυτη τη χρηματικη κατηγορια φορτωσε τοtsihla 33gr καλυτερο απο το κοκκινο τιμη 6.5
Άλλο είδος φυσιγγίου!

Αλλο

Άλλο είδος φυσιγγίου!
Λιακο τα πραγματα ειναι απλα φορτωνεις μαυρα super kill 33.5 που μαμανε σε ολες τις καιρικες συνθηκες και τελειωσες....
Αξιζει να δωσεις στη κουτα των 10 8 ευρω παρα να γαμωσταυριζεις στα καρτερια.
Εκει εχω καταληξει αλλα κανω και πειραματα αγοραζοντας και αλλα..

Λιακο τα πραγματα ειναι απλα φορτωνεις μαυρα super kill 33.5 που μαμανε σε ολες τις καιρικες συνθηκες και τελειωσες....
Αξιζει να δωσεις στη κουτα των 10 8 ευρω παρα να γαμωσταυριζεις στα καρτερια.
Εκει εχω καταληξει αλλα κανω και πειραματα αγοραζοντας και αλλα..
Να πω ότι διαφωνώ?θα ήταν τεράστιο ψέμα...αν και να ξέρεις πως και το κίτρινο μου πήγε πολύ καλά....σε πολύ δύσκολες συνθήκες...ήταν και ο Μάνος μάρτυρας!

Πυριτιδα νεας τεχνολογιας.....asking. τι εννοεις ρε μεγαλε ?
Μεσαίας γόμωσης φυσίγγιο στα33,5 γραμμάρια. Ιδανικό για όλα τα όπλα. Οάριστος καταμερισμός των σκαγιών, η μεγάλη δραστικοτητά του και στις πλέον ακραίες καιρικές συνθήκες το καθιστούν ασυναγώνιστο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΚΑΓΙΑ : Νο 2 ΕΩΣ 10

ΚΑΛΥΚΑΣ : 12/70/16

ΧΡΩΜΑ : ΜΑΥΡΟ

ΠΥΡΙΤΙΔΑ : ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Προτεινόμενα Θηράματα

Τσίχλα

Λαγός

Τρυγόνι

Μπεκάτσα

Υδρόβια

Πυριτιδα νεας τεχνολογιας.....asking. τι εννοεις ρε μεγαλε ?
Μεσαίας γόμωσης φυσίγγιο στα33,5 γραμμάρια. Ιδανικό για όλα τα όπλα. Οάριστος καταμερισμός των σκαγιών, η μεγάλη δραστικοτητά του και στις πλέον ακραίες καιρικές συνθήκες το καθιστούν ασυναγώνιστο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΚΑΓΙΑ : Νο 2 ΕΩΣ 10

ΚΑΛΥΚΑΣ : 12/70/16

ΧΡΩΜΑ : ΜΑΥΡΟ

ΠΥΡΙΤΙΔΑ : ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Προτεινόμενα Θηράματα

Τσίχλα

Λαγός

Τρυγόνι

Μπεκάτσα

Υδρόβια
Τι δεν καταλαβαίνεις? Αφού το λεει. ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ