Ο Γιάννης Νανούρης ειναι ο ιδιοκτητης της εταιρεία donuts Νάνου.
Ο Νανούρης ο οποιος κατάγεται απο την Απείρανθο Ναξου φτιάχνει donuts εδω και 33 χρονια.
Και Αλβανός ομως να ήταν δεν βλέπω κατι το επιλήψιμο.
Υπαρχουν πολλοί Αλβανοί σαν τον Νανουρη που δραστηριοποιούνται στην χωρα μας , πληρωνουν ένα σκασμό φόρους , απασχολούν δεκάδες Ελληνες εργαζομένους και συμβάλουν στην Ελληνική οικονομία την στιγμή που χιλιαδες Ελληνες επιχειρηματίες δραπετεύουν στις γειτονικές χώρες για να μην πληρώσουν φόρους και γιανα παρουν στην δούλεψη τους Αλβανούς , Βουλγαρους κλπ.
Μπραβο λοιπον στους άξιους Αλβανούς , Βούλγαρους κλπ που κατάφεραν και πρόκοψαν στην χώρα μας .
Οσο αφορά την χρήση Τουρκικών προϊόντων πραγματικα μαγκες μου εδω γελάνε.
Δεν παει το μυαλο σας πόσα τουρκικά προιοντα και πρώτες ύλες χρησιμοποιούμε.Ακόμα και η καθομιλουμένη μας απαρτίζεται απο αμέτρητες τουρκικές λέξεις.
Ακόμα και τα σπιτια που χτίζουμε αποτελούνται απο τουρκικό χάλυβα , τουρκικό τσιμέντο κλπ.
Πλεον δεν φτιάχνουμε σχεδον τιποτα , ολα έκλεισαν , μερικά εργοστάσια παραγωγής τούβλων εχουν μεινει αλλα δεν νομιζω να αντέξουν και αυτά.
Αυτά όσον αφορά στην ουσία.
Τώρα ομως ας πάμε λιγο και στην γενική κουβέντα , αφου πινω καφεδάκι και εχω λιγο χρονο.
Γιατι ένας Αλβανός η ένας τούρκος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Χώρα μας ειναι περισσοτερο κακος απο έναν Γερμανό;;;;
Γιατι ένας Αλβανός ή ένας Πακιστανος ή ένας Τούρκος επαγγελματίας κάνει κακό και η καταγωγή του ειναι αιτία να μην αγοράζουμε τα προιοντα που παρασκευάζει , ενώ για έναν Γερμανό η εναν Ιταλό η εναν Αυστριακό δεν υπαρχει προβλημα ;;;;;;
Την καλημέρα μου σε ολους , καλη συνέχεια
Last edited: