Δεν τα φέρνει αυτά Παύλο.τα Imperial Maxam τα έχουμε βρεί Αθήνα σε κάποιο άλλο κατάστημα εκτός Καλκαντζάκο ;
Σίγουρα 1000% μπερδεύτηκε.του έστειλα χθες την φώτο και μου ειπε ότι τα έχει σε 32 και 34,,,λες να μπερδευτηκε και να εννοούσε τα μαιμουδιάρικα ;
Νομίζω τα άλλα έχει Παύλο!του έστειλα χθες την φώτο και μου ειπε ότι τα έχει σε 32 και 34,,,λες να μπερδευτηκε και να εννοούσε τα μαιμουδιάρικα ;
!Για την μείωση των τιμών φέρουν μεγάλη ευθύνη και ΜΠΡΑΒΟ τους ο ρουμελιωτης και ο φάντομ κυρίως.. οι άνθρωποι αυτοί έπεσαν στην αγορά με τα μούτρα και με φυσιγγια που πραγματικά αξίζουν το κάθε ευρώ που πωλούνται και ξύπνησαν πολλούς κυνηγούς που έτρωγαν το σανό που έριχναν εδώ και αρκετο καιρό οι ειδικοί, για ειδικά φυσιγγια και τιμές πάνω από 8 και 9 ευρώ για φυσιγγια 30 γραμμάριων...
Ετσι ειναι ακριβωςΓια την μείωση των τιμών φέρουν μεγάλη ευθύνη και ΜΠΡΑΒΟ τους ο ρουμελιωτης και ο φάντομ κυρίως.. οι άνθρωποι αυτοί έπεσαν στην αγορά με τα μούτρα και με φυσιγγια που πραγματικά αξίζουν το κάθε ευρώ που πωλούνται και ξύπνησαν πολλούς κυνηγούς που έτρωγαν το σανό που έριχναν εδώ και αρκετο καιρό οι ειδικοί, για ειδικά φυσιγγια και τιμές πάνω από 8 και 9 ευρώ για φυσιγγια 30 γραμμαριων...
Μπράβο στους δυο Ελληνες κατασκευαστές.Για την μείωση των τιμών φέρουν μεγάλη ευθύνη και ΜΠΡΑΒΟ τους ο ρουμελιωτης και ο φάντομ κυρίως.. οι άνθρωποι αυτοί έπεσαν στην αγορά με τα μούτρα και με φυσιγγια που πραγματικά αξίζουν το κάθε ευρώ που πωλούνται και ξύπνησαν πολλούς κυνηγούς που έτρωγαν το σανό που έριχναν εδώ και αρκετο καιρό οι ειδικοί, για ειδικά φυσιγγια και τιμές πάνω από 8 και 9 ευρώ για φυσιγγια 30 γραμμαριων...
Γιατι ρε παιδια πρεπει να τα ...αφαλοκοψουμε για να το βρούμε;τα imperial spain ειναι φοβερα φυσιγγια ολοι η σειρα αλλα δυστηχως παυλο ο μονος που εισαι σιγουρος ειναι ο καλκατζακος,, απο οπουδηποτε αλλου θα πρεπει να κοιτας τον συγκεντρωτηρα για να δεις να εισαι σιγουρος οτι ειναι το ισπανικο.