Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Last edited:
Την επικεφαλιδα Κώστα την εβαλε ο δημοσιογράφος ή το σαιτ που τον φιλοξενεί.
Θα μπορούσε να εβαζε "ο ταρζαν γυμνός με τα χέρια στις τσέπες "".sarcastic.Δικό τους είναι το μαγαζί οτι θέλουν βάζουν για τίτλο,οτι θέλουν κάνουν γενικώς.
Αυτό που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει είναι η πραγματικότητα και οχι οι αυθαιρετες ερμηνειες των δημοσιογράφων .Εκτος κι αν εμπιστεύεσαι τους δημοσιογράφους οποτε πάω πάσο. :D
Οπως εχω πει δεν δικαιολογώ κανέναν υπουργο , ίσα ίσα που δεν τους έχω καμιά εμπιστοσυνη , αλλά δεν αφήνω και κανέναν να με παραπληροφορεί και να με πηγαίνει οπου θέλει.

Last edited by a moderator:
Την επικεφαλιδα Κώστα την εβαλε ο δημοσιογράφος ή το σαιτ που τον φιλοξενεί.
Θα μπορούσε να εβαζε "ο ταρζαν γυμνός με τα χέρια στις τσέπες "".sarcastic.Δικό τους είναι το μαγαζί οτι θέλουν βάζουν για τίτλο,οτι θέλουν κάνουν γενικώς.
Αυτό που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει είναι η πραγματικότητα και οχι οι αυθαιρετες ερμηνειες των δημοσιογράφων .Εκτος κι αν εμπιστεύεσαι τους δημοσιογράφους οποτε πάω πάσο. :D
Οπως εχω πει δεν δικαιολογώ κανέναν υπουργο , ίσα ίσα που δεν τους έχω καμιά εμπιστοσυνη , αλλά δεν αφήνω και κανέναν να με παραπληροφορεί και να με πηγαίνει οπου θέλει.
Μόνο τον Πρετεντερη .hair..sarcastic.
Φεύγω για μεροκάματο θα τα πούμε μετά
Καλημέρα .bike.well done.

Κ ενω εχω απογοητευτει κ απορρησει πληρως για την ανευθυνοτητα και την οποια δυνατοτητα σοβαρου εργου απο την τωρινη κυβερνηση σημερα εγινε κατι που ηρθε να ταραξει τα νερα και να με κανει να αναθεωρησω για την προνοητικοτητα και την σοβαροτητα της....xm.:)
Μολις επιασα στα χερια μου το φετεινο εντυπο της φορολογικης δηλωσης και με εκπληξη διαπιστωσα οτι μπορει διαφορα αλλα σημαντικα θεματα να ειναι οπως τα αφησα και σε μια φαση "δημιουργικης ασαφειας" αλλα εχει προστεθει ενα πολυ σοβαρο και σημαντικο κομματι σε αυτη... Περα απο την ενδειξη "εγγαμος" και "συζυγος" που υπηρχε μεχρι τωρα, πλεον εχει προστεθει και ο ορος "με συμφωνο συμβιωσης"... .buy buy.
Εδω ο κοσμος καιγεται... .hair.

Τα σάρωσαν όλα , δεν άφησαν τίποτα , σε κανένα τομέα.
Η υπερφορολόγηση στην παρούσα φάση είναι ότι χειρότερο θα μπορούσαν να κάνουν.
Θεωρώ ότι η συνέχεια θα είναι καταστροφική για πολλούς και ιδιαίτερα για τους εναπομείναντες επαγγελματίες .

Η Ελλάδα αλλάζει!!!!.sarcastic..sarcastic.

Μα δεν το βλεπω; Απάκρη σ'ακρη, αν υπηρχε κατι που δουλευε, ή κουτσοδουλευε, το κυνηγανε να το χαλασουν

Κατήφορος χωρίς τέλος...
Τουλάχιστον 0,20 ευρώ θα αυξηθεί η τιμή στο υγραέριο κίνησης!
Ετοιμάζουν χαράτσι και για τις συνδέσεις Ίντερνετ

Oσο και να βαζεις φορους, τοσο ο απλος ανθρωπος θα βρισκει τροπους να μη στα δινει. Οτι και να φορολογησεις, οτι ομως, ο ανθρωπος θα προσπαθει να βρει ενα τροπο να μη στα δωσει

Oσο και να βαζεις φορους, τοσο ο απλος ανθρωπος θα βρισκει τροπους να μη στα δινει. Οτι και να φορολογησεις, οτι ομως, ο ανθρωπος θα προσπαθει να βρει ενα τροπο να μη στα δωσει
Ο Μισθωτός και συνταξιούχος δεν την έχει αυτή την δυνατότητα .Τα έσοδα του είναι συγκεκριμένα και φανερά , οπότε δεν μπορεί να φοροδιαφύγει

Mπορει Διονυση. Για τα εισοδηματα του δεν μπορει, μπορει ομως για τις υπηρεσιες που θα προσφερει σε καποιον ελευθερο επαγγελματια, για κατι που θα αγορασει και μπορει να μη κοπει αποδειξη. Οσο ανεβαζεις τους εμμεσους φορους, τοσο ανεβαζεις και το κινητρο να φοροδιαφυγει καποιος. Ειναι τοσο απλο, και αναρωτιεμαι γιατι κανουν οτι δεν το καταλαβαινουν

Έλα μωρε Βίκτωρα, σου είπε κανείς ότι ο σκοπός τους είναι να λειτουργήσουν για όφελος του λαού; Σκλάβοι των αριθμών κ των τεχνοκρατών προϊσταμένων τους, είναι.

Οχι, δεν εχω τετοια αυταπατη. Αλλα ακομα και ο πιο ακραιος τεχνοκρατης, καταλαβαινει οτι αν εχει ενα πραμα Χ ευρω, θα αγορασεις 3, αν του διπλασιασεις τη τιμη, θα αγορασεις 1 μονο. Ειναι τοσο απλο, και ειναι τοσο απλο να στα παρουν τα λεφτα, που αναρωτιεμαι γιατι δεν το κανουν

• Like
Reactions: jnp
Μην ψάχνεις λογική. Ξέρεις τι σημαίνει να έχει μια χώρα 4% ανάπτυξη και το 50% των παιδιών μέχρι 5 χρονων να πεθαίνουν απο ασιτία; Και όμως αυτό λέγεται ανάπτυξη.

• Like
Reactions: jnp
Αυτό λέγεται ανάπτυξη και είναι η ανάπτυξη που ονειρεύονται. Ο μισός παγκόσμιος αεπ στα χέρια 10 ανθρώπων.

Άκουσα πριν λίγο στον real fm την δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της ΝΔ
ότι μέχρι χθες το βράδυ
πολλά στελεχοι εισηγήθηκαν στον Μητσοτακη να ζητήσει εκλογές σήμερα στην ομιλία του στην Βουλή
Σήμερα το πρωί αυτή η εισηγηση άλλαξε και σύμφωνα με το ρεπορτάζ
σκέφτηκαν να περιμενουν αν και εφοσον ο Τσιπρας τους το προτείνει μόνος του και τότε ο Μητσοτακης να το δεχτει
Φουντωσα .hair.
Καλά ρε ηλιθιε γουρλοματη
Για ποιο λόγο εβαλες υποψηφιότητα για Πρόεδρος της ΝΔ ?
Εισαι αντιπολιτευση εσυ ?
Τι περιμένεις να μας πάρουν και τα σωβρακα για να ζητήσεις εκλογές ?
Ξύπνα ρεεεεεεεεεε
Περιμένεις και εσύ ποτέ θα σου ανάψουν το πράσινο φως οι Γερμανοί για να πάρεις πρωτοβουλίες ?

Άκουσα πριν λίγο στον real fm την δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της ΝΔ
ότι μέχρι χθες το βράδυ
πολλά στελεχοι εισηγήθηκαν στον Μητσοτακη να ζητήσει εκλογές σήμερα στην ομιλία του στην Βουλή
Σήμερα το πρωί αυτή η εισηγηση άλλαξε και σύμφωνα με το ρεπορτάζ
σκέφτηκαν να περιμενουν αν και εφοσον ο Τσιπρας τους το προτείνει μόνος του και τότε ο Μητσοτακης να το δεχτει
Φουντωσα .hair.
Καλά ρε ηλιθιε γουρλοματη
Για ποιο λόγο εβαλες υποψηφιότητα για Πρόεδρος της ΝΔ ?
Εισαι αντιπολιτευση εσυ ?
Τι περιμένεις να μας πάρουν και τα σωβρακα για να ζητήσεις εκλογές ?
Ξύπνα ρεεεεεεεεεε
Περιμένεις και εσύ ποτέ θα σου ανάψουν το πράσινο φως οι Γερμανοί για να πάρεις πρωτοβουλίες ?
Κώστα εδώ θα διαφωνησω μαζί σου.ναι να φύγει ο καραγκιοζης αλλά μην παρακαλαμε να γυρίσουνε τα λαμογια που μας καταστρέψανε.το ξέρω οτι θα βγει το χαζό αλλά όχι να περιμένουμε σωτηρια απ αυτους.πιστεύεις ειλικρινά οτι μπορούν να κανουν τίποτα?τρισχειροτερα θα τα κάνουνε.λυπάμαι που το λέω αλλά αν δεν κάνουμε εμείς κάτι είμαστε τελειωμενοι

Status
Not open for further replies.
Back