Προσφορές-Τιμές

Εγώ πάλι απορώ πως έρχονται τα ιταλικά πιο φθηνά και οι δικοί μας δεν μπορούν να προσφέρουν ένα οικονομικό φυσιγγι στα 28 -30 γρ ?
Απλη φορολογια ειναι,ποσο φορο πληρωνει η ξενη εταιρια κ ποσο οι Ελληνικες;

Απλη φορολογια ειναι,ποσο φορο πληρωνει η ξενη εταιρια κ ποσο οι Ελληνικες;
Δεν νομίζω να είναι μόνο η φορολογία Μανώλη και τα ξένα λογικά θα έχουν τα μεταφορικά στην τιμή τούς και παλι έρχονται πιο φτηνά.

Η Ιταλια για παραδειγμα εχει 22% ΦΠΑ
Φορο για τις επιχειρησεις 16,2% μονο
Κ εχει πολυ μεγαλυτερη αγορα απο της Ελλαδας, στην Ιταλια οι κυνηγι ηταν 800000 κ πλεον κοντευουν το 1000000 κ στην Ελλαδα να ειμαστε 300000 ( στοιχεια 2007 )
Επισης το ΦΠΑ σε μας ειναι 24%
Κ φορος επιχειρησης 26% κ με προκαταβολη φορου για την επομενη χρονια,δηλαδη 126%
Τελος η Ιταλια εχει πολυ μεγαλες εξαγωγες κ το βασικοτερο τις μεγαλυτερες εταιριες στην Ευρωπη, λου βγαζουν δικες τους πυριτιδες,ενω οι δικοι μας τις αγοραζουν,πως να ανταγωνωστει ο Ελληνας τετοιους κολλοσους;
Συγκεκριμενα ξερω πως η B&P στην Ιταλια εχει μεγαλυτερες τιμες για τα φυσιγγια της απο οτι τα δινει σε μας,στα περισσοτερα σχεσον 2πλασιες τιμες,σε μας λογω ανταγωνισμου τα στελνουν σε χαμηλοτερες τιμες
Προσωπικα αυτο πιστευω

Η Ιταλια για παραδειγμα εχει 22% ΦΠΑ
Φορο για τις επιχειρησεις 16,2% μονο
Κ εχει πολυ μεγαλυτερη αγορα απο της Ελλαδας, στην Ιταλια οι κυνηγι ηταν 800000 κ πλεον κοντευουν το 1000000 κ στην Ελλαδα να ειμαστε 300000 ( στοιχεια 2007 )
Επισης το ΦΠΑ σε μας ειναι 24%
Κ φορος επιχειρησης 26% κ με προκαταβολη φορου για την επομενη χρονια,δηλαδη 126%
Τελος η Ιταλια εχει πολυ μεγαλες εξαγωγες κ το βασικοτερο τις μεγαλυτερες εταιριες στην Ευρωπη, λου βγαζουν δικες τους πυριτιδες,ενω οι δικοι μας τις αγοραζουν,πως να ανταγωνωστει ο Ελληνας τετοιους κολλοσους;
Συγκεκριμενα ξερω πως η B&P στην Ιταλια εχει μεγαλυτερες τιμες για τα φυσιγγια της απο οτι τα δινει σε μας,στα περισσοτερα σχεσον 2πλασιες τιμες,σε μας λογω ανταγωνισμου τα στελνουν σε χαμηλοτερες τιμες
Προσωπικα αυτο πιστευω
Μανώλη δεν αντιλέγω φίλε, αν και δεν είμαι Ελλάδα αυτή την στιγμή οπότε κατέβω θα προτιμήσω φυσίγγια από δύο ελληνικές μικρές εταιρείες που έχω ξεχωρίσει και ας είναι ακριβότερα. Δεν πιστεύω όμως μια μικρή ιταλική βιοτεχνία να έχει δικά της υλικά τα αγοράζουν και αυτοί όπως τους δικούς μας ίσως φθηνότερα? Αυτό που θέλω να πω για τούς δικούς μάς είναι ότι άνετα θα μπορούσαν να φτιάξουν ένα οικονομικό φυσιγγι (Όχι φθηνό εννοώ μάπα) και να το προσθέσουν στην γκάμα τούς, κοιτάω συχνά τις τιμές στα δικά μάς 6,80 € τα φθηνά και ανεβαίνει η ταρίφα.

Μανώλη δεν αντιλέγω φίλε, αν και δεν είμαι Ελλάδα αυτή την στιγμή οπότε κατέβω θα προτιμήσω φυσίγγια από δύο ελληνικές μικρές εταιρείες που έχω ξεχωρίσει και ας είναι ακριβότερα. Δεν πιστεύω όμως μια μικρή ιταλική βιοτεχνία να έχει δικά της υλικά τα αγοράζουν και αυτοί όπως τους δικούς μας ίσως φθηνότερα? Αυτό που θέλω να πω για τούς δικούς μάς είναι ότι άνετα θα μπορούσαν να φτιάξουν ένα οικονομικό φυσιγγι (Όχι φθηνό εννοώ μάπα) και να το προσθέσουν στην γκάμα τούς, κοιτάω συχνά τις τιμές στα δικά μάς 6,80 € τα φθηνά και ανεβαίνει η ταρίφα.
Σ' αυτο συμφωνω κ εγω,αλλα ποιος θα το κανει;ποιες ειναι οι 2 εταιριες που προτιμας;να μαθαινουμε κ εμεις οι νεοι

Σ' αυτο συμφωνω κ εγω,αλλα ποιος θα το κανει;ποιες ειναι οι 2 εταιριες που προτιμας;να μαθαινουμε κ εμεις οι νεοι
Κανένας ίσως και όσο βλέπουν ότι αδειάζουν τα ράφια δεν νομίζω να γίνει.
Φίλε Μάνο δεν έχω δοκιμάσει ο ίδιος όμως από τα λεγόμενα της παρέας εδώ θα δοκιμάσω τα alectoris του Μητσακου, και τα Oscar gold σε διάφορα γραμμάρια δεν αλλάζουν τα υλικά τούς κάθε τρεις και λίγο και σπάνια θα ακούσεις παράπονα για τούς συγκεκριμένους.

Ίσως είναι η καλύτερη για τα φετινα δεδομένα το έχω δει μέχρι 8.80
Πέρσυ το είχα πάρει απο τοπικό καταστημα 7.40 το θέμα είναι οτι στο κρύο είναι θάνατος !!!
t0Zq4Or.jpg

Άκουσα ότι πήραν 8% αύξηση το κιλό τα σκάγια από 1/11...εαν διασταυρωθεί και από άλλον,ας το αναφέρει.Αν είναι ορθή η πληροφορία,οι ιδιογομωτές που προμηθεύονται από τον Μαυρούλη,φυσιολογικά θα δώσουν μια ανατίμηση στα φυσίγγια τους.
Ήδη τα OSCAR Gold πήραν μια αύξηση...

Back