Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
αναφέρομαι σε οποιοδήποτε μηχανισμό πήρε αυτή την απόφαση
αν έχει συμμετοχή η κυβέρνηση η όχι ας το αποδείξει κι αυτή και τα υπόλοιπα κόμματα βεβαίως βεβαιως

Το καταπτυστο Βίκτωρα πάει στους βουλευτές και στον θεσμό που αντιπροσωπεύουν.
Ανθρωπάκια που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα

Μην γκρινιάζετε, η τελευταία μας ΕΛΠΙΔΑ ήταν ο Σύριζα. :D
Θα τρίζουν τα κόκαλα όσων σκλάβων παγκοσμίως επαναστάτησαν για την ελευθερία τους ... .sarcastic.

Αποκλείστηκαν στις Ράχες Φθιώτιδας οδηγοί από την χιονόπτωση και όλοι οι κρατικοί υπάλληλοι κατηγόρησαν την εταιρία συντήρησης της Εθνικής οδού για ανεπάρκεια. Όταν βρε πούστηδες αναθέτατε στο όνομα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας τα έργα στον συγκεκριμένο ανεπαρκή εργολάβο και σε κάθε ανεπαρκή, εκ των υστέρων εργολάβο, γιατί δεν ελέγξατε πρώτα την επάρκεια ή την ανεπάρκεια του;
Γιατί δεν τον βάλατε να τρέξει μια παρόμοια άσκηση σε ανάλογες συνθήκες για να δείτε αν πληρεί τις προϋποθέσεις; Μήπως απλά στον διαγωνισμό έκανε την χαμηλότερη προσφορά και μήπως απλά έδωσε το μεγαλύτερο δωράκι; Λέω μήπως;
Εργολάβοι, αναθέτες και ανάδοχοι, όλα βρωμάνε και ζέχνουν ...

http://news247.gr/eidiseis/oikonomi...s-3-ekat-eyrw-stoys-ergazomenoys.3841831.html
Ο μοναδικός... κοβει τις δικαιολογιες για ολους τους υπολοιπους..
Χαμηλών τόνων επιχειρηματίας , χωρίς πρωτοσέλιδα στα μπουζούκια , χωρίς υπερβολές και επιδείξεις πλούτου.
Είναι γνωστό ότι η οικογένεια διαβιώνει στην τοπική κοινωνία (Καλαμάτα) , στη κυριολεξία, σεμνά & ταπεινά και είναι σχεδόν απαρατήρητη .
Δεν είναι όμως μόνο ο Καρέλιας , απλά αυτός τυγχάνει να αναφέρεται κάθε χρόνο από τους δημοσιογράφους .Είναι πολλοί οι Ελληνες επιχειρηματίες που ξέφυγαν από τον φαύλο κύκλο του πλουτισμού και από την μανία της αύξησης της περιουσίας τους εις βάρος των εργαζόμενων τους
Υπάρχουν αρκετοί επιτυχημένοι επιχειρηματίες που έχουν αναπτύξει "οικογενειακή" σχέση με τους εργαζόμενους, αμείβοντας τους και με πριμ (εκτός του βασικού μισθού) ανάλογα με την κερδοφορία της επιχείρησης.

Αποκλείστηκαν στις Ράχες Φθιώτιδας οδηγοί από την χιονόπτωση και όλοι οι κρατικοί υπάλληλοι κατηγόρησαν την εταιρία συντήρησης της Εθνικής οδού για ανεπάρκεια. Όταν βρε πούστηδες αναθέτατε στο όνομα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας τα έργα στον συγκεκριμένο ανεπαρκή εργολάβο και σε κάθε ανεπαρκή, εκ των υστέρων εργολάβο, γιατί δεν ελέγξατε πρώτα την επάρκεια ή την ανεπάρκεια του;
Γιατί δεν τον βάλατε να τρέξει μια παρόμοια άσκηση σε ανάλογες συνθήκες για να δείτε αν πληρεί τις προϋποθέσεις; Μήπως απλά στον διαγωνισμό έκανε την χαμηλότερη προσφορά και μήπως απλά έδωσε το μεγαλύτερο δωράκι; Λέω μήπως;
Εργολάβοι, αναθέτες και ανάδοχοι, όλα βρωμάνε και ζέχνουν ...
Μεγαλυτερη κομπινα απο την γεφυρα του Αντιριου δεν υπαρχει
Περασα προχθες ερχομενος απο τα Ιωαννινα και πληρωσα 13.20 ευρω
Ποιος ο λογος ?
Τι μου προσφερουν ?
Την θεα την θαλασσα ?
Εχω διανυσει εναν κολοδρομο μεσα στην λακουβα και στην γλιτσα της ασφαλτου για 2 ωρες απο τα Ιωαννινα και με αναγκαζεις να σου πληρωσω 13.20 για να με ξαναβαλεις σε μια καρμανιολα μεχρι την Κορινθο που μεσολαβουν και αλλα διοδια ?
Το ιδιο και στην αντιθετη κατευθυνση προς Ιωαννινα
Εχουν περασει πανω απο 10 χρονια η εταιρεια που ανελαβε το εργο δεν εχει κανει αποσβεση ?

Ποιος ο λογος ?
Τι μου προσφερουν ?
Την θεα την θαλασσα ?
Εχω διανυσει εναν κολοδρομο μεσα στην λακουβα και στην γλιτσα της ασφαλτου για 2 ωρες απο τα Ιωαννινα και με αναγκαζεις να σου πληρωσω 13.20 για να με ξαναβαλεις σε μια καρμανιολα μεχρι την Κορινθο που μεσολαβουν και αλλα διοδια ?
Εχουν περασει πανω απο 10 χρονια η εταιρεια που ανελαβε το εργο δεν εχει κανει αποσβεση ?
Ε δεν πήγαινες απο Ναύπακτο να περάσεις και απο Αράχωβα παρα διάλεξες τη μίζερη Κορίνθου Πατρών.

Γυρνώντας απο Θήβα το απόγευμα, αλατίζανε τον ήδη αλατισμένο και ΣΤΕΓΝΟ δρόμο. Οτι ναναι.

Ε δεν πήγαινες απο Ναύπακτο να περάσεις και απο Αράχωβα παρα διάλεξες τη μίζερη Κορίνθου Πατρών.

Γυρνώντας απο Θήβα το απόγευμα, αλατίζανε τον ήδη αλατισμένο και ΣΤΕΓΝΟ δρόμο. Οτι ναναι.
Αραχωβα τετοια εποχη ?
Θες να μπλοκαρω στα σοκακια της αναμεσα στα υπερμεγεθη τζιπ και στα γουναρικα που σουλατσαρουν ? .sarcastic.

Ναι, και πας στην ταβέρνα της Παναγιώτας που ειναι πολυ χαι και της δίνεις κανα δυο μπεκάτσες να στις φτιάξει γκουρμε. Τρομάζουν όλοι οι χαι πελάτες απο τον άξεστο κυνηγό, φεύγουν και έτσι έχεις το μαγαζί για πάρτη σου πριβε.:)

Ναι, και πας στην ταβέρνα της Παναγιώτας που ειναι πολυ χαι και της δίνεις κανα δυο μπεκάτσες να στις φτιάξει γκουρμε. Τρομάζουν όλοι οι χαι πελάτες απο τον άξεστο κυνηγό, φεύγουν και έτσι έχεις το μαγαζί για πάρτη σου πριβε.:)
Ας την Αραχωβα Χρυσόστομε δεν ειναι για τις γευσεις μας :)
Αμα θες για καλη μασα μονο στο Χρυσσο πριν τους Δελφους
Θα φας απο προβατινα στην σχαρα μεχρι λαχανοντολμαδες με κιμα τραγου δικο μας ανθρωπος :D .off topic.

Ποιος ο λογος ?
Τι μου προσφερουν ?
Την θεα την θαλασσα ?

Η σύμβσαη που υπέγραψε το δημόσιο ειναι για παραχώρηση μέχρι το 2039 και ....βλέπουμε.
Οσο για τον δρόμο Αντίριο -Ιωαννινα δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τετοιος δρόμος .Επικίνδυνος απο κάθε πλευρά και με ολόκληρα κομμάτια ασφάλτου να έχουν φθαρεί.Περνάς και αφήνεις τα λάστιχά σου .......αίχος !
Αντι να μπαλώσουν ,έστω λίγο ,το οδόστρωμα περιμένουν να τελειώσει η Ιονία οδός.
Φαντάσου το κόστος για να πας Γιάννενα όταν παραδοθεί ο δρόμος.Οπως το πάνε νταβαντζήδες και λήσταρχοι κυβερνήτες ,θα μας πιουν το αίμα μεχρι τελευταίας σταγόνας και εμείς όλο χαρά θα λέμε ..."παλι καλά που τελείωσε ο δρόμος και πάμε μια χαρά " .smashfrak.

Ήθελα να σας το πω πριν λίγες ημέρες αλλά το ξέχασα. Ξεκίνησαν να πληρώνονται οι αποζημιώσεις της ΑΣΠΙΣ....

Επίσης κάτι πολύ σημαντικό! Από 1.1.2016 οι ασφαλιστικές εταιρείες σχεδόν σε όλη την Ευρώπη θα λειτουργούν υπό το πλαίσιο "Φερεγγυότητα 2". Το σημαντικό είναι ότι το πλαίσιο αυτό υποχρεώνει τις ασφαλιστικές εταιρείες να κρατούν επαρκή ίδια κεφάλαια. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πολλές μικρές ασφαλιστικές θα συγχωνευτούν και πολλές θα κλείσουν! Στην Ελλάδα δεν έχει ψηφιστεί ακόμα στο κοινοβούλιο η απόφαση, θα γίνει όμως άμεσα! Επειδή αρκετές ασφαλιστικές θα έχουν πρόβλημα η Τράπεζα της Ελλάδος θα δώσει μια περίοδο χάριτος που το πιο πιθανό είναι να αντιστοιχεί σε ένα χρόνο! Η άποψή μου λόγω της δουλειάς μου είναι να πάτε σε ασφαλιστικές που να είναι δυνατές κεφαλαιακά! Επειδή εργάζομαι σε ασφαλιστική δεν θέλω να σας πω σε ποιες δημόσια για να μη πει κανείς ότι κάνω διαφήμιση.

Βασίλη μήπως ξέρεις κάτι για την "ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ";
Το χαρτοφυλάκιο της το εξαγόρασε η προηγούμενη εταιρεία που δούλευα και μάλιστα εγώ ήμουν αυτός που έτρεξε το project αυτό. Ξέρω ότι σε πολλούς πελάτες είχαμε κάνει μεγάλες εκπτώσεις στο πρώτο τους συμβόλαιο ώστε να μην έχουν σχεδόν καμία επιβάρυνση. Μιλάω μόνο για τα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου! Εκεί φυσικά οι ασφαλσιμένοι έτσι και αλλιώς δεν έχουν μεγάλο πρόβλημα γιατί είναι καλυμμένοι από το επικουρικό ταμείο. Για τους λοιπούς κλάδους δεν έχω ιδέα δυστυχώς!

Το χαρτοφυλάκιο της το εξαγόρασε η προηγούμενη εταιρεία που δούλευα και μάλιστα εγώ ήμουν αυτός που έτρεξε το project αυτό. Ξέρω ότι σε πολλούς πελάτες είχαμε κάνει μεγάλες εκπτώσεις στο πρώτο τους συμβόλαιο ώστε να μην έχουν σχεδόν καμία επιβάρυνση. Μιλάω μόνο για τα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου! Εκεί φυσικά οι ασφαλσιμένοι έτσι και αλλιώς δεν έχουν μεγάλο πρόβλημα γιατί είναι καλυμμένοι από το επικουρικό ταμείο. Για τους λοιπούς κλάδους δεν έχω ιδέα δυστυχώς!

Εγώ είχα ασφαλισμένα 2 αυτοκίνητα συν του πατέρα μου και μας είπε ο σφαλιστής τότε ότι θα μας αποζημιώσουν για τα μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα μόλις γίνει η εκκαθάριση αλλά μέχρι τώρα πάπαλα... :)

Εγώ είχα ασφαλισμένα 2 αυτοκίνητα συν του πατέρα μου και μας είπε ο σφαλιστής τότε ότι θα μας αποζημιώσουν για τα μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα μόλις γίνει η εκκαθάριση αλλά μέχρι τώρα πάπαλα... :)
Δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση! Θα τα πάρετε τα χρήματα...απλά δεν ξέρει κανείς πότε!

Status
Not open for further replies.
Back