Προσφορές-Τιμές

Νομίζω ότι κάτι παίζεται μήπως βάζοντας το ταχυδρομικο κωδικο κανει υπολογισμο βση βαρους με κουριερ και βγαινει αυτο το μεγάλο ποσό θα το ρωτήσω τη Δευτέρα και θα δω και αν είναι να του πω να στείλε ο Αθήνα και βλέπουμε και πάλι ευχαριστώ!
Μπορεί.Αν δεν μιλήσεις τηλεφωνικώς μη βασίζεσαι......

Τωρα είδα οτι το έκανες ήδη.Αν τα παραγγείλεις πες μου.Δουλεύω κοντά στα πρακτορεία και ειναι εύκολο να τα πάρω και να στα στείλω αν υπάρχει προβλημα .

Μίλησα με το κατάστημα είναι άλλες οι χρεώσεις τελικά για Αθήνα όντως δωρεάν
Τελικά δε πρέπει να βασίζεται στα σάιτ πρέπει να βλέπεις και να παίρνεις τηλέφωνο 3 κουτιά μόνο fibre είχαν μείνει

Καλά έκανες φίλε μου. Γι'αυτό έγραψα ότι μπορεί να έχει και πράγματα που δεν έχει προλάβει καν να τα ανεβάζει στην σελίδα του. Εγώ πήρα ένα παντελόνι που δεν υπήρχε στο σάιτ ;)

Τα φυσίγγια ήρθαν είχε μόνο 3 κουτιά fibre και μου κανε προσφορά στην ίδια τιμή 5 κουτιά percoso 7αρια που είχε σύνολο 64 ευρώ συν 3ευρω τα μεταφορικά με το πρακτορείο από Αθήνα για εδώ νομίζω πάρα πολύ καλή τιμη ευχαριστώ και από δω το Δημήτρη το Ζολώτα για την εξυπηρέτηση!

Τα φυσίγγια ήρθαν είχε μόνο 3 κουτιά fibre και μου κανε προσφορά στην ίδια τιμή 5 κουτιά percoso 7αρια που είχε σύνολο 64 ευρώ συν 3ευρω τα μεταφορικά με το πρακτορείο από Αθήνα για εδώ νομίζω πάρα πολύ καλή τιμη ευχαριστώ και από δω το Δημήτρη το Ζολώτα για την εξυπηρέτηση!
Φοβερό φυσιγγι!.. καλοριχτα!

Να δω που θα τα ρίξεις...,χαχαχα. Μάζευε πάντως,ίσως πάμε στην Βουλγαρία για φάσσες:D:D

Να δω που θα τα ρίξεις...,χαχαχα. Μάζευε πάντως,ίσως πάμε στην Βουλγαρία για φάσσες:D:D
Μη στεναχωριεσε και θα τα ριξω εγω γερος να μαι.sarcastic.
Δε θα τα ριξω και μονοχρονης λες να χαλασουν?η εχουν ημερομηνια ληξης.big smile.

Ειδατε την προσφορα του καλκ για τα fed target load?? Απο 10 στα 8,9. Για τα συγγεκριμενα ειχα ρωτησει μου φαινεται και παλαιοτερα και ελαβα απαντηση για ισπανικη κατασκευη. Αν ξερετε κατι ακομα δεκτο

Ειδατε την προσφορα του καλκ για τα fed target load?? Απο 10 στα 8,9. Για τα συγγεκριμενα ειχα ρωτησει μου φαινεται και παλαιοτερα και ελαβα απαντηση για ισπανικη κατασκευη. Αν ξερετε κατι ακομα δεκτο
Αλήθεια;γιατί σκεφτόμουν να του κάνω 1 παραγγελία με αυτά κ με τα hi brass

Εκτός από τον Νικολι τα έχει ρίξει κανείς να μας πει τη γνώμη του για τα target load;

Τρομερά μαλακό στην ανάκρουση έκανε τα πιάτα κοντά μακριά σκόνη. Δεν ρίξαμε αλλά δεν υπήρχε λόγος. Θα τα δει ο Γιώργος στο κυνήγι και θα μας πει την γνώμη του.
Η δική μου γρήγορη γνώμη είναι ότι με την σταθερότητα της πυρίτιδας και των υλικών το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.
Το μόνο αρνητικό η τριπλάσια τιμή τους στην Ελλάδα.

Back