Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετισματα λοιπον απο την βουλγαρια...κατα το "χαιρετισματα στην εξουσια" φτασαμε στο σημειο να επικροτουμε την φοροδιαφυγη..πληρωνε μαλακα ελληνα για να φοροδιαφευγουν τα λαμογια

• Like
Reactions: DrV
Φοροδιαφυγη γιατι; Πιθανοτατα να μπορει ο οποιοσδηποτε λογω ΕΕ να ανοιξει εταιρια στην Βουλγαρια για να προσφερει υπηρεσιες στην Ελλαδα.

Αυτην την τακτικη την εφαρμοσαν πολλοι ανοιγοντας εταιριες στην Βουλγαρια προσφεροντας υπηρεσιες και προιοντα στην Ελλαδα γιαυτο και οι αυτοκτονιες τα συσσιτια και τα λουκετα στην Βορεια Ελλαδα ειναι σε ανθηση

Φυσικά και μπορεί ο οποιοσδήποτε να το κάνει, δε ζούμε ευτυχώς σε Κομμουνιστικού τύπου, καθεστώς.
Το αρχικό ερώτημα που έντεχνα δεν απαντάται(αλφα γιώτα) είναι , πόσοι έχουν μείνει που στηρίζουν μέχρι τέλους, τις δημόσιες δηλώσεις τους περί "επανάστασης" ;;;;

Φυσικά και μπορεί ο οποιοσδήποτε να το κάνει, δε ζούμε ευτυχώς σε Κομμουνιστικού τύπου, καθεστώς.
Το αρχικό ερώτημα που έντεχνα δεν απαντάται(αλφα γιώτα) είναι , πόσοι έχουν μείνει που στηρίζουν μέχρι τέλους, τις δημόσιες δηλώσεις τους περί "επανάστασης" ;;;;
Δεν υπαρχουν ιδεολογιες φιλε...το χρημα πανω απ ολα τελικα...καληνυχτα

Tζιμη, εφοσον ειναι νομιμο, και το παραδεχεται και το Ελληνικο κρατος, θεωρω οτι θεμα δεν υπαρχει. Ηθικο θα ηταν εαν ο Παπακωσταντινου προσφερε αφιλοκερδως τις υπηρεσιες του, ζητωντας φυσικα να πληρωθουν μονο οι τεχνικοι και το υπολοιπο προσωπικο. 16000 στοιχισε η συναυλια αλλα δεν ηταν ολα λεφτα του τραγουδιστη.

Tζιμη, εφοσον ειναι νομιμο, και το παραδεχεται και το Ελληνικο κρατος, θεωρω οτι θεμα δεν υπαρχει. Ηθικο θα ηταν εαν ο Παπακωσταντινου προσφερε αφιλοκερδως τις υπηρεσιες του, ζητωντας φυσικα να πληρωθουν μονο οι τεχνικοι και το υπολοιπο προσωπικο. 16000 στοιχισε η συναυλια αλλα δεν ηταν ολα λεφτα του τραγουδιστη.
Ηθικο θεμα φιλε υπαρχει οταν κανεις δημοσιες δηλωσεις κ τοσα χρονια το παιζεις επαναστατης...αλλα τελικα εισαι αριστερος του κωλου στο φιναλε;)

Αν αληθεύει το ρεπορτάζ, για μένα έτσι έχουν τα πράγματα:
  1. Ο Παπ πληρώθηκε από τον Δήμο (χρήματα πολιτών-κράτους)
  2. Ο Παπ έβαλε στην τσέπη 3300 € που θα πήγαιναν στο κράτος (εφορία) σε περίπτωση που δηλωνόταν στην Ελλάδα.
  3. Το Ελληνικό κράτος έχασε από τον Παπ 3300€ που θα πήγαιναν στα λειτουργικά του έξοδα (Υγεία, Παιδεία, Κρατικός μηχανισμός κ.τ.λ.)
  4. Ο Παπ επαναστατεί παραπανούμενος ότι δεν υπάρχει στο κράτος μας η Υγεία, η Παιδεία, ο Κρατικός μηχανισμός κ.τ.λ.
  5. Το νόμιμο δεν είναι πάντα ηθικό.

Γενικό συμπέρασμα: Ας αναλογιστούμε πόσο περισσότερα χρήματα θα συγκέντρωνε το Ελληνικό κράτος αν οι παπάρες που νομοθετούν έβαζαν μικρότερη φορολόγηση στις επιχειρήσεις κρατώντας τες εντός της χώρας...

Last edited:
Προσπάθησε βρε Δημήτρη να καταλάβεις ότι ο οποιοσδήποτε επαναστάτης ή όχι, δεν είναι κορόιδο και ρομπέν των δασών. Πρέπει να επιβιώσει σε ένα σύστημα που δεν είναι αυτό που θα ήθελε να ζει.

Εσύ και το 80% τουλάχιστον των Ελλήνων ψηφίζουν ζήτω στην Ευρωπαική ένωση. Που είναι το ηθικό του θέματος, όταν μάλιστα κάποιος αντιτίθεται με τις πολιτικές του επιλογές στην φιλοευρωπαϊκή αυτή στάση;

Θα μου πεις, ωραία αντιτίθεται αλλά κάνει χρήση των προνομίων που του προσφέρει. Ε εντάξει βρε Δημήτρη, είναι σαν να μου λες ότι αν είχες έναν αφέντη που σε κλώτσαγε όλη μέρα σαν το σκυλί, δεν θα έτρωγες το κομμάτι το ψωμί που θα σου πέταγε επειδή θα ήταν ανήθικο να τρως ψωμί από τον δυνάστη σου.

Είναι σαν να μου λες ότι αν επιτραπεί το κασετόφωνο για την τσίχλα στην Ελλάδα όπως επιτρέπεται στην υπόλοιπη Ευρώπη, εσύ θα συνεχίσεις να πηγαίνεις χωρίς αυτό για κυνήγι ακόμα και αν πηγαινοέρχεσαι ατουφέκιστος.

Ξαναλέω, αν είστε θυμωμένοι, εστιάστε στην πηγή του κακού και όχι στον ... Παπακωνσταντίνου. Χάνουμε το δάσος και βλέπουμε το δέντρο. Στην τελική να στο πω και αλλιώς που έχει και άμεση σχέση με το επιχείρημα που παρέθεσε ο Κώστας; Αν ο Παπακωνσταντίνου φορολογείται σύμφωνα με τους νόμους της Βουλγαρίας και ζητάει 16 χιλιάρικα από τον δήμο της Ξ'ανθης. Είναι προτιμότερο για μένα να το κάνει από το να φορολογούταν από το ελληνικό δημόσιο και να ζήταγε 100 χιλιάρικα όπως θα κάναν άλλοι, που δεν έχουν τις πολιτικές αντιλήψεις του Παπακωσταντίνου.

Για μένα αυτό είναι πιο ηθικό.

Εγώ νομίζω ότι, η "επανάσταση" θέλει θυσίες στον βωμό της ιδεολογίας του "επαναστάτη"....
Επανάσταση δεν γίνεται από τον καναπέ, με το τηλεκοντρόλ και το tablet , μήπως και κάποια στιγμή το "σύστημα" λοξοκοιτάξει και βρούμε 3 λεπτά χρόνο να πούμε μια ατάκα.....
Απορρίπτεις το "σύστημα" και ζεις υποστηρίζοντας τις ιδέες σου......αλλιώς θα κατηγορηθείς ως γιαλαντζί παραπονούμενος...
Για μένα, η καραμέλα "πολεμάω το σύστημα από μέσα" είναι μια απόλυτα γελοία δικαιολογία και προσβάλει τη νοημοσύνη μου , όταν μάλιστα γνωρίζω με αποδείξεις τα έργα και τις ημέρες των κομιστών αυτής της δικαιολογίας...

• Like
Reactions: DrV
Οταν είσαι παπάς δεν μπορείς να πηγαίνεις στα στριπτιζάδικα , ειναι νόμιμο να πας αλλά απλά δεν γίνεται να πας.
Όταν εισαι οικολόγος και αντικυνηγός , δεν μπορείς να κυκλοφορείς με γούνα μέσα σε ρυπογόνο τζιπ 5000 κυβικών τρώγοντας σε χασαποταβέρνα ότι πετάει , περπατάει και κολυμπάει.
Όταν εισαι σκληροτράχηλος Ουκας καταδρομέας δεν μπορείς το βράδυ να συχνάζεις σε gay bar με το αγόρι σου:p
Όταν είσαι ο αρχηγός , γραμματέας, οπως θελεις πέστο , του κομμουνιστικού κόμματος και έχεις κατέβει στους δρόμους και εχεις διαδηλώσει επανειλλημένα για τους Αμερικάνους φονιάδες των λαών , δεν μπορείς να στελνεις το παιδί σου να σπουδάσει σε Αμερικάνικο κολλέγιο , ούτε μπορεις εσυ που καυτηριάζεις την Πλουτοκρατία και τον Καπιταλισμό να βουτάς το αεροπλάνο κάθε λιγο και λιγάκι για να πας να ψωνίσεις Μπέρμπερη τσάντες απο το Μιλάνο και την Νέα Υόρκη.
Οταν κατεβάζεις στο δρομο τον κόσμο να διαδηλώσει για την μείωση των συντάξεων που σκοπεύει να του κάνει το κράτος , δεν μπορεις να απολαμβάνεις δυο και τρεις παχυλές , υπέρογκες θα έλεγα συντάξεις , που σου εχει δώσει και με μεγάλη χαρά εχεις αποδεχθεί απο το κράτος.
Όταν εισαι ο Παπακωνσταντίνου , ο επαναστάτης τραγουδιστής , που εχεις πλαισιώσει με την παρουσία σου και τα τραγουδια σου , τα φεστιβάλ και τις πορείες της κνε και έχεις εμπνεύσει τους ανθρώπους να δώσουν αγώνες κατά του κεφαλαίου και των αδικιών , δεν μπορείς να σκαρφίζεται νόμιμα τεχνάσματα, τα οποία είναι δημιούργημα του καπιταλισμού, για να μπορείς να φόροαποφευγεις και να γίνεςαι πιο πλούσιος εις βάρος των φτωχών.

Εμείς , οι έξω απο το μαντρί , απλά μένουμε άφωνοι για πολλοστή φορά όταν η υποκρισία μερικών πλούσιων επαναστατών φοράει τον μανδύα ενος ιστορικού κόμματος και προκλητικά πλουτίζει με κομπίνες και κολπα .

Οταν.......
Εμείς , οι έξω απο το μαντρί , απλά μένουμε άφωνοι για πολλοστή φορά όταν η υποκρισία μερικών πλούσιων επαναστατών φοράει τον μανδύα ενος ιστορικού κόμματος και προκλητικά πλουτίζει με κομπίνες και κολπα .
.well done.ακριβώς αυτό είναι ο κος<<φωτεινή ταμπέλα με σκοτεινή αποθήκη>>

Κομπίνα το άνοιγμα φορολογικού μητρώου στην Βουλγαρία; .fff..fff..fff.
Και γω που έλεγα να κάνουμε το ίδιο για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε οικονομικά και να μην μας ζητάει το ΤΕΒΕ 250€ το μήνα για έσοδα 50€, ευτυχώς που δεν το πρότεινα γιατί θα γινόμουν φοροφυγάς και κομπιναδόρος ... .hit.. Τα έχετε λίγο μπλεγμένα μεταξύ of shore και μαύρου χρήματος στην Ελβετία, αλλά έτσι είναι σχεδιασμένο να γίνεται, έτσι γίνεται. Τώρα για τον Παπακωνσταντίνου που πλουτίζει στις πλάτες των φτωχών, τι να πω .... respect. Μάλλον αν τραγούδαγε σε κάνα σκυλομάγαζο με 300€ το μπουκάλι θα ήταν ανεκτός από την Αριστερή Τσιπροκουλτούρα .....sarcastic.

Γλύτωσε 3000 ευρω που θα απέδιδε στον Δήμο και ο Δήμος βάση νόμου θα τα απέδιδε άμεσα στο Ελληνικο Δημόσιο.
Ανταυτου εδωσε 17 ευρω.
Κομπίνες φτιαγμένες απο το συστημα για να φοροαποφευγουν καποιοι και να διάγουν χλιδάτο βίο στην πατρίδα τους .
Εμένα αυτο δεν με ενοχλεί να το κάνεις εσυ ή κάποιος άλλος .Με ενοχλεί να το κανει ο Παπακωνσταντινου που πρεσβεύει κατι διαφορετικο.
Την άποψη μου για τις μπουζουκερι την ξερεις .Δεν νομίζω ομως να θέλεις να βάλουμε στην ιδια μοίρα τον Παπακωνσταντινου με τον Παντελιδη και την Πάολα.

Πόσο μαλάκας είμαι τελικά που κατακρίνω αυτούς που το κάνουν (και είναι πολλοί) και δεν ψωνίζω και εγώ εκ πεποιθήσεως (στο 1/10 των ελληνικών τιμών) από την Βουλγαρία (15 λεπτά δρόμος) για να έχει και κάποιος δουλειά στην πόλη μου... .hit.
Όμως όσο μαλάκας και να είμαι και όσο αντέχω δεν πρόκειται να το κάνω... .sarcastic.

Σου ξαναλέω δεν υπάρχει κομπίνα.
Γλύτωσε 3000 ευρω που θα απέδιδε στον Δήμο και αυτός θα τα απέδιδε άμεσα στο Ελληνικο Δημόσιο.
Ανταυτου εδωσε 17 ευρω.
Κομπίνες φτιαγμένες απο το συστημα για να φοροαποφευγουν καποιοι και να διάγουν χλιδάτο βίο στην πατρίδα τους .
Εμένα αυτο δεν με ενοχλεί να το κάνεις εσυ ή κάποιος άλλος .Με ενοχλεί να το κανει ο Παπακωνσταντινου που πρεσβεύει κατι διαφορετικο.
Την άποψη μου για τις μπουζουκερι την ξερεις .Δεν νομίζω ομως να θέλεος να βάλουμε στην ιδια μοίρα τον Παπακωνσταντινου με τον Παντελιδη και την Πάολα.

Σε κανέναν δήμο δεν θα απέδιδε τα 3000€, τα λεφτά αυτά θα πήγαιναν στο δημόσιο και από εκεί κατευθείαν στην Γερμανία. Καλύτερα που δούλεψαν 30 άτομα για την συναυλία και πήγαν ένα μεροκάματο σπίτι τους, παρά να μην γινόταν καθόλου ή να έπρεπε αυτά τα 3000€ να τα επιβαρυνθεί ο δήμος. Ο δημότης βγήκε κερδισμένος γιατί δεν πλήρωσε εισιτήριο και γιατί πέρασε καλα για δύο ώρες. Τώρα αν δεν θέλετε να το καταλάβετε, δεν μπορώ να κάνω κάτι. ...

Πόσο μαλάκας είμαι τελικά που κατακρίνω αυτούς που το κάνουν (και είναι πολλοί) και δεν ψωνίζω και εγώ εκ πεποιθήσεως (στο 1/10 των ελληνικών τιμών) από την Βουλγαρία (15 λεπτά δρόμος) για να έχει και κάποιος δουλειά στην πόλη μου... .hit.
Όμως όσο μαλάκας και να είμαι και όσο αντέχω δεν πρόκειται να το κάνω... .sarcastic.
Χρήστο αυτό που λες είναι τελείως διαφορετικό. Βενζίνα ο φορτηγατζής που μετέφερε τα stages έβαλε στην Ελλάδα, διόδια πλήρωσε στην Ελλάδα, ο εργάτης που βίδωσε την σκηνή, έφαγε στην Ξάνθη, κοιμήθηκε σε τοπικό ξενοδοχείο κτλ ,κτλ ,κτλ ....

Σου ξαναλέω δεν υπάρχει κομπίνα.

Σε κανέναν δήμο δεν θα απέδιδε τα 3000€, τα λεφτά αυτά θα πήγαιναν στο δημόσιο και από εκεί κατευθείαν στην Γερμανία. Καλύτερα που δούλεψαν 30 άτομα για την συναυλία και πήγαν ένα μεροκάματο σπίτι τους, παρά να μην γινόταν καθόλου ή να έπρεπε αυτά τα 3000€ να τα επιβαρυνθεί ο δήμος. Ο δημότης βγήκε κερδισμένος γιατί δεν πλήρωσε εισιτήριο και γιατί πέρασε καλα για δύο ώρες. Τώρα αν δεν θέλετε να το καταλάβετε, δεν μπορώ να κάνω κάτι. ...

Γιώργο σιγά-σιγά θα μας πεις ότι το έκανε και για λόγους αντίστασης.... .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back