Manos
Staff member
Mε τις τοσες πολλες τσιχλες που χει φετος, να δω τι θα τα κανουν τα ηδη υπερτιμημενα φυσιγγια τους
Ας μην απαντήσουμε καλύτερα, ξέρουν τι θα τα κάνουν!
Mε τις τοσες πολλες τσιχλες που χει φετος, να δω τι θα τα κανουν τα ηδη υπερτιμημενα φυσιγγια τους
Άκουσα ότι πήραν 8% αύξηση το κιλό τα σκάγια από 1/11...εαν διασταυρωθεί και από άλλον,ας το αναφέρει.Αν είναι ορθή η πληροφορία,οι ιδιογομωτές που προμηθεύονται από τον Μαυρούλη,φυσιολογικά θα δώσουν μια ανατίμηση στα φυσίγγια τους.
Ήδη τα OSCAR Gold πήραν μια αύξηση...
Ο τόνος είναι το σωστό.Λάθος μου...σόρυΆκουσα ότι πήραν 8% αύξηση το κιλό τα σκάγια από 1/11...εαν διασταυρωθεί και από άλλον,ας το αναφέρει.Αν είναι ορθή η πληροφορία,οι ιδιογομωτές που προμηθεύονται από τον Μαυρούλη,φυσιολογικά θα δώσουν μια ανατίμηση στα φυσίγγια τους.
Τι λάθος βρε Διαμαντή ;;; Ποσοστό έγραψες, δεν έγραψες ευρώ ... τι στο κιλό, τι στον τόνο ... Αύξηση 8% στον τόνο, 8% είναι και στο κιλό !!!Ο τόνος είναι το σωστό.Λάθος μου...σόρυ
Πες μας και άλλες απόψεις σου είναι πολύ ενδιαφέρουσες....κρεμωμαστε από τα χείλη σου.ghe.Παρδαλακειον-Διαφημιση .
Άκουσα ότι πήραν 8% αύξηση το κιλό τα σκάγια από 1/11...εαν διασταυρωθεί και από άλλον,ας το αναφέρει.Αν είναι ορθή η πληροφορία,οι ιδιογομωτές που προμηθεύονται από τον Μαυρούλη,φυσιολογικά θα δώσουν μια ανατίμηση στα φυσίγγια τους.
Σήμερα το πρωι το είδα στο facebook . Δεν αναφερω όνομα γιατί θα κατηγορηθω και εγώ για διαφήμιση !
Παρδαλακης αν κρίνω από την ταμπέλα!Σήμερα το πρωι το είδα στο facebook . Δεν αναφερω όνομα γιατί θα κατηγορηθω και εγώ για διαφήμιση !
Μετα λένε να στηριξουμε τα τοπικά καταστήματα ... Το Σάββατο πήγα να πάρω ενα κουτί απο τοπικό καταστημα και νόμιζα οτι ηταν γεμισμένα με χρυσάφι ... Τα συγκεκριμένα τα είχε 9€ έφυγα με το πιο φτηνό lambro tordo 32 στα 7.70€ .... Θα κανει καιρό να με ξανά δει .
Ναι απο αυτον είναι η φωτογραφίαΠαρδαλακης αν κρίνω από την ταμπέλα!
Το ξέρω γιατί συχνάζω εκεί!Ναι απο αυτον είναι η φωτογραφία
Σε ποιά περιοχή ήταν το τοπικό κατάστημα που αναφέρεις;Σήμερα το πρωι το είδα στο facebook . Δεν αναφερω όνομα γιατί θα κατηγορηθω και εγώ για διαφήμιση !
Μετα λένε να στηριξουμε τα τοπικά καταστήματα ... Το Σάββατο πήγα να πάρω ενα κουτί απο τοπικό καταστημα και νόμιζα οτι ηταν γεμισμένα με χρυσάφι ... Τα συγκεκριμένα τα είχε 9€ έφυγα με το πιο φτηνό lambro tordo 32 στα 7.70€ .... Θα κανει καιρό να με ξανά δει .
Στην Ναξο είναι ... Όταν άκουσα την τιμή με έπιασαν τα γέλια του είπα ρε μεγάλε μολύβι έχουν μέσα όχι χρυσο και.αρχισε τα γνωστά αυξήσεις ,έτσι μου έρχονται απο πανω κτλ .... Αλλά όταν υπαρχουν 2-3 καταστήματα σε ολόκληρο νησί αυτά συμβαίνουν ...Σε ποιά περιοχή ήταν το τοπικό κατάστημα που αναφέρεις;
Το ξέρω οτι έχει καλες τιμες ίσως έχει και τις καλύτερες! Και έτσι πρεπει να είναι οι σωστοί επαγγελματίες !Πάντως χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση,επειδή από εκεί ψωνίζω εγώ, για την ώρα ακόμη έχει πολύ καλές τιμές.Τσεκαρισμένο με πολλά άλλα καταστήματα του έιδους. Γι'αυτό έχει και δουλειά...
Δυστυχώς είμαστε μακρια αλλιως αν ήθελες tordo πορτοκαλί εδω μας κανει τιμη στη κούτα των 20 6,40 απο 6,90 απο κει που ψωνιζω αλλα δε νομιζω οτι θα συμφέρει με τα μεταφορικαΈχω ενα φιλαρακι που πάμε παρέα για κυνήγι θα φωρτωσουμε μαζί έτσι μοιραζομαστε και μεταφορικά και συμφέρει ακόμη περισσότερο . Το έχουμε ξανά κανει σιγά μην δίνω 7.70€ για τσίχλες !!!
Σου αρέσουν τα συγκεκριμένα Γιούρι?Δυστυχώς είμαστε μακρια αλλιως αν ήθελες tordo πορτοκαλί εδω μας κανει τιμη στη κούτα των 20 6,40 απο 6,90 απο κει που ψωνιζω αλλα δε νομιζω οτι θα συμφέρει με τα μεταφορικα
Τα περυσινα μαμουσανε και ηταν παντός καιρου.φέτος φοβηθηκα με τις αλλαγές στη gm3 και δεν πηρα.μεθαύριο θα παρω 3 κουτάκια για δοκιμή κι αν μ αρέσουν θα χτυπησω κιβωτιο.έχει καλα υλικά το συγκεκριμένο ηλιαΣου αρέσουν τα συγκεκριμένα Γιούρι?
Παλιότερα το χρησιμοποιούσα και στα τρυγόνια σκέψου...αλλά πλέον ούτε από μακρυά...δοκίμασε και από μικρότερους βιοτέχνες φυσίγγια...υπάρχουν αξιόλογα ρε φίλε!Τα περυσινα μαμουσανε και ηταν παντός καιρου.φέτος φοβηθηκα με τις αλλαγές στη gm3 και δεν πηρα.μεθαύριο θα παρω 3 κουτάκια για δοκιμή κι αν μ αρέσουν θα χτυπησω κιβωτιο.έχει καλα υλικά το συγκεκριμένο ηλια