Προσφορές-Τιμές

οντος η τιμη πολυ καλη , αλλα διασπορας ν 6 και ν 5 που μπωρει να τα ρηξεις , που περα απο τα 20 μετρα θα εχουν ασχημη κατανομη , που μεχρη τα 20 μετρα ακομα και 9αρι με καλυτερη κατανομη μπωρει να καταβαλη ακομα και λαγο , η οτηδηποτε θυραμα που κυνηγιετε με 6αρια και 5αρια

εαν δεν κανουν πολυ μεγαλη διασπορα , καλα θα ειναι , και για να μην δουλευει τοσο πολυ ο διασπορεας , καλα ειναι να ρηχνοντε με ανοιχτα τσοκ οστε να μην πιεζετε ο διασπορεας και αντιδρα αναποδα οπως θα αντιδραση με φουλ τσοκ , εξαρτατε βεβεα και απο τον τυπο του διασπορεα που θα εχουν

Τυχαία βρήκα στο Ίντερνετ προσφορές σε φυσίγγια απο καταστημα της Αθήνας λογο "black friday" RC32 70€ nsi sipe 32 69€ lambro euromix31 60€ lambro tordo 32 62€ ( οι τιμές αφορούν κούτα που περιέχει 10 κουτιά ) λέω να φορτωσω μια κούτα rc32 μιας και καλύτερη τιμή δεν έχω βρει ! Αν δεν θεωρείται διαφήμιση να βάλω το κατάστημα . Ίσως να έχει και σε άλλα προσφορές δεν ρωτησα .

Τυχαία βρήκα στο Ίντερνετ προσφορές σε φυσίγγια απο καταστημα της Αθήνας λογο "black friday" RC32 70€ nsi sipe 32 69€ lambro euromix31 60€ lambro tordo 32 62€ ( οι τιμές αφορούν κούτα που περιέχει 10 κουτιά ) λέω να φορτωσω μια κούτα rc32 μιας και καλύτερη τιμή δεν έχω βρει ! Αν δεν θεωρείται διαφήμιση να βάλω το κατάστημα . Ίσως να έχει και σε άλλα προσφορές δεν ρωτησα .
παρε κατι αλλο.απ αυτα κανενα

Πες το μαγαζί δεν τρέχει....;)

Εγώ από τον ίδιο πήρα σήμερα μια κουτα, η μισή λαμπρό κίτρινο #8 προς 5,7€/κουτι και η άλλη μισή Mezzo κίτρινο 6€/κουτι σύνολο 58,5€ και με 2€ μεταφορικά θα πάνε σπίτι στο χωριό. Τα αναμένει η μάνα αύριο το πρωί. Έκλεισα για φέτος και όπως τα βλέπω θα μείνουν και για του χρόνου

Εγώ από τον ίδιο πήρα σήμερα μια κουτα, η μισή λαμπρό κίτρινο #8 προς 5,7€/κουτι και η άλλη μισή Mezzo κίτρινο 6€/κουτι σύνολο 58,5€ και με 2€ μεταφορικά θα πάνε σπίτι στο χωριό. Τα αναμένει η μάνα αύριο το πρωί. Έκλεισα για φέτος και όπως τα βλέπω θα μείνουν και για του χρόνου
Τι λες μωρέ...θα σου φτάσει μόνο μια κούτα....μου είπε θα μου απαντήσει αύριο για τα φυσίγγια συν κάτι μποτάκια που τον ρωτησα

Φίλε Πέρσι τα Χριστούγεννα 9 κυνήγια έκανα (πολλά πλέον για τον χρόνο μου) και πρέπει να έριξα 10 κουτιά φυσιγγια Μαξ. Και ειχε και πουλιά. Φέτος θα κυνηγησω λιγότερο προβλέπω και δεν έχει πουλιά. Πιστεύω τα μισά θα μείνουν. Και έχω ήδη και τρία κουτιά στην Πάτρα

Back