Πυριτιδα νεας τεχνολογιας.....asking. τι εννοεις ρε μεγαλε ?
Μεσαίας γόμωσης φυσίγγιο στα33,5 γραμμάρια. Ιδανικό για όλα τα όπλα. Οάριστος καταμερισμός των σκαγιών, η μεγάλη δραστικοτητά του και στις πλέον ακραίες καιρικές συνθήκες το καθιστούν ασυναγώνιστο.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΣΚΑΓΙΑ : Νο 2 ΕΩΣ 10
ΚΑΛΥΚΑΣ : 12/70/16
ΧΡΩΜΑ : ΜΑΥΡΟ
ΠΥΡΙΤΙΔΑ : ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Προτεινόμενα Θηράματα
Τσίχλα
Λαγός
Τρυγόνι
Μπεκάτσα
Υδρόβια
Ο Μανδηλαράς ετοιμάζει προσφορά 32γρ στα €6 .buy.
Μάθε παιδί μου γράμματα...όταν η υγρασία είναι με την μορφή νερού το ποσοστό είναι στο 100%...ψάξε λίγο!!Μαγκες η υγρασία που λεει ο Ηλίας ηταν πραγματικά πανω απο 90%, μπορει να μην ηταν πάγος αλλα την έβλεπες ενώ έσταζαν τα παντα!
Μάθε παιδί μου γράμματα...όταν η υγρασία είναι με την μορφή νερού το ποσοστό είναι στο 100%...ψάξε λίγο!!
https://el.wikipedia.org/wiki/Υγρασία_ατμόσφαιρας
"Όταν η σχετική υγρασία είναι 100% τότε η ατμόσφαιρα είναι κεκορεσμένη δηλαδή πλήρης υδρατμών μη δυνάμενη να συγκρατήσει άλλους."
Κ εγω αναθεωρησα... Δεν θα ξεχασω μια μερα μετα απο βραδινη βροχη σε τσιχλες σε ποταμια που το γυρισε σε παγο με θερμοκρασια -3... Τα μισα εσταζαν κ τα αλλα μισα ηταν παγωμενα... Οι πιο δυσκολες συνθηκες για μενα για τα φυσιγγια, παγος με υγρασια...Τα ίδια ακριβώς έλεγα και γω, αφού την κυνηγαγα αποκλειστικά για δέκα χρόνια σερί, αναθεώρησα όμως μόλις έριξα τα Ωμέγα του Αγγελόπουλου. Τελικά δεν έχει σημασία η μπαρούτι αλλά το φυσιγγι.
Θεμα στισηματοσ είναι φιλε μου η ακουιλα τα παει περίφημα και στην υγρασίαΚαι υπόψιν η aquila στην υγρασία είναι για τα κλάματα,και από τις πιο ασταθείς πυρίτιδες
Αρη, σε αυτές τις συνθήκες δεν θα ηταν καλύτερα τα Concord , με MB32 ?? Αν θυμάμαι καλά , αυτά προτείνει ο ίδιος κατασκευαστής για δύσκολες καιρικές συνθήκες .xm.παγος με υγρασια...Τα ωμεγα θεριζαν, επαθα κ εγω κ η παρεα πλακα με την αποδοση......
2-3 φορές που πήγα μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι συζητήσιμος στις τιμές ανάλογα την ποσότητα. Για ποσότητα σκέφτεται αυτή την τιμή;Ο Μανδηλαράς ετοιμάζει προσφορά 32γρ στα €6 .buy.
Αυτος με την βελτιωμενη ΜΒ32
2-3 φορές που πήγα μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι συζητήσιμος στις τιμές ανάλογα την ποσότητα. Για ποσότητα σκέφτεται αυτή την τιμή;
Αυτό είναι ρε γαμώτο που με τσαντίζει στους Ελληνες βιοτέχνες ... Το ότι κάθε χρονιά είναι λαχείο η νέα παρτίδα ... Ασε που πολλοί ανάμεσα τους και ο "Κουτουμάνος" μέσα στη χρονιά αλλάζουν συνταγή ανάλογα με την εποχή στο ίδιο φυσίγγι.... Φετος δεν εχω παρει ακομα τιποτα, δεν ξερω τι λενε...
Δεν παίζει αυτό που λες,η aquila κάνει μόνο για καλούς ξηρούς καιρούς!!Θεμα στισηματοσ είναι φιλε μου η ακουιλα τα παει περίφημα και στην υγρασία
Ωραια πολυ καλα ιδιογομωτησ εισαι... γιατι αν είσαι Πρέπει να ξανα αρχίσεισ απο την Αρχή..αν οχι δικιολογεισαιΔεν παίζει αυτό που λες,η aquila κάνει μόνο για καλούς ξηρούς καιρούς!!
Ωραια πολυ καλα ιδιογομωτησ εισαι... γιατι αν είσαι Πρέπει να ξανα αρχίσεισ απο την Αρχή..αν οχι δικιολογεισαι
.xm.πίστευε οτι θελησ δημοκρατία εχουμε ολλεσ η γνωμεσ δεκτεσ...Γράψε μας δημοσίως το σετ απ που γεμίζεις με aquila και πάει στην υγρασία!!όχι εδώ, στο ανάλογο τοπικ!!!