Αυτό το τελευταιο Βασίλη μου ουτε ο Έκο δεν το έγραψε στην ουτοπια
αυτο κι αν ειναι ενδιαφερονhttp://www.andro.gr/zoi/einai-alazo...-150-xronia-ekviomhxanishs-allaxame-to-klima/
Δε ξερω ποσο παλιο ειναι, αλλα ειναι τροφη για σκεψη
Την εποχή του ψυχρού πολέμου η ανθρωπότητα έφτασε πολλές φορές στο χείλος της καταστροφής.Δεν γινεται ενα ειδος να καταστρεψει τη ζωη στον πλανητη
Διονυση μεσα στη δουλεια ειμαι, η φορολογια στους ελευεθερους επαγγελματιες ειναι οχι μονο υπαρβολικη αλλα και αδικη... Αυτος ειναι κ ο λογος που αν κ θελω να κανω κατι δικο μου, δεν το κανω γιατι πολυ απλα αν βαλεις κατω το πιο αισιοδοξο σεναριο βαση της τρεχουσας καταστασης και εχεις μαθει να εισαι τυπικος, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ...""""<<Είστε ελεύθερος επαγγελματίας. Σας λέει, λοιπόν, η κυβέρνηση σε συνεννόηση με την πάνσοφη τρόικα: «πρέπει να πληρώσετε για να βγει το πρόγραμμα. 34% φόρο, 29% προκαταβολή φόρου και από 20% ως 31% για τον ΟΑΕΕ. Σύνολο από 83% ως 94% του εισοδήματός σας».""""".what.
Βικτωρα εμενα μου θυμιζει αυτη η κατασταση καποιον που σε βαζει να πηδηξεις και εσυ μπορεις 1,5 μετρο... Οχι σου λεει 1,5 μετρο δεν ειναι αρκετο, θα πηδηξεις 1,8 μετρα... Τεντωνεσαι, κανεις ,ρανεις φτυνεις αιμα φτανεις 1,7 μετρα... 1,7 σου λεει????? Για τιμωρια θα πηδηξεις τωρα 2 μετρα... Μα 2 μετρα δεν γινεται, κ παει λεγοντας... Καπως ετσι παει η κατασταση...Ειναι πλεον η εμμονη στους ελευθερους επαγγελματιες εμφανης. Ισως επειδη το εισοδημα τους δεν μπορει να ελεγχθει πληρως οπως των υπαλληλων, ειδικα του Δημοσιου, θεωρουν οτι βαζοντας υπερβολικους φορους θα μπορεσουν να μαζεψουν το μαυρο χρημα που κυκλοφορει, αφου σκεφτονται πως ολοι ανεξαιρετως εχουν "αποθεμα".
Οποιος κ αν ανεβαινε στην εξουσια κ προσπαθουσε να παραμεινει στην ευρωζωνη τα ιδια πανω κατω θα εκανε... Το κακο με τον Συριζα, παρολλες τις καλες προθεσεις του, ειναι οτι στο συνολο του ειναι εντελως απειροι, καποιοι ειναι κ "αγραμματοι" με την κακη εννοια του ορου, κανουν λαθη τα οποια κοστιζουν οικονομικα, και τη διαφορα την φορτωνομαστε (κ αυτη) εμεις...Από αλλού το περιμέναμε, από τους Αριστερούς φάγαμε την φόλα!
Όχι μόνο αυτό Άρι,έχουν και την νοοτροπία του δημόσιου υπάλληλου με την κακή έννοια...καποιοι ειναι κ "αγραμματοι" με την κακη εννοια του ορου